• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar günaydın ben geldim dün akşam kızımı gördük maşallah her şeyi iyi kilomuzda normalin üstünde çıktı bende bu ay 3 kilo almışım biraz çok dedi kızdı doktor amcamız bize maşşallah pek fotojenik bir kızım olucak pozlar çeşit çeşit doyamadık bakmaya yarım saat falan kaldık içeride videolarınıda aldık resimlerinide vitamine devam dedi başka bişeye gerek yok dedi maşallah sende vitamin deposusun dedi güzel sağlıklı bir bebek dedi,tetenoz aşısını 20.haftadan sonra sağlık ocaklarına yaptırabilirsiniz dedi,ayaklarım şişiyo dedim çok normal tuzlu yeme dedi ve bol bol kalp seviyesinden yukarıda tutup dinlen dedi,kepekli ekmek ye tatlıyı azalt hamur işi yeme dedi ,bide açık havada 20-25 dk yürüyüş verdi herkesin yapması gerekn dedi öle kızlar

Gözünaydın canım, maşallah prensesine :nazar

Günaydın fatma abla

Günaydın tatlım nasılsın

GÜNAYDIN KIZLAR

kızlar günaydın ben geldim dün akşam kızımı gördük maşallah her şeyi iyi kilomuzda normalin üstünde çıktı bende bu ay 3 kilo almışım biraz çok dedi kızdı doktor amcamız bize maşşallah pek fotojenik bir kızım olucak pozlar çeşit çeşit doyamadık bakmaya yarım saat falan kaldık içeride videolarınıda aldık resimlerinide vitamine devam dedi başka bişeye gerek yok dedi maşallah sende vitamin deposusun dedi güzel sağlıklı bir bebek dedi,tetenoz aşısını 20.haftadan sonra sağlık ocaklarına yaptırabilirsiniz dedi,ayaklarım şişiyo dedim çok normal tuzlu yeme dedi ve bol bol kalp seviyesinden yukarıda tutup dinlen dedi,kepekli ekmek ye tatlıyı azalt hamur işi yeme dedi ,bide açık havada 20-25 dk yürüyüş verdi herkesin yapması gerekn dedi öle kızlar

:nazar: MAŞALLAH KIZINA.

günaydınnnnnnnnn cicişlerrrrrrrrrrrr ve güzel bebişşlerrrrrrrrrrra.s.
kızzlarrr bişey sorcam bizler grip aşısı olabiliyomuyuz acaba ,,,yaptıran varmı aramızda???

HAYIR YAPTIRAMIYOR GRIP AŞISI YASAKLAR ARASINDA

kızzlarrr bişey sorcam bizler grip aşısı olabiliyomuyuz acaba ,,,yaptıran varmı aramızda???

Günaydın canım...

Grip aşısı olabiliyoruz diye biliyorum ama sen yinede doktoruna sor istersen.

burcu ve fatmacım teşekkür ederimmopuyorumnanaktan
dediğiniz gibi doktora sormak en iyisi:))))

Serapçım maaşallah kızına nazar değmesin:nazar:

Günaydın bitanesi. Grip aşısı yasak değil hatta hamilelere özellikle öneriyorlarmış. Bir iki arkadaşımız doktoruna danışıp vuruldu. Bende emin olmak için doktoruma danışıp vurulmayı planlıyorum.

Gözünaydın canım maşallah kızına:nazar:

günaydın kızlar,

sabah sabah kotu baslangıc yaptım. ışe gelirken arabayla kazanın esiginden dondum. Gerizekalının biri ters yonde yola bakmadan U donusu yapıp ustume geldi arabayı bir kırmısım arabadaki butun sistemler devreye girdi ve nasıl carpmadık anlamadım. Allah korudu cok sukur..

Oglum hic oynamadı bugun ama ona canım sıkkın. Çikolatada yedim off niye oynamıyoki bu cocuk korktu mu acaba ??

Herkese günaydın kızlar... Hastaneden gelenlerin gözü aydın. Maşallah bebişlere....
Snmcim çok geçmiş olsun. Yollarmaganda dolu valla. Korkmuştur yavrum ya... Sen de gevşemeye çalış o da rahatlasın.

günaydın kızlar,

sabah sabah kotu baslangıc yaptım. İşe gelirken arabayla kazanın esiginden dondum. Gerizekalının biri ters yonde yola bakmadan U donusu yapıp ustume geldi arabayı bir kırmısım arabadaki butun sistemler devreye girdi ve nasıl carpmadık anlamadım. Allah korudu cok sukur..

Oglum hic oynamadı bugun ama ona canım sıkkın. Çikolatada yedim off niye oynamıyoki bu cocuk korktu mu acaba ??

geçmiş olsun.oğlunda dur daha saat erken uyuyordur miskinlik yapası tutmuştur.

ben grip aşısını kendi dr uma geçen ay sordum hayır dedi bol vitamin al dikkat et aşı olma dedi.

günaydın kızlar,

sabah sabah kotu baslangıc yaptım. İşe gelirken arabayla kazanın esiginden dondum. Gerizekalının biri ters yonde yola bakmadan U donusu yapıp ustume geldi arabayı bir kırmısım arabadaki butun sistemler devreye girdi ve nasıl carpmadık anlamadım. Allah korudu cok sukur..

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş çok geçmiş olsun, bazan benimde oynamıyor merak etme iyidir inş. yinede için rahat etmezse doktora gidersin.

ayyy ben bugün 20 haftalık oldum yarıladım yolu oleyyyyyy sositososito

günaydın kızlar,

Geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Sen gevşe oğlun da gerilmiştir.
Belki de uyuyordur. Hem biliyorsun şu an düzenli hareket etmiyorlar daha o yüzden her zaman hissedeceksin diye bir şey yok rahat ol.

ben grip aşısını kendi dr uma geçen ay sordum hayır dedi bol vitamin al dikkat et aşı olma dedi.

O yüzden herkes doktoruna danışsın diyoruz zaten canım ya. Her doktor farklı bir şey söyleyebiliyor.

Back
X