2010 Şubat Anneleri

slm kızlar meleksen kzıının cicilerini gördüm hepsi çok güzel ii günlerde kullansın sana bişiey sorucam albümünde alt üzt pijama var saten sanırım o hastane çıkışı olarakmı kullanıcan yoksa mevlütte falan mı bide nerden aldın çok hoş ya bayıldım ben onaa

yok sedef cnm saten dil pamuk o cossy by aqua marka cnm deyısık markalar satan mazadan almistim 75 tl di indirimli hali uzerine sabahlik bakicam haftaya bi digim londraya annemle evde giycegim tatım hastaneye geceligim var alt us olan annemde almis 3 tane pijama bakalim hangileri gicem saol beyendigin icin

güle güle giy tatlım gerçekten çok beğendim buarada benim ticker yanlış bugün ya 21+5 olması lazım hep doğru yazıyodu bugün 21+6 yazıo anlamadım gitti

ayyy canım sorma bende de her gece oluyor
neden bir anlasam
çok fena 15-20 sn sürüyor belki ama
canım çıkıyor

KIZLAR BEN BU ARALAR PEK GİRMEİYORUM
ÇOK YOGUN İŞLER
BU HAFTADA OLAMAM FAZLA
AMA AKLIM SİZDE
ÖPÜYORUM SİZİ VE MELEKLERİNİZİ :1hug:

Günaydın kızlar , iyi haftalar herkese...

Meleksen canım cicileriniz gerçektende çok güzel, birde birşey sorucam alt açmanı nereden aldın ya ben çarsıdan baktım hep kenarları fırfırlı hiç begenmedim ama seninki çok hoşuma gitti canım..

GÜNAYDINNN!!! İNŞALLAH KOLAY BİR GÜN OLUR HEPİMİZ İÇİN!!opuyorumnanaktan

gunaydinlar kızlar hayirli bir gun gecirmenizi dilerim calisan arkadaslara da kolay gelsinnn nasilsiniz

Günaydın kızlar , iyi haftalar herkese...

..

Günaydınlar nasılsınız

GÜNAYDINNN!!! İNŞALLAH KOLAY BİR GÜN OLUR HEPİMİZ İÇİN!!opuyorumnanaktan

gunaydinlar kızlar hayirli bir gun gecirmenizi dilerim calisan arkadaslara da kolay gelsinnn nasilsiniz

günaydın kızlar iyiyiz çok şükür sizler nasılsıızz

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar.

Çakırgözlüm Allah yardımcın olsun yavrunu sana bağışlasın inşallah. ıyi haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

günaydın tatlı anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan umarım herkes için güzel bir gün olur
çakırgözlüde güzel haberlerle döner inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar, iyi bir hafta olur inş.

kızlar oğluma patik buldum hemde detaylı anlatıyor nasıl
Converse patik yapımı

canım ben de bu haftasonu ördüm.. çok şeker oldu,bayıldık valla.. aynı burdaki gibi oldu..yeğenime ördüm, kırmızısını. bu akşam da oğluma başlıcam inş.

evet kızlarrr ekledim cicilerimizi karyolamız henüz gelmedi şimdilik bukadar ...

canım güle güle giysin, hepsi birbirinden güzel maşallah.. ama dikkat ettim, sadece mavi var:),diğer renklerden hiç almamışsın..

mrb kızlar
nasılsınız
biz hiç iyi değiliz.
oğlumun kalbinde bir soun varmış
p.tesi hastaneye gidecegiz.
inş. bir sorun çıkmaz.

canım çok üzüldüm, inşallah bugün iyi haberlerle gelirsin.Allah yardımcın olsun güzellik..

valla bilgencim belki benimki 10 dk'dan daha az sürmüştür heralde. benim doktorum ondan daha fazla inceledi, hatta bence gerek yok dedi ama ben gitmiştim yine de. boşuna gitmişim..organlarını gösterdi o kadar. kendi doktorum kalp odalarından, omirilikteki aralığa kadar incelemişti, kan akışına falan herşeye bakmıştı..

Son düzenleme:
günaydııın göbüşlü anneler.....anaaaam burası ne kadar kalabalık böyle...10 kişi online sabah sabah....erkencisiniz siz maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…