2010 Şubat Anneleri

ebruli cnm inşallah bebşşin seninledir ben de aynı korkuları yaşarken göğüslerimin sızlaması daha çoktu, sanki bebişim korkma seninleyim diye mesaj gönderiyordu bende bulantı hala pek yok ama başdönmesi devam ediyor, inşallah senin bebişin de sana mesaj göndermiştir cnm, iyi düşünelim ki iyi olsun inşallah,
sementa hayırlı olsun cnm, inşallah Rabbim kucaklamayı da nasip eder,
derinzlm sağol cnm bebişine bizden kocaman öpücükler
arkadaşlar maşallah 44 kişi olmuşuz ama katılım daha az nedense fisfisfis

hepinize günaydın kızlar............bbaran geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın bebişini sana bağışlasın.....ebrulicim canım iyi düşün iyi olcak inşallah bebişin seninledir canım........

kızlar bikaç kocakarı lafı duydum sizinle paylaşayım :)

hamile iken mide bulantısı cocuğun IQ seviyesi ile ilgili imiş, eğer çok bulanırsa anne, IQ seviyesi yüksek bi çocuk olurmuş..:)

Eğer hamilelikte kanama olursa, kız çocuk olurmuş :)

Denizkızıl bu da senin için, bugün okudum daha.. Eğer hamilelikte ayaklar üşürse, erkek çocuk olurmuş :)

Okuyalım, gülelim, eğlenelim birazda dimi ama :)

Yaradan hepimize, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.

öylemiymiş yarencim, ben hep kız hissediyorum ama hayırlısı neyse o olsun. her ikisi de hepimizi sevindirir eminim. yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar.

sementa hoşgeldin aramıza, tebrikler...

teşekkürler fifacım, ilacıma bugün başlıyorum artık, zaten yakın zamanda hepimize verecekti doktorlarımız demir ilacını. ben biraz erken başlamış oldum.

denizkızıl hamilelik kansızlık mı yapıyorda demir ilacı illaki ileriki dönemde kullanıyoruz yoksa tedbir amaçlı falan mı? çok mu aptalca bi soru oldu ya?

fatolına gözün aydın cnm benım :))
bengisu aramıza hoşgeldın ...
çok sağol canım
fatolina tebrikleralkisalkisalkis ne güzel bi duygu değil mi o pıtpıtlar:sm_cool::nazar:

süper bi duygu ya anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle
fatima denizkızıl sizlerde çok sağolun arkadaşlar

yeni hamişimizede gözü aydın diyorum hoşgeldin aramıza

yaren, fifa ve denizkızıl sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkürler
grubun samimiyeti bana pozitif enerji verdi:)
benin son adet tarihim 22 mayıs sanırım bu grubun en yeni annesiyim
doktorum sadece folik asit verdi.
ama ben ne bulantı ne ağrı hiçbir şey hissetmiyorum.
sizce bu normal mi?

merhaba arkadaşlar ben geldim epeydir giremiyordum.bizim modem bozulmuştu onu bekledik tabi bu aradada benim bulantılar artmaya başladı kötüyüm

denizkızıl hamilelik kansızlık mı yapıyorda demir ilacı illaki ileriki dönemde kullanıyoruz yoksa tedbir amaçlı falan mı? çok mu aptalca bi soru oldu ya?

canım ilerleyen dönemlerde bebek senin vücudundan demir çalıyor, o yüzden demir ihtiyacın normal bir insana göre artıyor, senin vücudunun ürettiği her ikinize yetmediğinden dışardan takviye demir alıyorsun.bir kısmını da gıdalardan alıyoruz. bu konuda en çok tavsiye edilenler yeşil mercimek ve bitter çikolata diye biliyorum ben. yine de yanlış bilgilendirmek istemem.

