2010 Şubat Anneleri

bebeğinin gelişimi çok güzel seninde maşallahın var bebek bahane yemekler süper galiba.yaa boşver takfa falan diycem ama yok yok eşimin uzaktan akrabası yedi yedi aldı kiloları doğumdan önce şişten gözlerini açamıyordu 25 kilo mu ne almış kendimize eziyet acıktığını hissedince domates-salata ve meyve yee yıka yıka marul ye sürekli dikkat etmen lazım tabii.7 aydan sonra 4-5 kilo alıyorsun ayda diyorlar iştahın açık tamam ama bence geçiştirici seyler ye onlarda yarar bebişe merak etme.ama kafanada takma bu kadar iyice yemeğe verirsin kendini sonra kimisi iştahtan keser kimisinin iştaını açar stres yapma azcık frenlesen yeter.

canım duygu hastanesinden aldım küçükköy 140 dedi
bilge hastensi 125
avrupa şafak 150
bayrampaşa 90
medicana 160
bu arada 29 mayısta bir akrabamız tanıdığının özel indirimiyle 70e çektirmiş
aradım ama sabah arayın dediler
bende fena taktım bu işe
fiyatlar fena uçuk
KIZLAR DEVLET ÇEKİYOR MU?
DEVLET HASTANESİNE GİDENLER NE DİYORSUNUZ?:gitme:

kızlar buda oglışum güzel resım vermedı çok ugraştırdı doktor amcasını

babasına benziyo oglum

Maaşallah oğluna canım yaa. Ne kadar da büyümüş İnşallah ben de Perşembe böyle güzel haberler alıcam bi de güzel bi resmini de getircem size:Saruboceq:

canım aslında çok haklısın hem kendı saglıgımız hem bebek saglıgı içinde kılo çok riskli aman kızlar bari siz şimdiden kendınızı düzene sokun bu şekılde diyet yapmak daha kötü cokacimcoook

canım allh bağışlasın
sagol cnm hepimizinkini
Maaşallah oğluna canım yaa. Ne kadar da büyümüş İnşallah ben de Perşembe böyle güzel haberler alıcam bi de güzel bi resmini de getircem size:Saruboceq:

sagol cnm annesı gibi tombiş senınınde iyi haberlerini alırız inş.

harıkasın canım yaaaa hihoyyyt

ben 2 hafta önce gittim haydarpaşa numune hastahanesinden gün aldım canım tam 1 ay sonrasına istiyorum dedim onlarda tam 1 ay sonrasına yani bu ayın 14 üne gün verdiler ayrıntılı usg için. ben önceden araştırdım yazdım da burdan ayrıntılı usg pahalı şimdiden araştırın diye ama görmedin galiba.ücretsiz tabii devlet hastahanesinde birde benim hastahane için 400 falan dediler düşün 500 e doğum yaptırıyorlar 400 e ayrıntılı usg çünkü kendileri çekmiyor dışardan prof geliyormuş galiba ona 400 vereceğime bebişin ihtiyaçlarını alırım.hani öyle cd ye falan çekip vermezler belki renkide vermezler ama rapoy yazıyorlar amaçına ulaşması yetr cd vermesede olur.

Anlıyorum seni canım.. Ama benim gebeliğim zaten riskliydi biliyosun.. allah daha kötü günler göstermesin ama insan başından tedbirini alabileceği şeyler hakkında bilgi edinmek istiyor..

Anlıyorum seni canım.. Ama benim gebeliğim zaten riskliydi biliyosun.. allah daha kötü günler göstermesin ama insan başından tedbirini alabileceği şeyler hakkında bilgi edinmek istiyor..

seninkinde risk varsa zaten girmen gerek yani..

zeh nasıl yaptın ben bana puan vereceksin sandım kendi puanların la mı aldın ?

Kullanıcı zeh size KK Kuyumcu kategorisinden Nazar Boncuğu hediye etti.

şimdi mesaj geldi Teşekkür ederim kızımın ilk hediyesi kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar öptüm hepinizi be bebişleriiiopuyorumnanaktan

MAŞALLAH CANIM ÇOK GÜZEL
CANIM BENDE EGE ÜNİVERSİTESİNDE YAPTIRCAM SİGORTAYA BAKIYO 30 TL YE YAPTIRCAM
nazar boncuğu isteyen varmı

BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…