2010 Şubat Anneleri

Olmazmi canim benim bebis de bazen canimi acitiyo tekmeleriyle
bazen geceleri tekmeyle uyaniyorum gece oyun oynuyo sabahlarida uyuyo bizimki

Meleksen insallah iyi haberlerle gelirsin canim
Bu arada isim buldunuzmu siz kizina

insallah hersey iyidir aykız seker yuklemeside cok iyi cikar dilerim vala bir kac gun once gece bir tekmeler vuruyo actım gozumu uzerim acik esime diyorum bak bana ort ustunu dedi oyun oynuyola sanirim hep bu ara okudum bugun her bebeyın kendine oz hareketleri vardi bazi yumruk atar bazi tekle bazilari takla atar diyodu

tatlım esimin ismi özcan ya bende özge dusunuyoduk ama isim ariyorum yarın beli olcak tamamen kızmı erkek mi ay delircem bu defada erkek derse kızlar ya eli agagi saglam olsunda bebek kız buyuk ihtimal kızınız olcak dedi sımdı tersi derse ay bayılcam

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
O minik elleri ayaklari acimasinda tekmelerken yumruklarken ben raziyim hepsine

hayırlısı neyse o olsun canım benım

kiz dediyse degismez heralde özge güzel isim ama
Bizde bi türlü isimde karar veremiyoruz erkek olsaydi ismi hazirdi yigit efe istiyoduk ama kizimiz için bir türlü isim seçemiyoruz

y6a bende oglan olsadi mete dusunuyoduk esimle ama kız olunca isim secemiyorum

hepimiz oyleyız ki tatlim ozlemle hayal le bekliyoruz gelicekleri gunleri ah ya hayali bile guzel birde bir gun kucagina bitane melek vercekler ne guzel ya insanin gozleri dolar aglar

kizlar ben çikiyorum hepinize iyi geceler yarin doktordan gelince görüsürüz
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kızlar sizlerde de kramplar başladımı.
2 gecedir uykudan bacaklarıma kramp girerek uyanıyorum.ama nasıl bi kramp tarif edemem.bacaklarımın altından baldırlarıma vuruyo hemen uyanıp elimi bacağıma atıp ovuyorum geçiyo.offff çok acıyo ama yaaa -tatlicadiarzu- sizlerdede bu tür şikayetler varmı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…