kızlar buda oglışum güzel resım vermedı çok ugraştırdı doktor amcasını
babasına benziyo oglum
slm kızlar biz az önce kontrolden geldık maşallah bebişim saglıklıymış 631 gr
haftayada şeker yüklemesi yapılacak ama doktor benı diyetisyene yönlendirdi 24 haftamdayım tam 10 kilo almışım doktor tüm hamılelık boyunca alman kılo zaten bu fılan dedı canımı sıktı:çok üzgünüm:
Ayrıntılı ultrason için kaç hastaneyi aradım kimi randevu vermiyor kimide ayrıntılı yok kimide çok pahalı.. vatan caddesinde 29mayıs hastanesi varmış orası uygun diyolar. giden gören varmı ayrıntılı usg çekiyolarmı.. Fikirevi sen nereden aldın o fiyatları kuzum..
kızlar buda oglışum güzel resım vermedı çok ugraştırdı doktor amcasını
babasına benziyo oglum
bebeğinin gelişimi çok güzel seninde maşallahın var bebek bahane yemekler süper galiba.yaa boşver takfa falan diycem ama yok yok eşimin uzaktan akrabası yedi yedi aldı kiloları doğumdan önce şişten gözlerini açamıyordu 25 kilo mu ne almış kendimize eziyet acıktığını hissedince domates-salata ve meyve yee yıka yıka marul ye sürekli dikkat etmen lazım tabii.7 aydan sonra 4-5 kilo alıyorsun ayda diyorlar iştahın açık tamam ama bence geçiştirici seyler ye onlarda yarar bebişe merak etme.ama kafanada takma bu kadar iyice yemeğe verirsin kendini sonra kimisi iştahtan keser kimisinin iştaını açar stres yapma azcık frenlesen yeter.
sagol cnm hepimizinkinicanım allh bağışlasın
Maaşallah oğluna canım yaa. Ne kadar da büyümüşİnşallah ben de Perşembe böyle güzel haberler alıcam bi de güzel bi resmini de getircem size:Saruboceq:
canım duygu hastanesinden aldım küçükköy 140 dedi
bilge hastensi 125
avrupa şafak 150
bayrampaşa 90
medicana 160
bu arada 29 mayısta bir akrabamız tanıdığının özel indirimiyle 70e çektirmiş
aradım ama sabah arayın dediler
bende fena taktım bu işe
fiyatlar fena uçuk
KIZLAR DEVLET ÇEKİYOR MU?
DEVLET HASTANESİNE GİDENLER NE DİYORSUNUZ?:gitme:
canım duygu hastanesinden aldım küçükköy 140 dedi
bilge hastensi 125
avrupa şafak 150
bayrampaşa 90
medicana 160
bende fena taktım bu işe
fiyatlar fena uçuk
güzel tabiki bebişini görüyosun felan ama o aletler bence hep zarar veriyor bedenimize gerek görmüyorum çok şükür şimdilik sağlıklıyız ikimizde mecburiyet yok niye gireyim. allah korusun bişey olsa bebişimi zaten aldırmam.. rabbim imtihan etmesin öle.. ablam bebeğini kaybetti 4 saat yaşadı hamileyken ayrıntılıda böbrekleri yok midesi yarım felan demilerdi bütün hamileliği zehir oldu hayatı karardı inanki açıkçası korkuyorum çünkü elden bişey gelmiyoki yani tabi bu benim fikrim canım sen gir ben sana girme diye anlatmadım paylaştım sadece.
Anlıyorum seni canım.. Ama benim gebeliğim zaten riskliydi biliyosun.. allah daha kötü günler göstermesin ama insan başından tedbirini alabileceği şeyler hakkında bilgi edinmek istiyor..
nazar boncuğu isteyen varmı
ben bennn
zeh nasıl yaptın ben bana puan vereceksin sandım kendi puanların la mı aldın ?
MAŞALLAH CANIM ÇOK GÜZELslm kızlar biz az önce kontrolden geldık maşallah bebişim saglıklıymış 631 gr
haftayada şeker yüklemesi yapılacak ama doktor benı diyetisyene yönlendirdi 24 haftamdayım tam 10 kilo almışım doktor tüm hamılelık boyunca alman kılo zaten bu fılan dedı canımı sıktı:çok üzgünüm:
CANIM BENDE EGE ÜNİVERSİTESİNDE YAPTIRCAM SİGORTAYA BAKIYO 30 TL YE YAPTIRCAMcanım duygu hastanesinden aldım küçükköy 140 dedi
bilge hastensi 125
avrupa şafak 150
bayrampaşa 90
medicana 160
bende fena taktım bu işe
fiyatlar fena uçuk
nazar boncuğu isteyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?