Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3-5 kuruş daha gelsin diye çalışıyorum
kasım sonu büyük ihtimalle ayrılcam
yollarda gitmesi gelmesi zorlaşıyo günler kısalıyo havalar soğuyacak
zor olur artık kalan vaktimi evde gecircem
ssk dan rapor almıcam sadece işsizlik maaşı almayı düşünüyorum
slm kızlar günaydınlar size ve bebişlere:1hug:
saol tuğbacım çok teşekkür ederim
arya hoş geldin
seçilcim geçmiş olsun merak edip duruyordum seni biraz daha gecikseydin eşini aratıcaktım valla eşime.. geçmişler olsun ben de geçen atlattım
bugün çok halsizim ne yemek yapıcak ne yemek yicek halim var dışarı bile çıkamıcam çok başım ağrıyor, ayıptır söylemesi benimki bu aralar geceleri çok horluyor zaten en az 2 kere tuvalete kalkıyorum bir de onun avaz avaz sesinden uykuya dalamıyorum. bu sabah rest cektim naparsan yap sunun caresini bul diye.. ya bir de adam o kadar bagrıs cagrıs horluyor ona ragmen uyuyor iyi mi..
aryacım sağol tatlım:1hug: evet ama anası gibi nazlı olacak galiba bu zamana kadar göstermedi ya bir türlü kız sanmıştım bende sırnaşık şeynasip sağlıklı olsunlarda tek dileğimiz o ama kararlıyım ikinciyi kız yapcam :kedi: sen nerelerdesin hiç görünmüyordun aşını olmuşşsun gözün aydın sen atlattın valla bende dün şeker yüklemesi ve tahliller için 4tüp kan verdim iki kolumdan şimdi bile kollarım acıyor aşı olsam ne olacak bilmiyorum :sinifsinif:
selda kurula girmiş dün, bebeği karnında bir süre daha tutunabilirse erken alıcaklarmış sürekli kontrolde kalıcakmış Allah bebeğine ve ona sağlık versin dayanması çok zor bu üzüntülere..
seçilcim geçmiş olsun merak edip duruyordum seni biraz daha gecikseydin eşini aratıcaktım valla eşime.. geçmişler olsun ben de geçen atlattım
bugün çok halsizim ne yemek yapıcak ne yemek yicek halim var dışarı bile çıkamıcam çok başım ağrıyor, ayıptır söylemesi benimki bu aralar geceleri çok horluyor zaten en az 2 kere tuvalete kalkıyorum bir de onun avaz avaz sesinden uykuya dalamıyorum. bu sabah rest cektim naparsan yap sunun caresini bul diye.. ya bir de adam o kadar bagrıs cagrıs horluyor ona ragmen uyuyor iyi mi..
AKPAK sana bi önerim var canım bazen erkekler masus böle ilgiyi hep üstünde ister ve naz yapar bence ama bak sen bilirsin.....sen bu günden itibaren aceip şekilde ilghiszi davran umursamaz ol ama bunun yanında kendin çok mutlıymuşsun gibi davran ne bilim kendi kendine şarkılar söle falan böel bulaşık yıkarken evin içinde böle mutlu mutlu dolaş bişeleer al eline kahkahalarla gül böel şeler yap.............MOOOOOOOOOOOORT olu bak gör....yani ben sensizde mutluyum BLÖFÜÜÜ bidene çok işe yararsengözlerimebaksanab
deneyeceğim canım. inşallah başarabilirim. bugünden itibaren ilgi alaka yok. gerçi ben ilgilenmediğim günlerde keyfi çatıyor rahat rahat uyuyor ama bakalım işe yarayacakmı CADIARZUakpak, canım sen de takma kafana daha fazla..senin gibi dört dörtlük kızı bulmuş da bunamış mı?klava: bi süre sen de onunla ilgilenme bakalım, kendi haline bırak..gün gelir,sen niye böyle yapıyosun diye sorar heralde..
klava:
akpak sende üzme tatlı canını erkekler bazen duyarsız olabiliyor iyi bir dayağı hakediyorlar ama napalım seviyoruz işte onları bazen onlarla da oluyor onlarsız da diyorum kendi kendime
saol bitanem.walla giremedim cnm aslında kayınvaldemde de net var ama görümcemin 4 yaşında bir oğlu var kalkmıo başından.sana da geçmiş olsun.horladığında yastığını oynat eşinin yüksek yastıkta yatır birde.benimki horlamıoo ama ben yinede uyuyamıyorum cnm ya.uykusuzlukta çok başağrısı yapıo öğlenleri en azından biraz kestir istersen.seldacığımında Allahım yardımcısı olsun :Saruboceq:
ya kızlar bu arada asgari ücretli çalışan biri ne kadar doğum parası alıcak bilgisi olan varmı ?
saol zeynepçim sen gircenmi ayrıntılıyagunaydın kızlar herkese hayırlı cumalar...
doktora gıdenler ıns ıyı haberlere gelırler...
fatos gozun aydın canım bebegın gayet ıyıymıs bak...
akpak canım hamılelıkten oncede boylemıydı yoksa sımdımı oldu? erkeklerde de hamılelık sendromu var ya malum sersemlesıyolar... hoş onlara ne oluyosa onuda bılmem ya...
esra tatlım korkma ılk oynamaya basladıgı zaman tutarsız olurmus hareketlerı ılerıkı haftalarda duzene gırermıs. dınlenıyodur azcık annesı...
kacırdıgım bısey varmı bılmıyorum kızlar gecmısı okudum ama unuttugum bısey olabılır...
topikte tam 17 kişiyiz bir kişi sorumun cevabını bilmiyor galibaa CADIARZU