2010 Şubat Anneleri

hayırlı olsun canım hoşgeldin sende.. allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin sağ salim sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasip etsin canım....

bengisu aramıza hoşgeldin, bebişin hayırlı olsun cnm kaç haftalık hamişsin

bengisu hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişin. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin cümlemize inş.

kızlar benim alerjim bugün azaldı iyice. Ama şimdi de grip oldum. :) Allah kısmet ederse benim ilk bebeğim olacak. Herkese diyorum ki artık, anne olmak çok zormuş, anladım bunu :) Daha yolun başında nelere katlanıyoruz, hasta oluyoruz, ilaç kullanamıyoruz. Rabbim canlarını sağ etsin de, gerisine can feda tabiki..

Ben normalde çokk ağır grip oluyorm, antibiyotikler, ağrıkesicilerle falan 1 haftada iyileşebiliyorum. Şimdi ne yapıcam, hiç bilmiyorum.. ballı limondan başka önerisi olan varmı, kızlar?

geçmiş olsun yaren, öncelikle bol ılık su iç, ıhlamur demle ve balla tatlandırıp bol bol iç, sakın adaçayı içme çok zararlı hamilelere, bi de ben bol bol limon yerim grip olunca , hem bulantın falan varsa ona da iyi gelir inşallah, bunların dışında yatman lazım ayakta atlatamazsın, üstünüi iyice örtüp uyu ve güzelce terle bu da rahatlatır inşallah cnm

pofidi canım sen kafna takma yine de her rüya doğru çıkacak diye birşey yok boşuna evham yapma,
denizatı cnm 8. haftaya kadar sabret

canım çok geçmiş olsun sevindim darısı benim başıma umarım bende iyi haberlerle dönerim.....:Saruboceq::1hug:

kızlar ben bugun bebişimin oynadığını gördüm kalp atışlarını hem gördüm hem duydum 2 cm kalp atışları 177 fıkır fıkır valla şimdi cd mizi anneannemizle babaannemizede seyrettircez onlarıda tanıştırcaz gayet iyi gidiyor allahıma çok şükür ağır geçen birşeyim yok inşallah bundan sonrada hep böyle gider
yaaa kızlar doktorum bana 27 ocak-2 şubat arası tarih verdi ben ocak anneside sayılabiliyorum sanırım
şubat annelerindemi kalsam ocağadamı kaysam:)

canım orayı da yoklarsın ama bizi unutma sakın :1hug:

sağol ebruli, şükür kanamam yok ama lekelenme devam ediyor, ufak tefek ağrılar var ama şükür halime
sen nasıl oldun cnm, moralin biraz daha düzelmiştir umarım

sağol ebruli, şükür kanamam yok ama lekelenme devam ediyor, ufak tefek ağrılar var ama şükür halime
sen nasıl oldun cnm, moralin biraz daha düzelmiştir umarım

bilemiyorum ama hamilelikle ilgili konuları okurken benim gibi bebeğini göremeyen kalp atışını duyamayan bir sürü hamile olduğunu gördüm ama hiçbiri kürtajdan bahsetmiyor benim iyice kafam karıştı hayırlısı ile şu dr.a bir gidelim de.........

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
kesemizi gördüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkk
zemuszemuskaydirigubbakcemile2 sositososito hihoyyyt

hayırlı olsun cnm inşallah minik pıt pıtları da duyarsın ve sağlıkla bebişini kucaklarsın

selam kızlar biz geldik gümbür gümbür çok şükür duydum kalp atışlarını13mm miş kızlar inanılmaz bi duyguymuş ya hakkatten duyan arkadaşları anlaya biliyorum darısı duyucaklara inşallah canım gerçekten inanılmaz bişey eşim yoktu yanımda iş nedeniyle hemen aradım ağlayarak yol boyu ağladım zaten herzaman o heyecanla çarpsın o kalpbi miniklerimizin inşallah

canım benim ne kadar sevindim anlatamam korkarak açtım sayfayı kötü bişey okumıyım diye dua ettim inan ki çok sevindim o aşağılık adamı hemen şikayet etmelisin hatta bizede yolla bizde gerekeni yapalım
ne kadar kolay ya duymadım hemen ameliyata alalım falan
akşamları pek girmiyorum nete sırf güzel haber görmek için girdim
hergünümüz bugün gibi güzel olsun inşallah

yeni hamişlerimiz var tebrikler hoşgeldiniz

fatolina canım senden de gümbür gümbür kaydirigubbakcemile3 güzel haberini almak beni mutlu etti, bu saate kadar haber alamayınca endişelenmiştim açıkçası, ama çok şükür Rabbime bugün güzel haberlerle geçiyor, kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…