2010 şubat anneleri hediyeleşiyor..

yaren_h

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
3.771
0
116
Kayseri
hediyeleşmek isteyenler listeye adını yazdırsınnn :teytey:

1.yaren_h
2.tugba64
3.akarahan
4.zeynepb
5.camdankalp38
6.burcuberru
7.zeynep6672
8.aryaa
9.hulen
10.sumifer
11.voles
12.zeh
13.srpp
14.havvaesen
15.melisa33
16.mydarling
17.fatıma38
18.özlemzafer
19.fikirevi
20.pofidi
21.07papatya

Son düzenleme:
Arkadaşlar hediyeler icin kura cekim tarihi 7 aralık olsun.... hediyeleride 14 aralık haftası göndermeye başlayabiliriz. Kurayı hepimizin adına Zeynepb yapar....... kucuk kucuk kagıtlara yazıp ciftlestirir herkesi... sonra bize bildirir..... bu arada herkeste birbirine ozelde adreslerini verebilir..... Limit koyma işini siz bilirsiniz ama kimse abartmasın ufak anı olarak birsey alsın demek yeterli bence... limit olunca insanlar o zaman o limitte birsey bulmaya calısır..... yinede siz bilirsiniz bana uyar........

Ayrca dikkat edelim bilmedigimiz tanımadıgımız kimseyi almayalım listeye... sırf kıllık olsun diye adını yazdırmak isteyenlerde olabilir.

bence kura karşılıklı olmasın. yani ben bana çıkan kişiye mi göndereceğim illa. başkası da olabilir.karışık olsun yanii :) daha güsel olmas mı?

Bende çok isterdim kuraya katilmayi ama çok uzaktayim yaa :sinifsinif: olmaz benim için

yaren kura karşılıklı demek değil zaten. Zeynep yazacak isimlerimizi kucuk kagıtlara mesela dicekki bunu yaren icin cekiyorum dicek senin hediye alacağın kişiyi cekecek. sonda bunu aykızz icin cekiyorum dicek onun hediye alacağı kişiyi cekecek. yani karşılıklı alınmıcak hediyelir karışık olacak.

bence kura karşılıklı olmasın. yani ben bana çıkan kişiye mi göndereceğim illa. başkası da olabilir.karışık olsun yanii :) daha güsel olmas mı?
evetya bencede canım bende sana katılıyorum çok daha güzel oluryaa

ya kızlar lıstedekılerın adını yazarım kucuk kucuk kagıtlara ben. sonra yaren ın yaptıgı lıstedekı sıraya nıyetle cekerım. mesela ılk cektıgım yaren ın nıyetı, ıkıncı cektıgım tubıs ıcın,ucuncu cektıgım ayten ıcın gıbı. uyarsa sıze tabı???

kesinlikle katılıyorum. en mantıklısı bu herhalde. :lepi:

kızlar nasıl olcak bu iş yani bebişleri mi alıncak bişeyler
ay bende katılmak isterim ama aldığmı beğenmez belki çıkan kişi.
üzülürüm sonrasenağlama

Kızlar çok iyi düşündünüz ya... Ben bayılırım hediyeleşmeye...Zeynep'in yazdığına katılıyorum ben. Yani ben x kişisine hediye alacağım. Y kişisi de bana alacak doğru anlamışım değil mi?

ewet canım aynen oyle olucak. kucuk kagıtlara yazıp lıstedekı sırayla herkesın nıyetıne cekıcem :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…