2010 Şubat Anneleri

ıyıyız canım sen nasılsın tontısın nasıl?

sağol canım iyiyiz kızım da kıpır kıpır nazar değmesin bi ara az hareket ediyo gibi geliyodu da paniklemiştim
perşembe günü net görücem inş
normal ultrasonda benim plasenta üstte olduğu için pek net görünmüyor bi de zilli ellerini yüzüne kapatıyor açmıyor göremiyoruz bişey bakalım 4 boyutlu da nasıl olacak?

senin mazaretin kabul edilir canım dinlen sen biz sana resimleri gösteririz.

Ayy şu doğum fiyatları benide çok kasıyor valla o yüzden ben bu ay sonunda beşiğimi falanda alıcam dığuma kadar bitsin butün borçlarım istiyorum 8 ayıma kadar herşeyi alıp ödememiz lazım.kafamçokkarıştı

kızlar tanıştıriyim kızım:)))))

amaann maşallah, pek güzel çıkmış.

oooo fatoşcum sizin evde bayrma yeni olcak desene..bol bolll hasret gider canım..

canım iyi haberlerle gelirsin inş. bu arada hamilelik yakışmış sana :)

aman kızlar dikkat edelim kendimize. çok önemli bunlar. Allah korumuş canım, karnının üstüne düşebilirdin..daha kötü şeyler olabilrdi..Onunla geçmiş olsun zeynepcim..

Eki Görüntüle 25787

Kızlar buda benim kızımın 9 gün önceki hali video aslında bu ama ben resim aldım video dan.
benim cimcimem uyurken.:1rolleyes:

aman da aman. çıtı pıtı bir kız olcak bu annesii...

Canım ya çok sevindim,inş olur. kaç defa aklıma geldi,akılma geldikçe inş iş bulur dedim.

canım doktorunla paylaş bu konuyu bence. Ben de daha yürüyüşlere başlamadım. akşama kadar oturuyorum.. akşam da yorgunluktan uzanıyorum yürümek lazım aslında..

SaĞol yarencım.
melısa senıde allah kavuŞtursun canım
bebıŞım nasılsın canım yoktun bayaĞıdır

SaĞol yarencİm.
melİsa senİde allah kavuŞtursun canım
bebİŞİm nasılsın canım yoktun bayaĞıdır

sağol fatoşcum bakamadım ne zamandır biz iyiyiz sen nasılsın?
yine olmıcam belki bikaç hafta kadar ben haberleri kaçırıyorum

volescim ay süper ya ben de görcem perşembe günü böyle kızımı inş

merhaba kızlar ..
fatoş gözün aydın
voles kız çok tatlı kızın ayy benimkide kocaman olmuştur
esmacım gözün aydın olsun
selda takma canım sende fazla olucak bişeyler illa
arya maşallah kızına
zeynep sende güzelim dikkat et allah korumuş

ÖZLEMCıM inş çok güzel haber alırsın bebişinden

kızlar ben çıkıyorum herkes kendine iyi baksın kontrollerim bitince görüşürüz tekrar inş gerçi o zamana kadar unutuyosunuz beni ama
hadi öpüyorum hepinizi bebişleri de tabizemuszemus

zehracım teŞekkÜr ederım canım
bebıŞım anladım canım oĞlum olacak teyzesı bılıyon mu

bis geldik kuzumla bankaya gittik çarşıda gezdik birazhihoyyyt az önce geçmişe baktımda valla seldacım bende aynı sen gibiyim birde ilk bebeğimi kaybettim ya :çok üzgünüm:kaç aydır soğudum bende ama benim kociş isyanlardaklava: birde klasiktir ya türk erkekleri eşlerini hep hamileyken aldatır kocama güvenim sonsuz ama neticede erkek birde insan üzülüyor dr da yasak koymadı bize ama ne biliyim işte sen anlarsın ne demek istediğimi :1hug:

ne olduki seldaya tam okumadım geçmişi

banada 140 tl dedi gittigim hstane
ama 2li ultrasonmuş
4lüye bile 160a bakıyorlar
bakalım kararsız kaldım
sinir oldum
kimse birşey bilmiyor doktorların hepsi başka şey diyor offff

bende siyah beyaz görüyorum canım
anlamadımki biri renkli olack diyor digeri yok diyor

bende 12sinde gidecegim tatlım çatlıyorum meraktan
taktım birde herkes başka şey diyor ya
ögrenmezsem fenalık geçirecem mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…