sen bi ara işi bırakıcam diyodun, noldu vaz mı geçtin?
canım endişelenme, bence normaldir..belki bu kordon dolanmasını kafana taktığın için kızın etkilenmiştir. sen eski neşeli haline dön, bak yine kıpır kıpır olur o..
:teytey::teytey::teytey:
ohh maşallah paşaya..darısı şeker yüklemesine olsun cancağızım..
:teytey::teytey::teytey:
canım ifadeleri ilgi çekmek için yaptım kaydirigubbakcemile2
çok şükür iyiyimuyuşmalar için magnezyum içiyom iğrenç ıyyy bide benexol b12 vitamin içiyom odaha iğrençç ama napam kuzucum iyi olsunda anası çeksin :)
sen nasılsın canım a.s.
hayirli cumalar subat anneleri nasilsiniz
Ya haketen bu detaylıdan sora benİm kızda yavaŞladı...........sabah sadece 3 tekme attı.....dolanmıyo eskİsİ gİbİ
endişelenmeyin yahu, rahat bırakın bebişleri de uyusunlar azcıkk
:icecream:
FATOŞ gözün aydın tatlişkom...maşallah
yaren tatlım bende iyim bebiste allaha sukur cok iyi pazartesini bekliyoz doktora gidelim diye evet cnm bugun cıkıcam belkide evde sikildim cok kac gundur:sinifsinif: bebisise bisiler bakim
bende bu koca varken mutlu olabilir miyim canım?!
süpriz jest falan bunları geçtim artık, bir ilgiyi de mi haketmiyorum senağlama
miniğim de küstü babasına. önceden elini karnıma koydurttuğumda (ki ben hep zorla elini karnıma koydurtuyorum adamın hiç içinden gelmiyor, bebeğim babasını da hissetsin istiyorum) hareketlenir babasına hissettirirdi kendini. dün gece hareketlerini hissettiğimde zorla aldım elini koydurttum karnıma bebeğim durdu. birkaç kez yaptım bunu. yok o da babasına kırgın.
bir sormaz mı insan bugün bebeğim nasıl, hiç hareket ettimi. ya da ne yedin ne içtin. ne bileyim canın birşey çekiyormu diye hiç sormaz mı?
senağlama
ben bıktım artık ya. ilişkiyi tek başıma yürütemiyorum, yoruldum. ilgilenmiyorsun diyorum da beyefendi "sen benle ilgileniyor musun diyor" halbuki nöbet çıkışıydı geldi kaç kere onu çok özlediğimi söyledim cevap bile vermedi. masa üstüne güzel bir fotoraf koydum, yanına da romantik birşey yazdım. jestimi gördü, bu resmi nerden buldun diyor..
ben ne kötü biriyim, ki kardeşine bile bakıyorum, ne de yüzüne bakılmayacak çirkinim. bir güzel cümleyi haketmeyecek neyim var?! bebeğin doğmasını bekliyorum böyle devam ederse hiç iyi şeyler olmayacak. senağlama
günaydın canlarrra.s.
bugün hastaneye fatoş ve çakırgözlü gidicek galiba unuttuğum varsa affola kızlarrr inşallah güzel habrlerle dönersiniz kızlarrr
HAYIRLI CUMALAR herkese:)))
günaydın kızlarr herkes iyidir umarım....
ben iyiyimde kızımın hareketleri salı günü ayrıntılıya girdiğimden beri azaldı kızlar ya... yani korkmalımıyım yoksa sevinmelimiyim bilmiyorum... fazla hareketli diye kordon dolanması vardı biliyosunuz boynunda... şimdi hareketi az diye seviniyim mi... yoksa bişey mi oldu diyip korkiyim mi? offf Allahım ya sen koru yavrularımızı... hayırlısıyla bi doğsalardı walla bu stres beni mahfetti resmen saçlarım beyazladı ya... mafoldumben
evetttttttt şimdi ne zamanı halay zamanı
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
biz geldik teyzoşlar çok şükür kalp ekodiyografisine girdik her şey yolunda biş problem yok atlattım çok şükür darısı bekleyenlere bu güzel günün yüzü suyu hürmetine kimse kötü haber almasın.kasımın ilk haftası gel şeker yüklemesi yapalım dedi böle işte canlar .
hayirli cumalar subat anneleri nasilsiniz
amin cümlemize canımm
iyiyiz sen nassınn
Günaydın kızlar.geçmişi okuyayım dedim ama 3 günde 100 sayfa olmuş okuyamadım herkes iyidir umarım bende tetenozumu oldum kayınvaldemin orada oldum gitmişkende belki kötü olurum die kaldım birde gribimde.eşimden bulaştı banada ama şükür bu sefer ağır geçmiyor.kolumda çok hafif ağrıdı hiç acımadı korktuğuma deymedi.Plajcım aramıza hoşgeldin.Volescim cnm ilerleyen haftalarda alan daraldığı için daha az hareket edicekler die okumuştum biryerde uyuyordur senin cimcime malum onlarda ağırlaşıyorlar artık bizim gibi.kilo alıo annesi o da.hepiniizi öpüyorum kızlar kahvaltımı yaptıktan sonra geçmişe bakıcam önemli birşeyler yoktur umarım.
Hoşbulduk canım..... malesef dünden beri bende gribim bol limonlu ıhlamur iç iyi geliyo:içelim:
hülya seçil hoşgeldiniz kızlarrr
bizden haberler bu kadar şimdi gelelim arkadaşlara biraz geç oldu ama kusura bakmayın:kedi:
cicili bicili geçmiş olsun canım dikkat et kendine herşeyi boşver iş bir şekilde olur sen kendine ve bebişine dikkat et yeter
burcu, türkkahvesi, fikirevi,fatoş kızlar hepinizin gözü aydın maşallah kuzucuklara ve tatlı annelerineinş. unuttuğum kimse yoktur unuttuysam kusura bakmayın :1hug:
ayçin tatlım sanada geçmiş olsun diş ağrısı aman bizden uzak olsun hayatını cehenenme çeviriyor helede hamillelikte hiç çekilmezklava:
akarahan canım limon söyleyen olmadı ilk defa duydum :uhm:
akpak sende üzme tatlı canını erkekler bazen duyarsız olabiliyor iyi bir dayağı hakediyorlar ama napalım seviyoruz işte onları bazen onlarla da oluyor onlarsız da diyorum kendi kendime:içelim:
selda ya çok sevindim ya dualarımız kabul olur inşallah umut olması ne güzel :dance:
hülya seçil hoşgeldiniz kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?