2010 Şubat Anneleri

canım hoşgeldin nasılsın bakayım valla canım insanın herşeyi alası geliyo kociş kızıcak yer kalmadı artık dolaplarda diyooo

canım hoşgeldin nasılsın bakayım valla canım insanın herşeyi alası geliyo kociş kızıcak yer kalmadı artık dolaplarda diyooo

mümkün olduğunca fuzuli bişey almamak lazım canım... zaten bundan sonra kendimize alıcağımız herşeyi en fazla 3 ay giyebilicez o yüzden fazla abartmamak gerekiyo... ben öyle şeyler seçmeye çalışıyorum ki doğumdan sonrada giyebiliyim...

meleksen voles günaydın kızlaropuyorumnanaktan malum site yavaş ancak yazabiliyorum

kızlar ben 27. haftama başlıyorum.. haftamda yazan .. bu haftadan itibaren bebeğiniz gözlerini açıp kapamaya başlar... çene kasları gelişir artık ağlayabilir ve bu haftada erken doğması halinde %85 yaşama şansı bulunur... yaklaşık 13 hafta sonra doğum için hazır olması gereken bebeğin erken doğumu halinde bebek zayıf olacak ve bu nedenle vücut ısısını koruması için küvezde kalıp suni solunum yapılması gerekecektir... Allah korusun tabi hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah ama ne biliyim bu haftada doğması durumunda %85 yaşar diyo ya... artık büyüyo mu meleğim kendini kurtarıcak kıvamamı geldi dedim birden içimden... bi garip oldum yaa...

meleksen voles günaydın kızlaropuyorumnanaktan malum site yavaş ancak yazabiliyorum

sağol canım sanada günaydın... nasılsın... ben biraz incemi ne giyinmişim üşüyorum şal almıştım her ihtimale karşı.. onu aldım sırtıma ama ellerim buz oldu....

kızlar sitede yine sorun var olamaz yaaa çok geç düşüyo yazdıklarım volescim haklısın bende sonra giyeceğim şeyler almaya çalışıyorum ama esma da biliyo bende pijama sabahlık hastalığı var durdurun kızlar beni delircem yakındaaaa

ee canım sen 26.haftandasın demi 27.haftayamı başladın

ya ben sabahtan bırkere gırdım kac saatır gıremıyorum delı oldum yaaaaa işler de durgun bugun ogleden sonra cıgu yer calsımıyor dıye cok canım sıkılıyor offff offfff

ya ben sabahtan bırkere gırdım kac saatır gıremıyorum delı oldum yaaaaa işler de durgun bugun ogleden sonra cıgu yer calsımıyor dıye cok canım sıkılıyor offff offfff

canım benim burayı bir görsen nasıl yoğun:bbo: apar topar bankaya gittim birde 12.30 dan sonra kapanacak diye ama siteye girmeden duramıyorumki çatladım
benim işyeri iş ve işçi bulma kurumuna eleman ilanı varmış sabahtan beri iş başvurusu yapmak için kızlar geliyor biran sinirim bozuldu :mymeka:sanki işten doğum sebebiyle çıkmayacağımda kovulmuşum gibi hissettim benim yerime gelecekler diye kıskandım galiba onları kötükedihüso nasıl bir psikolojiyse bendeki anlamadım yani:çok üzgünüm:

ya site ye sat 1 den beri girmeye calisiyorum bu ne olcak boyle kızlar

hiçbirimiz giremedik canım galiba zaten birazdan yine atar bizi hakikaten ne olacak böyle nasıl alışmışım girmeden duramıyorum işim dağ gibi ben işi gücü bıraktım siteye girmeye çalışıyorum klava:klava:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Çakırgözlü'yü okudum şimdi Allah yardımcısı olsun ona ve eşine sabırlar versin. Çok üzücü..senağlama
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ve kimseye evlat acısı göstermesin..:Saruboceq:

ee canım sen 26.haftandasın demi 27.haftayamı başladın

bugün 26. haftam doldu... yarından itibaren 27. haftama başlıyorum canım 26+1 :))))

Valla kızlar sabahtan berİ delİoldum bende bu ne yaaa

kızlar elifle yazışmamı yolluyorum sizlere....

£$r@:
elifcim slm
sitedeki sorun nedir ?
elif:
saldırı
£$r@:
saldırı?
elif:
evet
fazla yükleniyolar
toplu fazla sayıda mail kapasitenni üzerinde görüntülenme vs
£$r@:
üyeler mi sebep peki buna
elif:
yoo
tabiki değil kasıtlı dışardan yapılıyor
£$r@:
kim niye yapsın ki böyle bişey
sonuçta tamamen kadınsal bi site..
elif:
acıçehreciler forumda çıkan olumsuz yazılar için olabilirmi
£$r@:
bu kadar mı alınmışlar?
elif:
yarası olan gocunur
£$r@:
:))
elif:
demeki bir yaraları vardı
£$r@:
umarım fazla uzun sürmez çok alıştım girmeden duramıyorum yaa
elif:
haklısın hep öyle :))
£$r@:
bizde hamişler fazla ağır geldik çökerttik siteyi sandık
elif:
yok yok:))

kızlar ya bi yoneticiye bildirsek sorunu belkide sayfalarin coklugundan oluyodur brimiz bildirsin durumu yonetici arkadaslara sikildik girmiyo ne yeniliyo ne bisi

kızlar ben alıntı bıle yapamıyorum yahu tugbacım , benımde ısyerımde ılan verdıler henuz brırnı bulamadılar ama gelen gıden cok kısa surelı yerıme bırını alacaklar dogumdan 4 ay sonra ben gerı gelıcem tabı sen tamamen mı ayrılıyorsn işten...

bende gelcem canım da ne bileyim:1shok: sanki geri almayacak gibi ilanlar falan verilmiş başta geçici alınacak diyorlardı ben geri gelmeye kalksam alacaklar mı bilmiyorum şüphelendim çünkü yarın müdürler gelecek başvuru yapmaya gelen bayanları görmeye ta eskişehirden ben girdiğim zaman beni işe şef aldı form doldurdum aynı gün akşam 4.30ta işe başladım şimdi bunları görmeye müdürler geliyorum onun için takıldım şüpheliyim yok yok bunlar beni geri almaz amanın işsiz kaldım galiba delikafaduldendelikafaduldenderhal eve internet almalıyım yoksa sizinle nasıl görüşürüm kaydirigubbakcemile5

voles sağol tatlım en azından sorun neymiş öğrendik Şeniz
ama bir an önce çözülsün yoksa hepimiz çatlayacağız alışmışız iyice :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…