günaydın kızlar kapalı bi hava var dışarda ama hepinizin günü iyi geçsin inşallah....
banada geldi canım çok tatlı... cd yi izledin mi bilmiyorum ama alt değiştirme ve banyo nasıl yaptırılır bilgi veriyo ve banyodan sonra bebeğe masaj yapıyo içim gitti... dedim benim kızımda doğsun bende bebe yağıyla masaj yapıcam ona...
canım ya şafak saymayı bi ben beceremiyorum galiba... muhtemel doğuma göremi sayıyosunuz... benim 3 şubat ama 30 ocağa kaydı doğum tarihi... hatta 38. haftadan sonra geliyo bi çok bebek benim tam 11 haftam kaldı... :uhm:
canım bu hesaba göre ben 2 hafta sonra 8. ayıma giriyorum... kızlar siz beni atalıkta doğurtcanız yusuffffff yusuffffffffffffffffffffffffff akannehir
amin canım inşallah... arkadaşının gözü aydın canım allah analı babalı mutlu mesut büyütmeyi nasip etsin inşallah.. nasıl yaptı canım doğumunu normal mi sezeryan mı?
Allah kolaylık versin canım... bu haftada bu kadar misafir... sanırım yardımcı olmayı göze aldılar ki geliyolar... ayaklarına hizmet beklemezler herhalde...
canım geçmiş olsun dikkat et kendine... çok salgın var dikkat etmek lazım sırf biz değil eşlerimizinde dikkat etmesi lazım.... zaten onlar hasta oldumu kaçınılmaz son bizde hastayız... ben artık kimseyi öpmüyorum korkuyorum...
canım ya hala toparlayamadın mı sen... ilaç kullanmayınca böyle işte süründürüyo... ya bebeklerimiz büyüyo sanırım benimkide artık eskisi kadar sık tekmelemiyo... ama demişlerdi büyüdükçe artık daha bilinçli hareket etmeye başlıyolar... sürekli değil belli zamanlarda tekmeliyolar...
bende kom'a bi gidicem canım gerçi nette pek seçenek bulamadım ama bana yakın fabrika satış mağazası var.. orda hamile için bişeyler bulurum gibi geliyo...
canım hoşgeldin nasılsın bakayım valla canım insanın herşeyi alası geliyo kociş kızıcak yer kalmadı artık dolaplarda diyooo
meleksen voles günaydın kızlaropuyorumnanaktan malum site yavaş ancak yazabiliyorum
kızlar ben 27. Haftama başlıyorum.. Haftamda yazan .. bu haftadan itibaren bebeğiniz gözlerini açıp kapamaya başlar... çene kasları gelişir artık ağlayabilir ve bu haftada erken doğması halinde %85 yaşama şansı bulunur... Yaklaşık 13 hafta sonra doğum için hazır olması gereken bebeğin erken doğumu halinde bebek zayıf olacak ve bu nedenle vücut ısısını koruması için küvezde kalıp suni solunum yapılması gerekecektir... allah korusun tabi hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah ama ne biliyim bu haftada doğması durumunda %85 yaşar diyo ya... Artık büyüyo mu meleğim kendini kurtarıcak kıvamamı geldi dedim birden içimden... Bi garip oldum yaa...
ya ben sabahtan bırkere gırdım kac saatır gıremıyorum delı oldum yaaaaa işler de durgun bugun ogleden sonra cıgu yer calsımıyor dıye cok canım sıkılıyor offff offfff
ya site ye sat 1 den beri girmeye calisiyorum bu ne olcak boyle kızlar
ee canım sen 26.haftandasın demi 27.haftayamı başladın
Valla kızlar sabahtan berİ delİoldum bende bu ne yaaa
kızlar ben alıntı bıle yapamıyorum yahu tugbacım , benımde ısyerımde ılan verdıler henuz brırnı bulamadılar ama gelen gıden cok kısa surelı yerıme bırını alacaklar dogumdan 4 ay sonra ben gerı gelıcem tabı sen tamamen mı ayrılıyorsn işten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?