sementa cnm her hamilelik birbirinden farklı olabiliyor cnm, sen bunları kafana takma, bulantı vs. şeylerin olması da olmaması da normal cnm
zaten genelde sadece folik asit veriyorlar ama tabi ihtiyaca göre başka takviyeler gerekebilliyor

evham yapmana gerek yok cnm, hamiş olmanın tadını çıkar
bu arada gerçektende güzel bir grubumuz var bu vesileyle de kızlar hepinizi öpüyorum iyiki burdasınız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ilerleyen dönemlerde bebek senin vücudundan demir çalıyor, o yüzden demir ihtiyacın normal bir insana göre artıyor, senin vücudunun ürettiği her ikinize yetmediğinden dışardan takviye demir alıyorsun.bir kısmını da gıdalardan alıyoruz. bu konuda en çok tavsiye edilenler yeşil mercimek ve bitter çikolata diye biliyorum ben. yine de yanlış bilgilendirmek istemem.

denikızıl haklısın cnm bu yaramazlar ihtiyaç duydukları demiri de kalsiyumuda vs diğer şeyleri de bizim depolardan yürütüyorlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben demir için senin söylediklerine ilave olarak et ve balık da var diye biliyorum ama yine de yanlış bilgi değildir umarım

bi sitede de şu bilgileri buldum "Demir içeriği yüksek olan maddelerin düzenli olarak alınması (koyu yapraklı sebzeler) etkili olan diğer bir yoldur.

Çay, demir emilimnini engelleyen maddeler içerir. Bu nedenle yemek sonrası çay içme ve genel olarak çok çay içme alışkanlığının terk edilmesi önemlidir. "

gerçekten de çay çok zararlı bi arkadaşımdan biliyorum ilaca ilave olarak sadece çayı bıraktı (o da çok içerdi çayı) ve kısa sürede değerleri düzelmye başlamıştı

zaten hamilelikte de dr.lar çay kahve asitli içecekleri tavsiye etmiyorlar

kızlar bulantı için beyaz leblebi yiyorum
ben onu bi yerden duydum ama nerden unuttum
az önce aklıma geldi bende yemeye basladım azaldı bulantım
isterseniz deneyin

ayy ben de dr mu aradım yemek yiyemiyorum hep çıkartıyorum dedim dromomine diye bir ilaç verdi akşam çıkışta alacam :KK43:((((((((

beyaz leblebiyi denemedim ama denemek isterim çünküçubuk krakerden de midem bulanıyor yiyemiyorum

beyaz leblebiyi denemedim ama denemek isterim çünküçubuk krakerden de midem bulanıyor yiyemiyorum

bence dene canım banada cubuk krakerden fenalık geldi görmek istemiyorum
bide sabah kıymalı börek yedim öyle bi midemi kaynattı ki anlatamam bi daha yememyasakkelime

kızlar 2 gündür acayip bulantı başladı göğüslerimde çok aciyor... galiba bebişim beni terk etmedi.

Güzel gelişmeler bunlar, bebeğin mesaj gönderiyor annesine:lepi:

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır bu siteyi zevkle takip ediyordum,
ancak bugün 2010 şubat anneleri başlığını görünce dayanamadım.
bi kaç gün önce iki haftalık hamile olduğumu öğrendik.
çok sevinçliyiz, allah herkese nasip etsin.
erken diye kimseye söylemedik yakınlarımızdan, ancak burada sizinle yaşadıklarımızı paylaşmak isterim.
darısı henüz hamile olmayan arkadaşlara:)
ben şimdilik çok rahatım, eğer benim gibi bu sürecin zorluğundan korkan varsa bence hiç düşünmesin:):CüvCüv:

Tebrikler sementa, gözünaydın aramıza hoşgeldin :CüvCüv:

kızlar bikaç kocakarı lafı duydum sizinle paylaşayım :)

hamile iken mide bulantısı cocuğun IQ seviyesi ile ilgili imiş, eğer çok bulanırsa anne, IQ seviyesi yüksek bi çocuk olurmuş..:)

