slm kızlar ben bu kulubün üyesiyim bir kaç aydır ama gerçek yerim artık burası galiba.benide listenize ekler misiniz?yaş 29 kilo 51,tahmini doğum tarihim 5 şubat bebişimin kesesini gördüm ve kalp atışlarınıda duydum.Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ben bir yıldır bekliyordum bu güne kısmetmiş.
bengisu aramıza hoşgeldin, bebişin hayırlı olsun cnm kaç haftalık hamişsin
pofidi canım sen kafna takma yine de her rüya doğru çıkacak diye birşey yok boşuna evham yapma,
denizatı cnm 8. haftaya kadar sabret
canım çok geçmiş olsun sevindim darısı benim başıma umarım bende iyi haberlerle dönerim.....:Saruboceq::1hug:
kızlar ben bugun bebişimin oynadığını gördüm kalp atışlarını hem gördüm hem duydum 2 cm kalp atışları 177 fıkır fıkır valla şimdi cd mizi anneannemizle babaannemizede seyrettircez onlarıda tanıştırcaz gayet iyi gidiyor allahıma çok şükür ağır geçen birşeyim yok inşallah bundan sonrada hep böyle gider
yaaa kızlar doktorum bana 27 ocak-2 şubat arası tarih verdi ben ocak anneside sayılabiliyorum sanırım
şubat annelerindemi kalsam ocağadamı kaysam:)
canım orayı da yoklarsın ama bizi unutma sakın :1hug:
sağol ebruli, şükür kanamam yok ama lekelenme devam ediyor, ufak tefek ağrılar var ama şükür halime
sen nasıl oldun cnm, moralin biraz daha düzelmiştir umarım
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
kesemizi gördüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkk
zemuszemuskaydirigubbakcemile2 sositososito hihoyyyt
canım gerçekten inanılmaz bişey eşim yoktu yanımda iş nedeniyle hemen aradım ağlayarak yol boyu ağladım zaten herzaman o heyecanla çarpsın o kalpbi miniklerimizin inşallaho kadar heyecanlanma sonra kendi kalp sesinden bebeğininkini duyamazsın. şaka bir tarafa heyecanın yerini mutluluk alacak.ağlayacağına dair iddiaya bile girerim seninle. o sesi duyup gözyaşlarını tutman mümkün değil. şimdi sakin ol bakalım.hihoyyyt
Arkadaşlar desteğiniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorUZ,
Rabbime şükürler olsun bebişimin kalp atışlarını duyduk, kendi doktorum izne ayrılmış 1 hafta yokmuş, başka doktor baktı, gerçi biraz zor duyuluyordu ama yine de şükürler olsun dr. bebeğin yaşıyıor dedi ya o sevinçle neredeyse giyinmeden dışarı fırlayacaktım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
bu arada sizlere haber vermek için tam siteye girmişken bir tel. trafiği başladı ki sormayın tek tuşa dokunmaya fırsatım olmadı
hepinz dualarımdasınız, inşallah Rabbim duymayanlara da duymayı ve hepimize meleklerimizi kucaklamayı nasip eder,
bu arada tekrar rapor verdi doktor 5 gün daha haftaya da kontrole çağırdı
bu arada kızlar geçmişi okuyamadım önemli bi durum yoktur inşallah hepininizi öpüyorUZ opuyorumnanaktan