2010 Şubat Anneleri

ya kızlar bişey soracam size benım gırdığim ayrıntılı 10 dk felan surdu kımısıde yarım saat suruyo dıyo benımde kafama takıldı acaba yetrsz mı dıye dusundum sızınkıler nasıl oldu kı

Canim benimde yarim saat sürmüsdü ayrintili
10 dk çok az ya sankiCADIARZU

bilgencin sıkma canını her doktor aynı dil bir sorun olsa soylerdi kendini panikleme bos yere doktorumuz yoken baska doktora gitmistim inan bebeyi 2 dakika incelememisti sonra kendi doktoruma gitim 8 dakika inceledi gosterdi hepsi ayni dil

su an evde degilim canim babamlardayim ama hatirladigim kadariyla
Gördügü bütün organlari kalp akciger karaciger böbrekleri daha çok seyler vardi ama aklima gelmiyo simdi

haklısın canım ya sorun olsa illakı soler demi

su an evde degilim canim babamlardayim ama hatirladigim kadariyla
Gördügü bütün organlari kalp akciger karaciger böbrekleri daha çok seyler vardi ama aklima gelmiyo simdi

tamam cnm onları soledı hatta gosterdı ufff nerden cıkardım kı ben bunu sımdı durduk yere takacak bişey buluyom sınır oluyom bu halıme

uzulme cnm takma olsa soylerdi bizde yarın sat 2 de bebisimizi gormeye gidicez insallah iyidir tekmelere bakarsak cok iyi ay bazen canımı yakıyo sizde de oluyomu

uzulme cnm takma olsa soylerdi bizde yarın sat 2 de bebisimizi gormeye gidicez insallah iyidir tekmelere bakarsak cok iyi ay bazen canımı yakıyo sizde de oluyomu

canım benım inş. ii haberlerle gelirsin bizde tekme felan yok ama donusunu felan hissedıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…