2010 Şubat Anneleri

3-5 kuruş daha gelsin diye çalışıyorum
kasım sonu büyük ihtimalle ayrılcam
yollarda gitmesi gelmesi zorlaşıyo günler kısalıyo havalar soğuyacak
zor olur artık kalan vaktimi evde gecircem
ssk dan rapor almıcam sadece işsizlik maaşı almayı düşünüyorum

VOLES HAYIRLI OLSUN TEST DEĞERLERıN NE GÜSEL YAAA MAŞALLAHHH BENıM ıKLıM ıYıDE ÜÇLÜ 1/155 RıSK VAR AMA BEBEĞıM BENCE SAĞLAM YAŞIM 33 ONDAN ÖLE ÇIKTI DıYORUM ......ıŞALLAH

Ya haketen bu detaylıdan sora benım kızda yavaŞladı...........sabah sadece 3 tekme attı.....dolanmıyo eskısı gıbı

iyiyim çok şükür, işlerim biraz yoğun..mafoldumben

hayirli cumalar subat anneleri nasilsiniz

iyi şükür,sen nasılsın? haftasonunda kocanı da alıp çıkarsın yine alışverişe. kocaelinde bişe bırakmadın kız ala ala hihoyyyt

yaren tatlım bende iyim bebiste allaha sukur cok iyi pazartesini bekliyoz doktora gidelim diye evet cnm bugun cıkıcam belkide evde sikildim cok kac gundur:sinifsinif: bebisise bisiler bakim

ay kızlar ya birgün girmiyorum 100 sayfa oluyor bişey kaçırmayayım diye hem geçmişe daldım hemde işe yoruldum :sinifsinif: :sinifsinif:
şimdi öncelikle şunu söyleyeyim kızlar salı günü drumuz elevit.kan ilacı .magnezyum falan yazmıştı hem onları alayım hemde kan uyuşmazlığı için tahlil yaptırayım hemde şeker yüklemesi için gideyim dedim perişan oldum valla işyerinden izin almak zorunda kaldım tahliller için hastaneye gidiyoruz tabi şeker yüklemesi içinde saat 9.30 kadar dr bekledim sonra lavaboya gittim bir baktım dr muayenehanesinde acil ameliyaltarı var 10.30 da gelecek yazıyor bende annemin evi hastaneye çok yakın oraya gittim onunla saat 10.30 da tekrar geldik dr tabi saat 11.de geldi tabi sıra gelene kadar saat 12 oldu tahlillerde 12ye kadar kan vermezsen öğlene kalıyor ben nasıl panik neyseki 5dk kala kan uyuşmazlığı için 2kocaman tüp şeker yüklemesi içinde aç karnına tabi 1tüp kan verdim
eczaneden 50gr glukoz al hemen iç içince saate bak 1saat sonra gel tekrar ken ver dediler içtim anacığımla tekrar gittik 1 saat sonra kanı verdik sonuçları 2.30 da al dediler onu almaya gittim tekrar drum hastanede nöbetçi olacağı için gitmiş sonuçları gösteremeden geldim en az 4defa hastaneye gittim geldim hepsini yaptırdım sonuçlar bende ama bakacak dr yok bugüzn izinliymiş dün akşam nöbetçi olduğu için ve kollarım çok acıyor bittim ya sinirim tepeme çıktımafoldumben mafoldumben

yaren tatlım bende iyim bebiste allaha sukur cok iyi pazartesini bekliyoz doktora gidelim diye evet cnm bugun cıkıcam belkide evde sikildim cok kac gundur:sinifsinif: bebisise bisiler bakim

MELEKSEN MERABA CANIM...SANA BİŞE SORMAK İSTİYORUM YA BENİMDE EŞİ AŞAĞIDA BEBEĞİN BENİM GÖBEĞİMDE KARNIMDA ÇOK AĞRI OLUYO HELE GECE YATARKEN SOLDAN SAĞA ÇOK ZOR DÖNÜYORUM ÇOK ACI ÇEKİYORUM SENDEDE :uhm:OLUYOMU

