2010 Şubat Anneleri

öncedende mi böyleydi:1no2:
böyleydi canım evlendikten sonra böyle oldu yani.
ya ne bileyim tabiki olumlu yönleri de çok ama ilgisizlikten öldürüyor beni :mymeka:
belli etmemekten öte umursamıyor mafoldumben
akpakçım takmamaya çalış en azından bebeğin doğuncaya kadar canım yaa :teselli::çok üzgünüm:
zaten bebeğin doğmasını bekliyorum sabırsızlıkla
akpak hiç takma bence de kafana sen üzülürsen bebişin hisseder. bazıları böyle vurdumduymaz sonradan uyanıyorlar zaman ver azcık düzelir inşallah
inşallah düzelir

ben bir sopalasam zaten rahatlayacağım. sadece babalıkta değil eş olmakta da kavrayamamışlardan galiba :1shok:

sağol canım benim
evet canım şükür hayırlısıyla şekeride atlatsak doğumu bekliyecez inşallah inşallah güzel geçer canım seninde
hadi gözün aydın kız
paşanın keyfi yerindeymişyerimseniben

sorma kuşum hemde ne yerinde baksana hala hissetmiyorum

Gözün aydın fatoşçumm. Maşallah oğluşuna

Esracım sen de biliyorsun arada hareketlerin azalabileceğini ama elde olmadan merak ediyorsun yine de. Kafana takma canım çok merak edersen yine gidersin doktoruna ama o kadar da evham yapıp üstüne düşme çok iyidir yoruldu biraz dinleniyo annesi.

volescim o merak cok fena oluyor biliyorum çok canına tak derse git istersen dr una

benim dr. da bi uzakki bana sorma... ama olmadı öyle yapıcam canım napim...

gözün aydın canım çok şükür hayırlısıyla atlattın bunu... Allahım tekrar yaşatmasın böyle stresler....

biliyorum canım bunları hep biliyorum aslında ama işte kordonla ilgili bi sorun olmasaydı belki bu kadar korkmazdım... şimdi hiç aklımdan çıkmıyo... Allahım onların üzüntüsünü göstermesin inşallah hayırlısıyla doğsunlar....

yok canım daha söylemedim... şeker sonucumla faxlıyım dedim ama hala şekeri yaptıramadım... bugün faxlıycam...

sağol canım inşallah dediğin gibidir.. işte biliyorum ama başına böyle bişey gelmesi daha başka bi psikolojiymiş... dr. dedi aslında bişey olmaz... şu an yaş riskim 1/600 müş... yani karında sebepsiz yere ölmesi yada erken doğum riski olarak... ama benim sonuçlarım çok iyi çıktı 1/1200 riskin dedi... buda 18 yaşındaki bi kızla aynı risk demek... çok iyi dedi dr. bebeğe giden kan akışında sorun yok bebeğin kalp atışı çok iyi ama işte aklımdan çıkmıyo çıkmıyo.... kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama keşke olmasaydı diyorum... Allah korusun onları... önce Allaha sonra bize emanetler...

fatoş hadi gözün aydın canım
voles canım aslında arada hareket etmemesinin normal olduğunu biliyosun ama kordon dolanması yüzünden kafanda soru işareti oluyo en iyisi git doktoruna bakın
akpak canım ya üzülme ne olur Allah herşeyin hayırlısını versin

sağol canım benim

evet canım şükür hayırlısıyla şekeride atlatsak doğumu bekliyecez inşallah inşallah güzel geçer canım seninde

sorma kuşum hemde ne yerinde baksana hala hissetmiyorum

kilodan hissedemiyorsun kuşum gör bak 25.26. haftalarda nasıl hissedersinhihoyyyt
aman iyi olunda hareketleri zaten hissedeceksin

ay hiç çalışasım yok zaten keşke evde olsaydım ne güzel yatardım :çok üzgünüm:
artık hiç sevmiyorum çalışmayı

sen bi ara işi bırakıcam diyodun, noldu vaz mı geçtin?

canım endişelenme, bence normaldir..belki bu kordon dolanmasını kafana taktığın için kızın etkilenmiştir. sen eski neşeli haline dön, bak yine kıpır kıpır olur o..

