2010 Şubat Anneleri

günaydın herkese zeh ve çakırgözlü güzel haberlerle gelin dün pek bakamadım fatoş fikirevi gözünüz aydın herşey normalmiş fatoş bugünde kalbini dinlemeye gidecekti galiba inşallah buda güzel geçer mutlu haberlerle gelirler

tuğbacım günaydın şeker testi sonuçlarını ne zaman alıcaksın hemen veriliyomu birde limonlamı içirdiler sana glukozu

gözün aydın canım çok sevindim bekliyoruz resmi

günaydın kızlar, hayırlı cumalar..

fikirevi gözün aydın canım. o kadar araştırmadan sonra sonra kurtuldun nihayet şu ayrıntılıdan:) darısı şeker yüklemesine canım. resimleri bekliyoruz..

zeh,çakırgözlü,fatoş iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar..

kızlar ben de sabah gittim, bimden battaniye ve uyku tulumu aldım :) göründüğü gibi kaliteli değiller, ince biraz.zaten pek de bimden bişey almam ama, iyi oldu..battaniye günlük kullanmaya iyi.. tulum da anca havalar yeni soğumaya başlandığında giydirilir, tam soğuklarda ince kalır..

günaydın kızlar ne güzel izmir yağmurlu heryer kara bulutlarla kaplısositososito
çok özlemişim yağmuru burda yaz bi basladımı kasıma kadar sürüyo nerdeysehihoyyyt
dün gece sırt üstü yatmıştım elim karnımdaydı midemle göbeğimin üstünde
elimin altında öyle hızlı güçlü oynadıki bebiş hemde kaç kez bi an çıkacak sandım korktum bişeymi oluyo diye
o derin uykumdan kaldırdı beni ilk kez böyle oldu:uhm:

günaydın kızlar bugün dr a gidicek arkadaşlar bugün iyi haberlerle döner inşallah, şeker yüklemesini ben de merak ediyorum tamamen aç mı kalıyorsun kaç saat sürüyor anlatsana tugba

benimde kız kardeşim sabah gitniş bana battaniye almış uyku tulumuda alcakmış ama mavisi yokmuş sadece pembe varmış kalitesini görmedim henüz ama olsun günlük kullanıcaz önümüz kış bir tanede kaliteli bir battaniye alırım tamam 5 battaniyesi oldu 1de alırsam 6 yeter bu kadarda

günydın kızlar hayırlı cumalar
AKPAK hayırdır efkarlısın canım

bende bu koca varken mutlu olabilir miyim canım?!
süpriz jest falan bunları geçtim artık, bir ilgiyi de mi haketmiyorum senağlama
miniğim de küstü babasına. önceden elini karnıma koydurttuğumda (ki ben hep zorla elini karnıma koydurtuyorum adamın hiç içinden gelmiyor, bebeğim babasını da hissetsin istiyorum) hareketlenir babasına hissettirirdi kendini. dün gece hareketlerini hissettiğimde zorla aldım elini koydurttum karnıma bebeğim durdu. birkaç kez yaptım bunu. yok o da babasına kırgın.
bir sormaz mı insan bugün bebeğim nasıl, hiç hareket ettimi. ya da ne yedin ne içtin. ne bileyim canın birşey çekiyormu diye hiç sormaz mı?
senağlama
ben bıktım artık ya. ilişkiyi tek başıma yürütemiyorum, yoruldum. ilgilenmiyorsun diyorum da beyefendi "sen benle ilgileniyor musun diyor" halbuki nöbet çıkışıydı geldi kaç kere onu çok özlediğimi söyledim cevap bile vermedi. masa üstüne güzel bir fotoraf koydum, yanına da romantik birşey yazdım. jestimi gördü, bu resmi nerden buldun diyor..
ben ne kötü biriyim, ki kardeşine bile bakıyorum, ne de yüzüne bakılmayacak çirkinim. bir güzel cümleyi haketmeyecek neyim var?! bebeğin doğmasını bekliyorum böyle devam ederse hiç iyi şeyler olmayacak. senağlama

kız niye benim haberim yok aa :1shok:
dur hemen gidiyim bakıyım kaldımı...zemuszemus

Sen de seviyorsun yağmuru benim gibi. Çalışırken insanın içini sıkıyor ama kara kara bulutlar. Arada güneş çıkıyor işte şimdi de güneş açtı kaydirigubbakcemile3
Bu yağmurlu havada evde battaniyenin altında televizyon seyretmek çok keyifli olurdu ama..

ah güzelim yaa sakin ol :teselli: of napsak ne etsek bu kocaları seninkide iyice abarttı yani çok sinirleniyorum...ama nolur şu dönemde takmamaya çalış...

öncedende mi böyleydi:1no2:

Canım çok kaliteli olmasa da altıne serilir edilir kullanılır bir şekilde ya ben de öğle tatilinde gidip bakıcam kaldıysa tabii..

ay hiç çalışasım yok zaten keşke evde olsaydım ne güzel yatardım :çok üzgünüm:
artık hiç sevmiyorum çalışmayı

Canım çok kaliteli olmasa da altıne serilir edilir kullanılır bir şekilde ya ben de öğle tatilinde gidip bakıcam kaldıysa tabii..

evet öyle sonuçta kullanılır kalmaz elimizde kışın sararım altına üstünüde örterim güzelce sıcak sıcak yatsın yavrum kalırmı bilmiyorum kardeşim sabah erkenden kalkıp almış çabuk bitiyor öyle şeyler

Son düzenleme:

akpak canım benim üzme kendini lütfen.. bu güzel zamanlarımızda kafana böyle şeyleri takmamaya çalış.. ya da ne bileyim eşinin olumlu yanlarını düşün. mutlaka seni mutlu eden şeyler yapmıştır bunları düşünmeye çalış.. hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ki eşin de iyi biridir eminim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…