• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 şubat anneleri hediyeleşiyor..

canlarım benide ekleyin
fikre bayıldı
sanırım yarenden çıktı tebrikler
aman beni eklemeyi unutmayın
çekiliş ne zmaan?
hediyeleri ne zaman gönderiyoruz :)

ekledim canım. fikri ocak annelerinden çaldık. :)

evet ya harika bi fikir olmuş.
katılmayı çooooooook isterdim ama koçiş olmaz diyor:olmaz:
erke işte ne anlar sanki
undan hatıramı olur diyo
akşam akşam sinirimi bozdusenağlama
o izin vermedn de katılamam
malesef..
eğer iknea edersem ve ozaman çekiliş olmazsa
inş.katılırım
sizin adınıza çok sevindim
mükemmel bi hatıra olacak

ayy ben fırsatını bulup söylemedim daha kocama :) bişey demez heralde laelaelaelaelae

bu kadar mıyız? duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnn... hediyeleşiyoruuuuzz.....

bencede limit iyi 30 maksimum olsun herkesin bütçesine uygun olsun eşim çok güzel bi fikir dedi çekiliş ne zaman şimdiii

fikri merak ettim şimdi. :)

yaa ben heyecanlanıyorum, hadi kızlar, katılım daha fazla olsun da kuramızı çekelim artık.

2009 şubat anneleri 3. defa hediyeleşmişler ne kadar güzel biz de devam ederiz inş bebişler falan doğunca :)

Son düzenleme:
ya ben hergün yazmaya çalışıyorum ama katılım az oldu sanki. 20 kişi olduk sadece. daha fazla bekliyordum ben.

kızlar bence süreyi daha fazla uzatmayalım, kuramızı çekelim bayramdan önceki çarşamba ya da bayramdan sonraki salı..

ne dersiniz.?

zaten adresler falan anca alınır, hediyeler, kargo işi falan. bayramdan sonra izne çıkacaklar var, anca ayarlanır bence.

kızalrr bencede artık çekelim bak çıkamıycaz dışarı zati 32. haftama az kaldı penguenleşmeden çıkıpta alırım :roflol:

kızlar ewde abla war temızlık yapılıyo kacamak bı bakıım dedım.
o zaman yarın yapalım cekılısı ok?

ya kızlar ıyı hos ta boyle olmuyor kı boylede cıft cıft cıkıyor benım fıkırde patladı sanırım nasıl cekıcez bunları bız :((((((

Back