:teytey::teytey::teytey:

ohh maşallah paşaya.. darısı şeker yüklemesine olsun cancağızım..

:teytey::teytey::teytey:

akpak, canım sen de takma kafana daha fazla..senin gibi dört dörtlük kızı bulmuş da bunamış mı? klava: bi süre sen de onunla ilgilenme bakalım, kendi haline bırak..gün gelir,sen niye böyle yapıyosun diye sorar heralde..klava:

amin canım aminnnnnn inşallah... Allahım kötü haberlerini duymayı nasip etmesin sağlıklı sıhatli alalım meleklerimizi konumuza...

canım daha öncede bazı günler az hissediyordum ama önemsemiyordum pozisyonu duruşu yorgunluk vs.. bunlar etkiliyo biliyorum... ama şimdi kordon olayını öğrendikten sonra daha mı fazla dinliyorum bebeğimi bilmiyorum ama ister istemez korku oldu kabul ediyorum...

inşallah canım inşallah... hep öyle olması için dua ediyorum.... Rabbim sen koru kızımı... evlatlarımızı....

voles canım aslında arada hareket etmemesinin normal olduğunu biliyosun ama kordon dolanması yüzünden kafanda soru işareti oluyo en iyisi git doktoruna bakın

zaten telde arıycam bugün bakim ne diycek ona göre gel derse hemen gidicem...

canım endişelenme, bence normaldir..belki bu kordon dolanmasını kafana taktığın için kızın etkilenmiştir. sen eski neşeli haline dön, bak yine kıpır kıpır olur o..

inşallah yarenim inşallahhhhhh... :Saruboceq: :Saruboceq:

esmacım bugün keyfin yerinde anlaşılan. kolunun ağrısı hafifledi mi biraz daha?

canım ifadeleri ilgi çekmek için yaptım kaydirigubbakcemile2
çok şükür iyiyim uyuşmalar için magnezyum içiyom iğrenç ıyyy bide benexol b12 vitamin içiyom odaha iğrençç ama napam kuzucum iyi olsunda anası çeksin :)
sen nasılsın canım a.s.

fatoşcumm gözün aydın canımmma.s.
volescim iki gün önce benim kuzucukta pek hareket etmiyodu bende endişelendim ama şimdi maşallahı var sende stres yapma annesi iyidir o biraz sabret nasıl başlıcak tepiklemeye[/B]

Fikir avi gözünaydın canım ben yeni girebildim malum banka çok kalabalık müşteriden fırsat buldukça yazıyorum:kedi:

saol canım çok saol
canım çok saol amin canım faksla bakalım doktorun ne diyecek tatlım
canım çok saol sen nasılsın geçtimi uyuşmalar
kilodan hissedemiyorsun kuşum gör bak 25.26. haftalarda nasıl hissedersinhihoyyyt
aman iyi olunda hareketleri zaten hissedeceksin
öle canım haklısın aman iyi olsunda canım dedğin gibi ben hissetmeyeyim
amin canım benim çok saol darısı tüm bekleyenlere ve tüm şeker yüklemeleriine
saol bitanem çok saol

Son düzenleme:
AKPAK sana bi önerim var canım bazen erkekler masus böle ilgiyi hep üstünde ister ve naz yapar bence ama bak sen bilirsin.....sen bu günden itibaren aceip şekilde ilghiszi davran umursamaz ol ama bunun yanında kendin çok mutlıymuşsun gibi davran ne bilim kendi kendine şarkılar söle falan böel bulaşık yıkarken evin içinde böle mutlu mutlu dolaş bişeleer al eline kahkahalarla gül böel şeler yap.............MOOOOOOOOOOOORT olu bak gör....yani ben sensizde mutluyum BLÖFÜÜÜ bidene çok işe yararsengözlerimebaksanab

erkeklerin şımarıklaıklarına hiiiiç katlanamam şımarıklık sadece kadınlara yakışır KIIZLARRalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…