• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Kızlar ben bişiler yemeye gidiyorum gelicem birazdan melissacım benim eski dr napıo ona alışmışım ya bu dr da iyi ama yinede cemile hnm özledim walla:)))

canım ben bir aydır cemile hanımı görmüyorum ben de unuttum valla yüzünü. bu pazartesi ayrıntılı ultrasondan sonra onunla randevum var. inşallah sonuçlarım güzel çıkar benimki iyice tekmelemeye başladı geçen yatarken karnım hopladı çok hoşuma gitti.

zeynep hamlelikten önce de böyleydi. artık dayanamam patlarım iki gün iyi olur sonra yine eski haline döner. bu zmana kadar hep böyleydi

camdankalp gittin mi bim'e.kalmış mı? burda birkaç arkadaş yazmıştı ben de tekrarlamıyım demiştim. bakacağını bilseydim hatırlatırdım valla, kusura bakma canım :utangac:

gunaydın kızlar herkese hayırlı cumalar...
doktora gıdenler ıns ıyı haberlere gelırler...
fatos gozun aydın canım bebegın gayet ıyıymıs bak...
akpak canım hamılelıkten oncede boylemıydı yoksa sımdımı oldu? erkeklerde de hamılelık sendromu var ya malum sersemlesıyolar... hoş onlara ne oluyosa onuda bılmem ya...
esra tatlım korkma ılk oynamaya basladıgı zaman tutarsız olurmus hareketlerı ılerıkı haftalarda duzene gırermıs. dınlenıyodur azcık annesı...
kacırdıgım bısey varmı bılmıyorum kızlar gecmısı okudum ama unuttugum bısey olabılır...

hoşgeldin canımm, iyi misin?

topikte tam 17 kişiyiz bir kişi sorumun cevabını bilmiyor galibaa CADIARZU

valla güzelim, ben de bilmiyorum. muhasebeciler anlar o işlerden.

walla ben bılmıyorm canım ısten de cıktıgım ıcın o taraklarda su an bezım yok ama netten aratsana bı

senin meslek neydi canım?

zeynep hamlelikten önce de böyleydi. artık dayanamam patlarım iki gün iyi olur sonra yine eski haline döner. bu zmana kadar hep böyleydi

canım ya uzme kendını gercekten sadece bebegıne odaklan... bazı erkekler boyle ıste benımkıde cok sevgısını bellı etmez mesela ben yavsar dururum adama ben gıtmesem o nadır yanıma gelır... ınsan uzuluyor tabı elınde degıl ama bak yalnız degılsın bebegın var... esınde duzelır ınsallah bebek dogunca bakarsın.

hoşgeldin canımm, iyi misin?

senin meslek neydi canım?

hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın...
ben bankadaydım canım ozel bı bankada calısıyodum ılk 3 ay yatmak zorunda kaldım dusuk tehlıkem wardı o donemde mudurum kem kum yaptıgından ısten cıktım bende...

canım kasım sonuna kadar dayanacaksın madem 32. haftaya kadar sabret bence tatlım al raporunu en azından tam maaşını alırsın. Kızlar bir çok işyeri çalışanlarına kolaylık olsun diye doğum izni boyunca maaşını yatırmaya devam ediyor, izin süresi dolduğunda sskdan aldıkları parayı şirkete veriyorlar. Ben konuşucam şirketimle izne çıkmadan ince bunu. Aklınızda bulunsun.

benimde maaş asgari ücretten gözüküyor o kısmını ssk dan kalan farkı da iş yerinden alıcam.ssk ay ay değil de izin bitim sonrası toplumu veriyormuş bak onu bilmiyordum her ay alınıyor diye biliyordum.

topikte tam 17 kişiyiz bir kişi sorumun cevabını bilmiyor galibaa CADIARZU

maaşın 3/2 sini alıyorsun canım

hep biz mi yavşamak zorundayız ya...
benim eşim cinsel yönden de pek düşkün biri değil. olursa olur olmazsa önemli değil onun için. bunun da etkisi var uzak durmasında galiba

burcu anam sen burdamıydın kız nasılsın canım bebısın kızın nasıl?

akpak cınsel hayat bızdede hamılelıgın basından berı sıfır... esımle dun konustum hatta bu konu bana dokunuyodu oturdum agladım oda noluyo falan dedıgınde konustuk ıste... ılk zamanlar yasaklıydı sımdı normal ama oda ıstemıyo yanasmıyo... bende dusunuyorum onunda etkısı wardır dıye ama napalım canım ya keyfı degıl kı sonucta ıkımızınde bebegı tasıdıgımız...
aman ne bıleyım...

akpak cnm
senın yazını okurken birden kendım yazmış gibi oldum aynı yanı ama bence bu bizi ve bebegını sevmedıgı anlamına gelmez boşuna dememişler annelik doguştan babalık sonradan kazanılan bir duygudur takma cnm amin ol düzelecek

walla ben bılmıyorm canım ısten de cıktıgım ıcın o taraklarda su an bezım yok ama netten aratsana bı

valla ben bilmiyorum.. bilsem keşke

?
ok kızlar sağolsun

maaşın 3/2 sini alıyorsun canım

hımm yani bürütün oluyo demi eşime 2000 küsür lira gibi demiş bi arkadaşıda ama 3/2 ise az olur heralde
bide izin dönüüşü toplu veriyolarmış uzatıyolarmış

burcu anam sen burdamıydın kız nasılsın canım bebısın kızın nasıl?

akpak cınsel hayat bızdede hamılelıgın basından berı sıfır... esımle dun konustum hatta bu konu bana dokunuyodu oturdum agladım oda noluyo falan dedıgınde konustuk ıste... ılk zamanlar yasaklıydı sımdı normal ama oda ıstemıyo yanasmıyo... bende dusunuyorum onunda etkısı wardır dıye ama napalım canım ya keyfı degıl kı sonucta ıkımızınde bebegı tasıdıgımız...
aman ne bıleyım...

zeynep kız bendede hiç istek yok :kedi: bu aylarda yükseliyo demişlerdi ama hiç istemiyomm valla kaydirigubbakcemile3

demek tek değilmişim :(
bu daha kötü tabiki
aah bu erkekler
bilmem ki hata nerde :(

fatos canım 26 sında gıdıcem tekrar kontrole haftaya pzt gunu doktor kendı 4 boyutlu bı yere yonlendırıcegını soyledı... daha gırmedım meraktan da catlamak uzereyım...

Back
X