ıyıyız canım sen nasılsın tontısın nasıl?
ya kızlar cmt bulusuyormussunuz
bende ıstanbuldayım fakat benı bılıyorsunuz gecmıtede bahsetmıstım ayaklarımı havaya dıkı yatmam lazım ıyı degılım yanı,bol bol eglenın emı fotografta cekılın ,sımdıden ıyı eglenceler
Ay kzılar Çok mutluyum kzı kardeŞİm aradaı annemler bana suprİz yapacakmıŞ evlİ bİ kardeŞİm daha var bİde dÜnyalar cadısı tatlısı yİĞenİm ben sadece annem babm gelecek sanıyodum kızkardeŞİmle yİĞenİmde gelecekmİŞ evlendİĞİmde hamİleydİ İzmİrdekİ dÜĞÜne gelemedİ evİmİ gÖremedİ ve Şİmdİ mİnnoŞ yeĞenİmle ,oda gelecekmİŞ Çok sevİndİm aĞladım valla.
Selam kızlar Tünaydın herkese.... benimde randevum yarın sabah bende cok meraklanıyorum 1 aydır görmüyorum paşamı bakalım nasıl karşılacak bizi :CüvCüv:
bu arada size son halimi bırakıyorum :CüvCüv:
gunaydın kızlar...
dun aksam kucuk bı kaza gecırdım dustan cıkarken ayagım kaydı sag tarafıma dogru dustum.esımde yoktu evde.korktum bende aksam saat 11 falandı tek basıma atladım taksıye acıle gıttım cok sukur bebegım ıyıymıs yasadıgım bu korku bana yettı ama bı daha tek basıma dusa gırmem...
sız nasılsınız soyle bı baktım gecmıse cok kalamıcam arkadasım gelıcek ızınlı bugun...
esra tatlım masallah kuzuna kız ne seker cıkmıs o oyle zemuszemus
fatos canım gozun aydın senınde mınık yıgenınıde goruceksın bak hem altını falan degıs tecrube kazanırsın azcık hem :1hug:
Eki Görüntüle 25787
Kızlar buda benim kızımın 9 gün önceki hali video aslında bu ama ben resim aldım video dan.
benim cimcimem uyurken.:1rolleyes:
kızlar çok sevinçliyim zemuszemus
eşim iş buldu bazı testler istemişler iştime testi felan dua edin benim için testler temiz çıksında işe başlasın evrak toplayıp çarşmaba teslim edicek inş. perşembe başlıcak .
bide o işe başlıcağı için hastane işinide öne alıcam heralde yarın felan gidimde eşimle bebişimi görimm bari :dance:
Benim varisler oluşmaya başlamış kızlar..
dün akşam aynada kendimi izlerken arkamı bir döndüm bide ne göreyim 3-4 tane irili ufaklı yuvarlak morluklar oluşmuş bozuk para büyüklüğünde.. yürüşüşü öneriyorlar vrizler için ama ben işten eve gittiğimde zaten çok yorgun oluyorum. İnşallah çoğalmaz napcaz
esma canım ınan cok sevındım bebegın kısmetıyle gelır ıns sıze :CüvCüv:
QUOTE]
sağol canım benimm
benden okevet kızlar kesinleştirelim limonada mesaj atalımmm
cnm hayırlısı olsun Allahım yardımcınız olsun:Saruboceq: inş.testleride temiz çıkar pozitif düşün sürekli olucakmış gibi düşün.
:Saruboceq: :Saruboceq:
canım sağol
eşim geldi az önce testler iyi çıkmış diğer evraklarıda yarı tamamlayıp teslim edicek çok şükürr
banada uyar tamamdır kızlar cumartesi 2 de görüşürüz kızlar ben çıkıyorum doktora gidiyimm
cumartesi saat 14,00 ok anlaştık BURSA lı kızlarr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
SaĞol yarencİm.
melİsa senİde allah kavuŞtursun canım
bebİŞİm nasılsın canım yoktun bayaĞıdır
Canım ya çok sevindim,inş olur. kaç defa aklıma geldi,akılma geldikçe inş iş bulur dedim.
..
zehracım teŞekkÜr ederİm canım
bebİŞİm anladım canım oĞlum olacak teyzesİ bİlİyon mu
zeh sağol canım benim
kız adın ne senin ZEH demek acibime gidio
bis geldik kuzumla bankaya gittik çarşıda gezdik birazhihoyyyt az önce geçmişe baktımda valla seldacım bende aynı sen gibiyim birde ilk bebeğimi kaybettim ya :çok üzgünüm:kaç aydır soğudum bende ama benim kociş isyanlardaklava: birde klasiktir ya türk erkekleri eşlerini hep hamileyken aldatır kocama güvenim sonsuz ama neticede erkek birde insan üzülüyor dr da yasak koymadı bize ama ne biliyim işte sen anlarsın ne demek istediğimi :1hug:
canım benim dr. zaten 4 boyutlu usg de bakıyo bu daha farklı bi usg sanırım.. banada bu önümüzdeki perş. günü için randevu verdiler bende gidince görücem sanım... bu muayene ücreti... ayrıntılı usg için 200 dediler...
ben de anlamadım canım yaa. ben hep siyah beyaz görüyorum bebişimi. ayrıntılı ultrason olmak zorunda mı? ya da her hastanede var mı bilmem. benim randevu 10 ekimde daha. sorucam bakalım doktora, neyin nesiymiş bu ayrıntılı ultrason
selda canım bı sakıncası yok yapmanın senınkı tamamen ıcgudusel... annelık hormonların agır basıyo cok normal :asigim: bız basından berı yasaklıyız ılk haftalarda kanamam olmustu yasaklandı sımdı normale dondu ama esım yınede cesaret edıp yaklasmıyor yanıma ıkımızde korkuyoruz... doktorumla endıselerımı paylastıgımda (cok afedersınız kızlar ama) hıcbı erkek cınsellık organının boyutu bebege kadar ulasmaz o hıssetmez bıle ama senın ıcın rahat olmalı demıstı... bende aylardır bunu dusunuyorum daha var doguma esım benden sogucak dıye korkuyorum... hanı anlarsınız sızde kadınsınız ınsanın aklına kotu seyler gelıyor :1no2: ama hamılelıgın normal seyrınde gıdıyosa bı problem yaratmaz canım senınkı annelık gudulerınden bence :1hug:
hulen kız bana kaç atraksıyon olsun hem :roflol:
fıkırevı ben 12 sınde gıdıcem doktora hf pzt gunu benı ayrıntılıya yonlendırıcegını soyledı ama hangı hast. yonlendırıcek 4d olucakmı ınan hıc bı fıkrım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?