• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

aryacım sıkma canım canını ya öle valla bende evimden başka yerde yapamıyorum.
sonradan gelen kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnn

Ya benim çok uykum var bugün.Sabahları zorlanıyorum artık kalkarken.Gerçi hafta sonu da uyuyamadım erken kalktım ondan herhalde kötü bir hafta başlangıcı oldu benim için.

günaydınnn canlarrrrr a.s.herkese mutlulukla neşeyle ve sağlıkla dolu güzel haftalar diliyorummmmmmmmmopuyorumnanaktan

günaydınn kızlarr hayırlı günler dilerimm

voles maşallah bebişine
fatoş gözün aydın annenler geliyomuş
arya canım sıkma canını 3 gün yanlız kalıcam die üzülme bebişinlesin ;)

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler opuyorumnanaktan voles canım maşallah kızına :nazar: bizimde az kaldı 1 hafta sonra görüşeceğiz bebişimle ozaman cinsiyetinide öğreniriz herhalde :Saruboceq: herkes iyidir umarım güzel bir gün geçirmek dileğiyle

günaydın canım sağol... koca kız oldu teyzesi:))) darısı sana inşallah... bence bu kez kesin öğrenirsin çikolata yemeyi unutma sakın...:))

Kızlar bişey soracağım size. Ben perşembe öğleden sonra doktora gideceğim. Perşembe günü 21. haftanın ikinci günü. 20+2 yani. O zaman doktora sormak istiyorum bu aşı ve sağlık ocağı işini. Ama aşı için de 20. hafta diyorlar ya bişey olur mu?

Bunun en doğrusunu doktorundan öğren bence ben 18+0 da vuruldum mesela. Herkes farklı şeyler duyuyor doktorundan sen doktoruna sor onun dediğini yap bence.

sağol canım sorma uzaklık çok zor.bu arada egede doğum ücretsizmiş canım

Canım arkadaşındı orada doğum yapacaktı değil mi? Memnun kaldı mı peki egeden?

günaydınn kızlarr hayırlı günler dilerimm

voles maşallah bebişine
fatoş gözün aydın annenler geliyomuş
arya canım sıkma canını 3 gün yanlız kalıcam die üzülme bebişinlesin ;)
sağol canım benim
günaydınnn canlarrrrr a.s.herkese mutlulukla neşeyle ve sağlıkla dolu güzel haftalar diliyorummmmmmmmmopuyorumnanaktan
günaydın canım
Bunun en doğrusunu doktorundan öğren bence ben 18+0 da vuruldum mesela. Herkes farklı şeyler duyuyor doktorundan sen doktoruna sor onun dediğini yap bence.

Canım arkadaşındı orada doğum yapacaktı değil mi? Memnun kaldı mı peki egeden?

evet canım memnun kalmış epudural oldu bende ord ayapacam nasip olursa.

günaydın canım sağol... koca kız oldu teyzesi:))) darısı sana inşallah... bence bu kez kesin öğrenirsin çikolata yemeyi unutma sakın...:))

amin canım :Saruboceq:evet yiyeyim tabi kıpır kıpır olsunda görelim valla bu sefer öğrenmeden o masadan kalkmam çatladım ya meraktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

voles canım maşallah prensesine ne güzel büyütmüşsün.. Allah nazarlardan saklasın.. haftalarımız seninle çok yakın olduğu halde benim bebeğim senin ki kadar gelişmemiş malesef cuma günü gittiğimizde 415 gramdı henüz:(
Bu arada doktor bana kemik gelişimi için calcımax d3 verdi kullanan varmı aranızda

Herkese günaydın kızlar.
Fatoşçum gözün aydın
Esracım maşallah bebişine :nazar:
Beni de aşıya 26. haftada çağırdılar ama salı gidip daha erken olmaz mı diye soracağım

voles canım maşallah prensesine ne güzel büyütmüşsün.. Allah nazarlardan saklasın.. haftalarımız seninle çok yakın olduğu halde benim bebeğim senin ki kadar gelişmemiş malesef cuma günü gittiğimizde 415 gramdı henüz:(
Bu arada doktor bana kemik gelişimi için calcımax d3 verdi kullanan varmı aranızda

canım bende calci-net d3 kullanıyorum kalsiyum eksikliği var die vermişti doktor aynı şey heralde
ama zorlanıyorum içerken iğrenti geldi

Son düzenleme:
Back
X