GÜNAYDINLARRR, HAYIRLI CUMALAR..! hayırlı günde, hayırlı haberlerle gelin doktora gidenler.

kocişleri anlamak zor tatlım, bebişini düşün sen.

günaydın canlarrra.s.
bugün hastaneye fatoş ve çakırgözlü gidicek galiba unuttuğum varsa affola kızlarrr inşallah güzel habrlerle dönersiniz kızlarrr
HAYIRLI CUMALAR herkese:)))

günaydın güzelim...

aynı şeyler bende de oluyo canım, nette araştırdım. bebiş kaslarını geliştirmek için sürekli hareket ediyormuş ama biz sadece belirgin olanlarını hissediyormuşuz. yani düzenli hareket ediyor ama biz hissedemiyoruz bazı hareketlerini. :umursamaz:
onun için rahat ol. herşey yolunda:)

canım benim, çok sevindim, allah güzel haberlerini almayı daim etsin. uykucu şirinin annesi seni

hayirli cumalar subat anneleri nasilsiniz

günaydın tatlım, naber?

amin cümlemize canımm
iyiyiz sen nassınn

canım günaydın, uyuşmalar ne alemde, daha iyi misin?

Günaydın kızlar.geçmişi okuyayım dedim ama 3 günde 100 sayfa olmuş okuyamadım herkes iyidir umarım bende tetenozumu oldum kayınvaldemin orada oldum gitmişkende belki kötü olurum die kaldım birde gribimde.eşimden bulaştı banada ama şükür bu sefer ağır geçmiyor.kolumda çok hafif ağrıdı hiç acımadı korktuğuma deymedi.Plajcım aramıza hoşgeldin.Volescim cnm ilerleyen haftalarda alan daraldığı için daha az hareket edicekler die okumuştum biryerde uyuyordur senin cimcime malum onlarda ağırlaşıyorlar artık bizim gibi.kilo alıo annesi o da.hepiniizi öpüyorum kızlar kahvaltımı yaptıktan sonra geçmişe bakıcam önemli birşeyler yoktur umarım.

Hoşbulduk canım..... malesef dünden beri bende gribim bol limonlu ıhlamur iç iyi geliyo:içelim:

bizden haberler bu kadar şimdi gelelim arkadaşlara biraz geç oldu ama kusura bakmayın:kedi:
cicili bicili geçmiş olsun canım dikkat et kendine herşeyi boşver iş bir şekilde olur sen kendine ve bebişine dikkat et yeter
burcu, türkkahvesi, fikirevi,fatoş kızlar hepinizin gözü aydın maşallah kuzucuklara ve tatlı annelerine inş. unuttuğum kimse yoktur unuttuysam kusura bakmayın :1hug:
ayçin tatlım sanada geçmiş olsun diş ağrısı aman bizden uzak olsun hayatını cehenenme çeviriyor helede hamillelikte hiç çekilmez klava:
akarahan canım limon söyleyen olmadı ilk defa duydum :uhm:
akpak sende üzme tatlı canını erkekler bazen duyarsız olabiliyor iyi bir dayağı hakediyorlar ama napalım seviyoruz işte onları bazen onlarla da oluyor onlarsız da diyorum kendi kendime:içelim:
selda ya çok sevindim ya dualarımız kabul olur inşallah umut olması ne güzel :dance:

Hoşbulduk canım..... malesef dünden beri bende gribim bol limonlu ıhlamur iç iyi geliyo:içelim:

saol cnm salgın malum.ben esas domuz gribinden korkuyorum:1shok:

hülya seçil hoşgeldiniz kızlarrr

saol bitanem.opuyorumnanaktan

cnm oğluşun oluyormuş gözün aydın tatlım.ohh ohh yakışıklılar çoğalıo.sengözlerimebaksanab

Kızlar seldadan ne haberler var bulamadım çok merak ettim onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…