günaydın herkese zemuszemus biz dün şeker yüklemesi ve kan uyuşmazlığı için tahlil yaptırmaya gittik öğlene kadar işim bitmediği için işyerinden izin almak zorunda kaldım geçmişe bakamıyorum umarım herşey yolundadır güzel bir gün olur inşallah hepimiz için :Saruboceq: :Saruboceq:
canlarım ayrıntılımız güzel çıktı doktor bir probşem yok dedi
ELAmın resmini de verdim
yarın tarayıp sizede gösterecegim
annemin yelekleri de çektim onlarıda ekler size haber veririm :)
öpüyorum arada girdim yarın devam ederiz
kızlar ben de sabah gittim, bimden battaniye ve uyku tulumu aldım :) göründüğü gibi kaliteli değiller, ince biraz.zaten pek de bimden bişey almam ama, iyi oldu..battaniye günlük kullanmaya iyi.. tulum da anca havalar yeni soğumaya başlandığında giydirilir, tam soğuklarda ince kalır..
günydın kızlar hayırlı cumalar
AKPAK hayırdır efkarlısın canım
kızlar ben de sabah gittim, bimden battaniye ve uyku tulumu aldım :) göründüğü gibi kaliteli değiller, ince biraz.zaten pek de bimden bişey almam ama, iyi oldu..battaniye günlük kullanmaya iyi.. tulum da anca havalar yeni soğumaya başlandığında giydirilir, tam soğuklarda ince kalır..
günaydın kızlar ne güzel izmir yağmurlu heryer kara bulutlarla kaplısositososito
çok özlemişim yağmuru burda yaz bi basladımı kasıma kadar sürüyo nerdeysehihoyyyt
dün gece sırt üstü yatmıştım elim karnımdaydı midemle göbeğimin üstünde
elimin altında öyle hızlı güçlü oynadıki bebiş hemde kaç kez bi an çıkacak sandım korktum bişeymi oluyo diye
o derin uykumdan kaldırdı beni ilk kez böyle oldu:uhm:
bende bu koca varken mutlu olabilir miyim canım?!
süpriz jest falan bunları geçtim artık, bir ilgiyi de mi haketmiyorum senağlama
miniğim de küstü babasına. önceden elini karnıma koydurttuğumda (ki ben hep zorla elini karnıma koydurtuyorum adamın hiç içinden gelmiyor, bebeğim babasını da hissetsin istiyorum) hareketlenir babasına hissettirirdi kendini. dün gece hareketlerini hissettiğimde zorla aldım elini koydurttum karnıma bebeğim durdu. birkaç kez yaptım bunu. yok o da babasına kırgın.
bir sormaz mı insan bugün bebeğim nasıl, hiç hareket ettimi. ya da ne yedin ne içtin. ne bileyim canın birşey çekiyormu diye hiç sormaz mı?
senağlama
ben bıktım artık ya. ilişkiyi tek başıma yürütemiyorum, yoruldum. ilgilenmiyorsun diyorum da beyefendi "sen benle ilgileniyor musun diyor" halbuki nöbet çıkışıydı geldi kaç kere onu çok özlediğimi söyledim cevap bile vermedi. masa üstüne güzel bir fotoraf koydum, yanına da romantik birşey yazdım. jestimi gördü, bu resmi nerden buldun diyor..
ben ne kötü biriyim, ki kardeşine bile bakıyorum, ne de yüzüne bakılmayacak çirkinim. bir güzel cümleyi haketmeyecek neyim var?! bebeğin doğmasını bekliyorum böyle devam ederse hiç iyi şeyler olmayacak. senağlama
miniğim de küstü babasına. önceden elini karnıma koydurttuğumda (ki ben hep zorla elini karnıma koydurtuyorum adamın hiç içinden gelmiyor, bebeğim babasını da hissetsin istiyorum) hareketlenir babasına hissettirirdi kendini. dün gece hareketlerini hissettiğimde zorla aldım elini koydurttum karnıma bebeğim durdu. birkaç kez yaptım bunu. yok o da babasına kırgın.
bir sormaz mı insan bugün bebeğim nasıl, hiç hareket ettimi. ya da ne yedin ne içtin. ne bileyim canın birşey çekiyormu diye hiç sormaz mı?
senağlama
ben bıktım artık ya. ilişkiyi tek başıma yürütemiyorum, yoruldum. ilgilenmiyorsun diyorum da beyefendi "sen benle ilgileniyor musun diyor" halbuki nöbet çıkışıydı geldi kaç kere onu çok özlediğimi söyledim cevap bile vermedi. masa üstüne güzel bir fotoraf koydum, yanına da romantik birşey yazdım. jestimi gördü, bu resmi nerden buldun diyor..
ben ne kötü biriyim, ki kardeşine bile bakıyorum, ne de yüzüne bakılmayacak çirkinim. bir güzel cümleyi haketmeyecek neyim var?! bebeğin doğmasını bekliyorum böyle devam ederse hiç iyi şeyler olmayacak. senağlama
benimde kız kardeşim sabah gitniş bana battaniye almış uyku tulumuda alcakmış ama mavisi yokmuş sadece pembe varmış kalitesini görmedim henüz ama olsun günlük kullanıcaz önümüz kış bir tanede kaliteli bir battaniye alırım tamam 5 battaniyesi oldu 1de alırsam 6 yeter bu kadarda
Sen de seviyorsun yağmuru benim gibi. Çalışırken insanın içini sıkıyor ama kara kara bulutlar. Arada güneş çıkıyor işte şimdi de güneş açtı kaydirigubbakcemile3
Bu yağmurlu havada evde battaniyenin altında televizyon seyretmek çok keyifli olurdu ama..
Canım çok kaliteli olmasa da altıne serilir edilir kullanılır bir şekilde ya ben de öğle tatilinde gidip bakıcam kaldıysa tabii..
senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?