2010 şubat anneleri hediyeleşiyor..

kızlar cekılıs sonuclaırmız hayırlı olsunnn

papatya - sumıfer e alıyor.
sumıfer - zeynep6672 ye alıyor
zeynep6672 - hulen e alıyor
hulen - fatıma 38 e alıyor
fatıma38 - ozlemzafer e alıyor
ozlemzafer - srpp ye alıyor
srpp - zeynepb ye alıyor
zeynepb - akarahan a alıyor
akarahan - fıkırevı ne alıyor
fıkırevı - selda ya alıyor
selda - zeh e alıyor
zeh - suduru ya alıyor
suduru - melıssa33 e alıyor
melıssa33 - arya ya alıyor
arya - pofıdı ye alıyor
pofıdı - yaren e alıyor
yaren - mydarlıng e alıyor
mydarlıng - havvaesen e alıyor
havvaesen - voles e alıyor
voles - camdankalp e alıyor
camdankalp - tugba ya alıyor
tugba - papatya ya alıyor

oo kızlar çekiliş olmuş bıle çok güzelll çok sevinidm hadi hayırlısı ne zaman yolluyoruz hediyeleri gün kararlastırıldımı...:teytey:

kızlar ben geldm. zeynepcim eline sağlık, çekişi yapmışsın. ne güzel ya ,genelde erkek olanlara kız çıkmış :) pofidi adresi gönderirim canımben de serapcığıma alacağım, daha yeni demiştim ne kadar çok şey almışsın diye :) şimdi o kadar şeyin içine değişik bi hediye düşüneyim ben :) serap sen de adres ve telefon gönder bana..

canım asıl topıkede yazdım. herkes kımden hedıye alıcaksa ona adresını telefonunu falan gonderıcek sen yınede hatırlat kaydirigubbakcemile2

kızlar hediye konusunu hep burada konuşalım bence. diğer topikte hediye işine girmeyen arkadaşlar bizim hediye muhabbetimizden sıkılıyodur gibi geliyor bana. ne dersiniz?

cancanlar ben hediyemi aldım.... başı çektim darısı sizlere... Havvacım çok teşekkür ederim tekrar... çok cici bi hediye çok sağol... Bide üstüne "Esra'dan sevgilerle" yazmış çok duygulandım ya... Esra'dan Esra'ya çok anlamlı bi hediye... opuyorumnanaktan

esracım güle güle kullansın güzel kızın. en kısa zamanda resim bekliyoruz ona göre

ben de haftaya göndereceğim inş.

Bizim hediyemizde Zeyra Teyzemizden geldi.tekrar teşekkür ederiz teyzesi.foto.makinem düzelsin resmini ekliycem.

bugun serap teyzemızden hedıyemız geldı serapcım cok cıcı bı takım hele sapkasına bayıldım cok tesekkur ederım canım benım opuyorumnanaktan

Bu da bizim Özlem teyzemizden dün gelen hediyemiz. Çook teşekkür ediyoruz kocaman öpüyoruz onuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…