2010 Şubat Anneleri

ÇakırgÖzlu cok uzuldum canım yaa allahım yardımcın olsun tatlın dualarımız senınle tatlım

çakirgözlüm Canim çok geçmis olsun Allah hayirli sifalar versin minigine insallah kötü bisey yoktur Tüm Dualarim seninle

cok cici elbiseleriniz cnm allah saglikla gidirmeyı nasip etsin hepimize dilerim ay ya bi gitsemde annemle ciciler alsam yurt disinda da tatlı seyler var

Saol Bilgencim iyiyim bende

Resimlerin birazini yükledim albümlerimde
simdi çikmam lazim geri kalanida sonra yüklerim

Öptüm sekerler

cok cici elbiseleriniz cnm allah saglikla gidirmeyı nasip etsin hepimize dilerim ay ya bi gitsemde annemle ciciler alsam yurt disinda da tatlı seyler var

Saol canim cümlemize ama gerçekten çok güzel seyler var hele hele kizlara
hepsini alasi geliyo insanin

bilgen cnm 22 hafta olmusuz senınle aynı gunuz aaaa beraberde aynı gunde dogarmıs bebisler ne guzel olur

saol tatlım hepimizin bebisleri saglikla dogup buyusunler dilerim aksam kapiş susunu yaptım ama tulu falan yetmedi yarın hastaneye gidicez bebisimizi gormeye ozamanda mazemeyı alir bitirir eklerim pek guzel olmadi gibi ama bakalim siz beyencekmisiniz

kızlar kasım annelerine baktım da ne güzel şeyler hazırlamışlar bebişlere çok özendim valla
yarın alışverışe gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…