2010 Şubat Anneleri

benıde eklerısnız ınsalahhhh:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
subat annerını..adetıme sonn 6 gunnn:Saruboceq::Saruboceq:

ayırıca tum subat annelerı hayırlıyla bebklerınızı saglıkla kucagınıza alırsınızzz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada arkadasın bırı sıvılce cıkarmı demıs bende yanıtlayayım..ılk hamıslıgımde tum adet belırtılerımı yasadımmm..sıvılcede cıkmısdıııdelikafaduldendelikafadulden

2010 şubat anne adayları hepınızı tebrık edıyorum.inşallah sızınde lıstenız dolup taşar...

inş rapunzellcim seni de listede görmek isteriz, seni ve bu aralar sonuç bekleyen herkesi..

canım benide eklermisin sat tarihim 28 nisan tahmini doğum 1-2 şubat hamile kaldığım kilo çook 85 yaş 27

ben subat 2010 annesi olamıycam bugun regl oldum .. mart 2010 a insallah

kızlar tam 1 yıl önce bugün hamiş olduğumu öğrenmiştim :CüvCüv:ve 5 şubatta da kuzumu kollarıma aldım.umarım hepiniz bu duyguyu yaşarsınız.geçen şubat anneleri olarak yanınızdayız:)) güzel haberlerinizi alırım inşallah:Saruboceq:

slm kızlarrr... topiğiniz hayırlı olsun.. bol hamişler çıkarsın inşallah...

benimde son adet 29nisan..halaa gelmedi :)) evde test yapmadım.. sıkldım artık çünkü.. salı gününe doktor randevum var... o güne kadar inşallah benim kırmızılar gelmez de salı günü bebişimin haberini alırım :Saruboceq:

6 yaşında bir kızım var benim.. 2 bebişimi 1 yıldır istiyoruz..
bende badem gibi temmuz 2009 annesi olcaktım.. 6 kaımda 4 haftalık düşük yaptım .. bi daha da 3 ay korku sonra ara ara istemeyle bu zamana geldik...

29 nisan da son adetim 3 gün sürdü.. sonrasında 11 mayısta 4 gün günde 1 günlük ped bile doldurmayan ahvrengi lekelenmem olmuştu.. şimdide 3 gün geçti.. bakalım inşallah rabbim yüzümü güldürür benimde..

kızlaarr benim çenem düşüktür hee.. 80-89 kilo arası zayıflama topiğindeyim ben :)) orası bilir beni..
tpiğimin en çenesi düşüğüyüm.. inş. salı günü hamiş haberi alırım da o topikten buraya transfer olurum :)))

bebiş olmuyo bari kilo veriim demiştim... şimdilik iyi gidiyorum ama inanın umrumda değill.. bebiş gelsin de sonra veririm kilolarımı...
inş. bu topik hamişlerle dolup taşar da bende buraya dahilolurum :Saruboceq:

|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hayal2626| | | | |
2|ebru1987| 22|15 nisan |57| |
3|xsultanx| | | | |
4|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|..|
5|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|henüz keseyi bile göremedi.. |
6|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85||

Son düzenleme:
Kızlar keseyi gören var mı???? ben yarın doktora gideceğim ve görmeyi ümit ediyorum. inş bi problemle karşılaşmayız.

yeni hamişimizi tebrik ediyorum inş ayaklarını sürüyerek gelmiştir hamiş olmayı bekleyenlerede rabbime dua ediyorum inş şubat annesi olurlar diye olmamayan anne adayları ne olur üzülmesi pes etmek yok daha bir azimle sarılacaz inş daha çok çalışacaz
yaren cnm benim bilgilerimide yazarmısın listeye 22 yaşındayım 57 kilodayım sat ın ne oldugunu bilmiyorum çünkü adetim çok gecikti benim yinede yazalım 15 nisan ama degerim cuma günü itibariyle 541 oldu keseyede bu hafta gideceğiz kısmetse görmeye :))
rabbim bebeklerimize ve bizlere sağlık versin inş

Canımm öyle mi ? Evet 2009 temmuz annesi olucaktım..senağlama senağlama
ben de mecburen 14 şubat 2009 annesi oldum...senağlama senağlama

Şimdi eğer hamileysem bebeğimin doğum tarihi olarak gebelik hesaplayıcılar yine 14 şubatı gösteriyor..benneyaptımkisenağlama senağlama

günaydın kızlarr..
bademcim senin hikayeni buraya ilk üye olduğum günlerde tesadüfen okumuştum... çok etkilendim... gecenin 2 siydi hiç unutmuyorum,ben bilg. başında iki gözüm iki çeşme durumundaydım... ama yapabileceğimiz birşey yokgüzelim.. rabbimize şükredip biz tekrar sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebiş vermesi için dua edicez... inşallah hamilesindir de bu kez rabbim kucağına almayı nasip eder... ve tabi inşallah bende hamişimdir :Saruboceq:

eğer bende hamileysem :) hesaplayıcılar 3 şubatı gösteriyo.. allahım inşallah bu ay sevindirir bizi...

hmm bademcim benim doğum tarihim 14 şubat :)) ne kadar çok ortak noktamız var opuyorumnanaktan

buraların daha sakin olmasının sebebi de bence daha erken birazcık.. şu önümüzdeki 15 gün içinde dolar da taşar inş.. arka arkaya hamiş haberleri yankılanır inş. bu topikte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…