• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bellı bısey yok canım ama boyle kızdıgım seylerı falan hatırlayıp hatırlayıp kendı kendıme moralımı bozuyorum esım saka yapsa zoruma gıdıyo aglıyorum hemen:1ninca:
öle yapma canım elde değil ama kendinden önce yavrunu düşün biz ağlayınca onlarda ağlıyormuş sırf onun için moralini yüksek tut
limoncum kendini çok yorma ne güzel siz evdesiniz ben çalışıyorum bugün

canım pazar pazarda hiç çekilmez kolay gelsin

yaa kızlarrr kusura bakmayınn hiçç konusamıorum sizlerlee doğuma kadar cekcem galiba bu bulantıyıı off yaa 22 haftalık oldum hala kusuorumm :(

evet kızlar ayrıntılıya gitmiştim dün
ama kalbind esorun varmış
olması greken yerde değilmiş.
başka bir doktura gittik dün
oda aynı şeyi dedi
hafta sonuna girdiğimiz için bir işlem yapamadılar.
p.tesi çoçuk kardiyolojisine gidecez
oraya yönlerdiler doktur.
hiç iyi değilim kızlar
dokturlar alınma ihtimalide var dedi.
nasıl olacak nediyecegimi bilmiyorum sabahtan beri öyle yatıyorum.
çok canım sıkkın çokk

geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun...........
evladını sana bağişlasın

Ebru hoŞl geldın canım sendede mı yÜksek tansıyon sorunu var kaÇÇıkıyobende var 1 hafta ÖlÇtÜrdÜm yarın yıne gıdıcem ılaÇ yazacak galıba benım bÜyÜk 15,14,13 kÜÇÜkte 9,10 Çıkıyo senın nasıl

Sağol fatoşçum Bebiş de iyi şükür. Haftaya cumartesi görüş günümüz.Şeker yüklemesi de yapılacak...ınşallah bi sorun çıkmaz.

Yok canım girmedim. Doktor hala yönlendirmedi. Bakalmı haftaya ne diyecek. Ayrıntılıya doktor göndermeden de gidebiliyo muyuz acaba

evet kızlar ayrıntılıya gitmiştim dün
ama kalbind esorun varmış
olması greken yerde değilmiş.
başka bir doktura gittik dün
oda aynı şeyi dedi
hafta sonuna girdiğimiz için bir işlem yapamadılar.
p.tesi çoçuk kardiyolojisine gidecez
oraya yönlerdiler doktur.
hiç iyi değilim kızlar
dokturlar alınma ihtimalide var dedi.
nasıl olacak nediyecegimi bilmiyorum sabahtan beri öyle yatıyorum.
çok canım sıkkın çokk

Canım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. İnşallah sorun büyük değildir yapılabilecek birşey vardır. Selda arkadaşımız için çok dua ettik senin içinde dualar ederiz. :Saruboceq: Allahın izniyle pazartesi güzel haberlerle dönersin inşallah..:Saruboceq:

Back
X