2010 Şubat Anneleri

akpakcım üzme kendini düzelir inşallah canım belki o belli edemiyordur duygularını böyle çok erkek var çok sever ama göstermekten çekinir nedense belki senin kocanda öyledir birde şimdi kendilerini ikinci plana atılmış hissediyorlar galiba bütün ilgi çocuğa kayınca

akpakçım takmamaya çalış en azından bebeğin doğuncaya kadar canım yaa :teselli::çok üzgünüm:

günaydın canlarrra.s.
bugün hastaneye fatoş ve çakırgözlü gidicek galiba unuttuğum varsa affola kızlarrr inşallah güzel habrlerle dönersiniz kızlarrr
HAYIRLI CUMALAR herkese:)))

akpak hiç takma bence de kafana sen üzülürsen bebişin hisseder. bazıları böyle vurdumduymaz sonradan uyanıyorlar zaman ver azcık düzelir inşallah

günaydın Şubak annişleri,

hastaneye gidenler inşallah iyi haberlerle gelirler.
Akpak senin şu kocana temizinden bi sopa atmak lazım galiba.Al karşına konuş boşuna paralama kendini hem kardeşine bakıyorsun eli üstünde tutması lazım seni.kendinide üzme boşuna bebekle ilgilenmiyor diyede üzülmene gerek yok olunca sana bile bırakmaz daha baba olacağını kavrayamıyanlardan galiba.

günaydın kızlarr herkes iyidir umarım....

ben iyiyimde kızımın hareketleri salı günü ayrıntılıya girdiğimden beri azaldı kızlar ya... yani korkmalımıyım yoksa sevinmelimiyim bilmiyorum... fazla hareketli diye kordon dolanması vardı biliyosunuz boynunda... şimdi hareketi az diye seviniyim mi... yoksa bişey mi oldu diyip korkiyim mi? offf Allahım ya sen koru yavrularımızı... hayırlısıyla bi doğsalardı walla bu stres beni mahfetti resmen saçlarım beyazladı ya... mafoldumben

günaydın güzel anneler ve tatlı melekleri...
doktora giden ve güzel haberlerle dönen herkesin gözüaydın. güzel haberler hepimizi mutlu ediyor. inşallah hep güzel haberler alırız.
günaydın canım
günaydın akpakçım
günaydın canım
günaydın tatlım
Günaydın güzel hamişlerrrrrr :CüvCüv:
günaydın güzel hamiş
günaydın canım hadi atlattın şeker yüklemesinin sonucunu veriyolarmı aynı gün içinde
Hepinize günaydın şekerler. Herkes nasıl bakalım bugün?

Bugün Zeh ve Çakırgözlü doktora gidecekler, güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlarr.
günaydın canım bende gittim doktora
günaydınlarr hayırlı cumalar bu güzel gün hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
amin canım benim günaydın
günydın kızlar hayırlı cumalar
AKPAK hayırdır efkarlısın canım

günaydın tatlım geldim geldim
günaydın canımmmmmmmm
güle güle kullan canım
evet en güzel dimi yağmur canım bende özlemişim
günaydın kızlar bugün dr a gidicek arkadaşlar bugün iyi haberlerle döner inşallah, şeker yüklemesini ben de merak ediyorum tamamen aç mı kalıyorsun kaç saat sürüyor anlatsana tugba
güğnaydın canım
gülel güle kullan tatlım
canım benim ya üzme ne olur kendini allah yardım cın olsun o kocanını döverim valla bazen ne kadar gıcık oluyolar ya
kızlar herkese günaydın
günaydınnnnnnn
herkese günaydın.. inşallah herkes iyidir..
ve doktora gidenler iyi haberlerle dönerler.. :CüvCüv:
günaydın canım
günaydın canlarrra.s.
bugün hastaneye fatoş ve çakırgözlü gidicek galiba unuttuğum varsa affola kızlarrr inşallah güzel habrlerle dönersiniz kızlarrr
HAYIRLI CUMALAR herkese:)))
günaydın canım sanada hayırlı cumalar

günaydın burcucum

volescim o merak cok fena oluyor biliyorum çok canına tak derse git istersen dr una

evetttttttt şimdi ne zamanı halay zamanı
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
biz geldik teyzoşlar çok şükür kalp ekodiyografisine girdik her şey yolunda biş problem yok atlattım çok şükür darısı bekleyenlere bu güzel günün yüzü suyu hürmetine kimse kötü haber almasın.kasımın ilk haftası gel şeker yüklemesi yapalım dedi böle işte canlar .

üzülme bişey olmaz daha hareketleri tutarsız beyin fonksiyonları daha tam gelişmediği için
bazen çok hareketli oluyorlar bazende bikaç gün sessiz duruyorlarmış
ama içine sinmezse hiç kontrolünü bekleme çık git
ben öyle yapıyorum her ay para veriyorum doktora
içime sinmeyen bişey olursa beklemeden gidiyorum

günaydın fatoscum tansiyon durumun nasıl kaçlarda seyrediyor

ah canım benim günaydın sorma bazen diyom doğmadan ömrümden ömür gitti allahın gücüne gitmesin biliyon benimde hep stresdli geçti.bişisi yoktur gelinimin.sen kendi doktoruna söyledin dimi kordon olayını olmasa git bi ultrasona gir canım için rahatlar.

aa çok sevindim hadi gözün aydın canım çok şükür

günaydın volescim.. normal olduğunu düşünüyorum benimde 1-2 gün çok derinden hissettiğim oldu nasıl korktum anlatamam ama sonra başladık yine kıpır kıpır sanıyorum ki zaman zaman normal böyle şeyler.. üzülme sakın içini ferah tut..

annesi dinleniyodur takma kafana artık koca kız oldu maşallah uslandı demekki valla öyle gece uyurken dönüyorum acaba hızlımı döndüm yavaşmı döndüm gündüz bir hareker yapsam zararlımı ama az kaldı allahın izniyle sağlıklı sıhhatli bir şekilde alıcaz kucağımıza yavrularımızı

günaydın Esra, sana öyle geliyorda olabilir bak çoğu şeyde psikolojik bence dr sana kordon dolanması var dedi diyemi acaba öyle hissediyorsun.yada çok rahatsız isen sana yakın olan hastaneye git baktır bi arada görmüş olursun kızınıda.Yoksa numaramı yapıyorsun kızı görebilmek için birşey yoktur merak etme zilli yoruldu galiba yavaş hareket ediyordur.

:teytey::teytey: hadi gözün aydın.

gözün aydın fatoş bir sıkıntıyı daha atlattın darısı senin ve hepimizin şeker testine inşallah bende salı yaptırıcam bakalım bu hafta pek tatlıya hamur işine yüklenmemeye çalışıyorum ama çikolataya dayanamıyorum bakalım napcaz

hadi gözün aydın kız
paşanın keyfi yerindeymişyerimseniben

günaydın fatoscum tansiyon durumun nasıl kaçlarda seyrediyor
canım valla doktordayken hemşire ölçtü 13/9 ii dedi böle idi bakalım
aa çok sevindim hadi gözün aydın canım çok şükür
saol canım benim evet çok şükür canım
fatoşcum gözün aydın.. çok sevindimm.. allah herkesi böyle sevindirisn inşallah..

amin canım rabbim herkesi sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…