2010 Şubat Anneleri

Anladım gülüm anlamazmıyım.. allah verede boynuzlamadan şu dönemi atlatalım..=)
zeh canım bişi olmadı selda ya sorunda orda hiçbişey olmuyor uzun zamandır sengözlerimebaksanab
Kızlar çıldıracam.. Ayrıntılı ultrason için kaç hastaneyi aradım kimi randevu vermiyor kimide ayrıntılı yok kimide çok pahalı.. vatan caddesinde 29mayıs hastanesi varmış orası uygun diyolar. giden gören varmı ayrıntılı usg çekiyolarmı.. Fikirevi sen nereden aldın o fiyatları kuzum..

slm kızlar biz az önce kontrolden geldık maşallah bebişim saglıklıymış 631 gr
haftayada şeker yüklemesi yapılacak ama doktor benı diyetisyene yönlendirdi 24 haftamdayım tam 10 kilo almışım doktor tüm hamılelık boyunca alman kılo zaten bu fılan dedı canımı sıktı:çok üzgünüm:

maşallah kuzucuğuna da sanada moralini bozmak istemem canım ama haklı çünki benim drda 10 kilodan fazlası anneye yükyasakkelime doğumda zor oluyor sonrasındada kilo kalıyor dedi

hııııııı anladım bize ilk günlerde yasaktı şimdik herşey yolunda hiçbişey olmazmış doktor dedi..

cicili canım aynı şekilde bende 10 kilo aldım ve 24. haftama girdim kesin bana da öle dicek ama kimse inanmıyo 10 kilo aldığıma yaa

Maşallah bebeşine canım.. .. hamileliğimin başından itibaren 4 kilo almışım banada öyle dedi.. ama aramızda 1 hafta olmasına rağmen benim bebeğim cuma günü 415 gramdı 200 gramdan fazla fark var.. 1 haftada o kadar faredermi yaa.. şimdide bunu takarım ben kafama allahım ben ne kadar bahtsız bir kızım yaaa=))):gitme::gitme:

seldacım vatan caddesindeki 29 mayısa zehra gidiyordu yani 'zeh' ona sor istersen o memnundu bildiğim kadarıyla hastaneden

acaba diyorum tartıldığım zaman vücudum su toplamış olabilirmi çünkü elim ayağım şişiyor bazen yan, herkes 10 kilo aldım dediğimde yoook canııım diyolarrr

maşallah kuzucuğuna da sanada moralini bozmak istemem canım ama haklı çünki benim drda 10 kilodan fazlası anneye yükyasakkelime doğumda zor oluyor sonrasındada kilo kalıyor dedi

sagol tatlım ya cnm evet doktorum hiç iyi degıl her konuda risk yaratır dedi ama iştahım çok açık pek iradeli biride degılımdır tabi bide hareketsizlik eklenınce aldıkca aldım bundan sonra dikkat edecem :1no2:

seldacım vatan caddesindeki 29 mayısa zehra gidiyordu yani 'zeh' ona sor istersen o memnundu bildiğim kadarıyla hastaneden

he ben gidiyom mine hatipoğluna iyi bi kadın konuşkan böle laf ebesi biraz :))) kocama habire laf söleyip duruyodu kaydirigubbakcemile3

maşallah bebişine canım kilo almaya hızlı başladık ama napalım hamileyiz çok sık sık acıkıyoruz bakalım yarın bize ne diyecek drumuz

acaba diyorum tartıldığım zaman vücudum su toplamış olabilirmi çünkü elim ayağım şişiyor bazen yan, herkes 10 kilo aldım dediğimde yoook canııım diyolarrr

druna bir sorsana şeker sen onu:uhm: valla benide sağlık ocağındaki hemşire uyuz etti 3 kilo hadi bilemedin 4 kilo almışım oooooooooooo yapıyor gıcık klava: haftaya kontrol var bende sorcam doktoruma iyi mi gidiyorum yoksa yavaşalamak mı lazım diye kilonunda dağılımı var ya doktorlarımız daha iyi biliyor çünkü

aynen cnm ya çevremdekıler hamıle kaldıgın gibisin diyolar ama tartı öle demiyokötükedihüso

canım benım sakın kıyaslama yaparak kendıne sıkıntı yapma saglıgı yerındeyse önemlı dgl senın hormonlar yogun çalışıyor galıba bu aralar duygu yogunlugu fılan yıpratma cnm kendını yamafoldumben

maşallah bebişine canım kilo almaya hızlı başladık ama napalım hamileyiz çok sık sık acıkıyoruz bakalım yarın bize ne diyecek drumuz

sagol cnm yha hamılelıkte kesınlıkle iştahını kontrol edemıyosun sık sık atıştırıyosun ya bu iştahla ben nasıl diyet yapacam bılmıyom
iyi haberlerle gelırsın inş. sen :içelim:cokacimcoook

he ben gidiyom mine hatipoğluna iyi bi kadın konuşkan böle laf ebesi biraz :))) kocama habire laf söleyip duruyodu kaydirigubbakcemile3

hıh gökte aradaka k.k da buldum nerdesin sen kuzu.. bak ne dicem sen ayrıntılya girdin mi orada.şeker yüklemesi yaptın mı bide.. evet dersen bişey daha sorcam

sorcam bi gidim daha randevu almadım sen bence tam mükemmel gidiyosun çok normal doktorda sana öle dicek bak görkaydirigubbakcemile5

hıh gökte aradaka k.k da buldum nerdesin sen kuzu.. bak ne dicem sen ayrıntılya girdin mi orada.şeker yüklemesi yaptın mı bide.. evet dersen bişey daha sorcam

ben orda hiç birini yapmadım daha gitmedim çünkü.. bide bizim ssk yok sık gitmiyorum rahatsızlanınca arıyorum.. ama bugünlerde gidicem bilmiyom artık ne vericek. bide ayrıntılıya girmek istemiyorum

ben orda hiç birini yapmadım daha gitmedim çünkü.. bide bizim ssk yok sık gitmiyorum rahatsızlanınca arıyorum.. ama bugünlerde gidicem bilmiyom artık ne vericek. bide ayrıntılıya girmek istemiyorum

Aslında bende girip girmemek konusunda kararsızım ama bilmiyorum bakalım.. Sen neden gşrmek istemiyorsun. özel değilse

kızlar buda oglışum güzel resım vermedı çok ugraştırdı doktor amcasını

babasına benziyo oglum

Aslında bende girip girmemek konusunda kararsızım ama bilmiyorum bakalım.. Sen neden gşrmek istemiyorsun. özel değilse

güzel tabiki bebişini görüyosun felan ama o aletler bence hep zarar veriyor bedenimize gerek görmüyorum çok şükür şimdilik sağlıklıyız ikimizde mecburiyet yok niye gireyim. allah korusun bişey olsa bebişimi zaten aldırmam.. rabbim imtihan etmesin öle.. ablam bebeğini kaybetti 4 saat yaşadı hamileyken ayrıntılıda böbrekleri yok midesi yarım felan demilerdi bütün hamileliği zehir oldu hayatı karardı inanki açıkçası korkuyorum çünkü elden bişey gelmiyoki yani tabi bu benim fikrim canım sen gir ben sana girme diye anlatmadım paylaştım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…