Eğer hamilelikte kanama olursa, kız çocuk olurmuş :)

Denizkızıl bu da senin için, bugün okudum daha.. Eğer hamilelikte ayaklar üşürse, erkek çocuk olurmuş :)

Okuyalım, gülelim, eğlenelim birazda dimi ama :)

Yaradan hepimize, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.

hayırlısı olsun ama bende kız gibi hissediyorum

Selam kızlar .Bende 2009 Şubat annesiyim.2010 başlığını görünce ne kadar heyecanlandım zamanın çok hızlı akıp gittiğini farkettim .Öncelikle hepinizin gözü aydın allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Bazı tavsiyelerim olucak sizlere .Birbirinize hep destek olun biz çok faydasını gördük.Kimimiz hamileliğinin yarısından çoğunu tamamen yatakta geçirdi ama hiç ümidimizi kaybetmedik hep destek verdik şimdi kocaman bir Çınar bebeğimiz var.Hamileliğinizin tadını çıkarın kızlar bulantılarınız sıkıntılarınız ter basmaları lekelenmeler ve çatlaklarınız ve çok kolay veremeyeceğiniz kilolarınız olacak .Ama sonunda öyle güzel bir mucizeyi alacaksınız ki kucağınıza .Herşeye değecek.Neyse çok uzatmayayım hepinizi tekrar tebrik ederiyorum.Keyfini çıkarın çok çabuk geçiyor zaman :)))

Bizde inşallah sizin gibi bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz :Saruboceq:

herkese merhaba kızlar bugün özellikle geç kalktım yaren gribini bulaştırdığı için kaydirigubbakcemile3 iyice dinleneyim dedim, düne göre iyiyim ama accuk boğazım da ağrımaya başladı, yaren bak ne güzel gribin faydalarını da öğreniyoruz bu vesileyle kaydirigubbakcemile3

baran geçmiş olsun cnm, aman dikkat et kendine sakın fazla yorma kendini inşallah senin bebişin de sana şaka yapıyordur, bak benimki beni ne kadar korkuttu ama şükür benimle hala, inşallah senin bebişin de seninle olur hep,

bu arada pofidi haklısın cnm, hepimizin bol sıvı ama özellikle de su tüketmemiz lazım gerçekten çok önemli

fatma cnm hadi az kaldı perşembeye inşallah meleğininin pıt pıtlarını duyarsın cnm

denizkızıl dikkat kendine cnm ilacını kullanmayı ihmal etme

bu arada caneylom, ebru sağolun canlarım inşallah Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağa almayı nasip eder,

yaren cnm senin ticker doğru görünüyor sanırım erken baktıysan saat farkından dolayı sabah yanlış gibi olmuştur, ebru cnm senin ticker ayarlarını sanırım pregnancy due date kısmından değil baby and child age kısmından yapmışsın gibi geldi bana bi kontrol et istersen, baby and child age kısmı bebişlerimiz doğduktan sonra lazım olacak bize

İnşallah canım ya, perşembe bir olsaydı hayırlısıyla:Saruboceq:

kızlar bulantı için beyaz leblebi yiyorum
ben onu bi yerden duydum ama nerden unuttum
az önce aklıma geldi bende yemeye basladım azaldı bulantım
isterseniz deneyin

Bende iki gündür yemek yiyemiyorum, yemek aklıma gelince midem bulanıyor bende leblebi çubuk kraker, bol su maden suyu ve ayranla doyuruyorum karnımı

yaren benim kilo mu yasım olarak yazmışsın 63kaydirigubbakcemile3
ben 27 yasındayım 63 kiloyum
kalp atışlarını duydum bugün 7+1 oldum

aayy pofidi kusura bakma, çok komik olmuş :) nasıl görmemişim kör gibi..63 yaşında hamile bir bayan, şok şok şokkk sırnaşık şey

hemen düzelttim,şekerim aynı sayfadaki listede.

X