2010 Şubat Anneleri Doğum Hikayelerini Paylaşıyor.. :)

Zeynep ne diyeyim be canım...Sözler tükeniyor burada gözyaşları başlıyor. Galiba ben de sözlerin tükendiği yerdeyim...Allah ıpek kızınızı size bağışlasın. Uzuuunnn bir ömrü olsun inşallah...

:gitme: Allah hepinizin meleklerini sizlere bağışlasın... Bahtları güzel olsun yavrularınızın...

ay zeynepcimmm aglıcam valla...maaşallah kızına ne guzel anlatmışsın..allah uzun omurler versin..kaydirigubbakcemile5

Zeynepcim yaptı ipek kızımız yapacağını oğlumdan önce geldi yerimseniben
canım Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın hep mutlu olun inşallah :Saruboceq:

zeynepcim,geçen gece uyuyamadım ve seni düşündüm.Gripti acaba nasıl oldu nasıl doğum yaptı ya sezeryan olduysa ve öksürük tutarsa diye.Allah yardımcın olsun diye dua ettim hep.Kızınla ve eşinle mutlu bir ömür geçirmeni dilerim canım.

selam herkese.hikayeleri duyguyla okudum ve şuan uyuyamadığım için burdayım.çünkü benim doğum yapıcam gün bugün belli oldu ve çok korkuyorum.inşallah 18.02.2010 günü kızıma kavuşacağım fakat bir hafta olmasına rağmen şimdiden yatamıyorum.Allah herkese yardım etsin nolur dua edin....

ay canım ya çok güzel yazmışsın.allah ipegini sizlere bagışlasın.maşallah.

sagol canım..

canbahar cım sagol canım ya... sorma fena grıbım sabah aksam antıbıyotık ıgne oluyorum oksururken karnımı tutuyorum ıcım cekılıo sankı... ıns gecer bı kac gune...
kızlar cok sagolun ıyı dıleklerınız ıcın Allah herkesın evladına saglık sıhhat versın ınsallah...

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ağlaya ağlaya okudum ... darısı başımıza artık inşallah ağustosta da ben yazarım size bebeğimin gelişini

gözün aydın canım
ipek böcüğünü yanından hiç bi zaman ayırmasın Allah

sağol canım
inş. tez zamanda sizinde hikayelerinizi okumak nasip olur

Canım yaaa senin adına çok sevindim.Kurtuldun en sonunda çok şükür.Ha bugün ha yarın derken hep beraber geldik bugünlere.Sıra bizlerde şimdi.Rabbim bizimde gönlümüze göre bir doğum verir inş.Sağlıcakla analı babalı büyüt güzel kızını bizim yerimize iyice kokla minişini .... :Saruboceq:

Ayyyy 5 gün kalmış.Rabbim sağlıcakla kurtarsın inş. Genel anesteziyle sezeryanmı olacak?

ya çokkk güzel hepinizin hikayesi. hepsinde ağladım valla.. ınşallah rabbim bizlere de o günü görmeyi nasip eder.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. doğumu yakın olan arkadaşlara da kolaylık versin inşallah...

Sonunda Allah banada hikayemi yazmayı nasip etti.

oğlumun doğum pozisyonunu almaması ve makat durumunda olmasından dolayı mecburu sezeryana karar vermiştik.
dr'um daha fazla beklemeye gerek yok hadi alalım diyordu her kontrole gidişimizde.babam o hafta şehir dışındaydı ve ilk torunları olacaktı babamında aramızda olup o güzel duyguları yaşaması için ben ısrarla c.tesi sezeryan olmak istiyordum.ama dr'um perşembe yada cuma alalım demişti zorlada olsa ikna etmeyi başarmıştım.ama odasından çıkarken bana sen 7 cm açıkla gelip normal doğum sancısı çeker bide üstüne sezeryan yaparsak o zaman ben çekeceğin acılara karışmam demişti.gülüp çıktım odasından bir an önce oğlumu almak istiyor bekler oğlum demiştim.
cuma günü babam geldi.kuzenimde akşamında bize gelip doğum heyecanını yaşamak istedi.herşey normaldi o akşam hafif bel ağrım vardı ertesi sabah sezeryan olacakdım tuhaf bir durgunluk ve sakinlik vardı üzerimde.gece 12 de annem,babam,kuzenim,eşim ve ben uyuduk.saat 3'de ben bel ağrısıyla uyandım karnımda da hafif hafif ağrılar vardı.wc'ye gittim gelip tekrar yatağa girdim ama ağrılar hızlanmıştı yatakta bir o yana bir bu yana dönüyordum eşimde uyandı sancım var dedim gaz sancısıdır o normal doğuma daha 3 gün var bişey olmaz diye beni sakinleştirmeye çalışıyordu.saate bakalım bunlar sancı dedim 5 dk da bir giriyor 7 saniye sürüyor ve çıkıyordu.sancı anında gözüm hiç birşey görmüyordu ama sancılar geçince eşimle sohbet edip gülüyorduk.artık dayanamaz hale gelmiştim kalkıp koridorda yürümeye başladıkki annem uyandı annemi görünce kendimi bıraktım ve ağlamaya başladım.annem ve eşim beni sakinleştirmeye çalışırken bir kez daha wc'ye gitme istedi duydum oda nee gelen nişandı ama olamazdı ben 5 saat sonra sezeryan olacaktım normal doğum sancısı çekmemeliydim.banyodan çıkınca daha çok ağlamaya başladım.bu arada saat 6 olmuştu eşim hemen dr'u aradı hastaneye gidin geliyorum dedi.bende o esnada kuzenimin yardımıyla saçlarımı düzleştiriyordum oğlumu kucağıma alınca saçlarım güzel görünmeliydi :)))
6:30 da evden çıktık asansöre kadar nasıl yürüdüm bende bilmiyorum ayakta durmakta zorlanıyordum.7'de hastanedeydik ve beni hemen doğumhaneye aldılar dr'umu arayın diye ebelere komut veriyordum benim bugün sezeryanım var normal olamaz bebek ters deyip ağlıyordum.annemide yanıma aldılar veee hadi çık bakalım çatıya dediler.nasıl yani ben hiç çatı muayenesi olmamıştımki.ebe baktı ben ağlıyorum sancıdan acıdan, 3 cm açığın var dedi seni odaya çıkartamayız burada bekleyeceksin serum takıp üstümü soyup önlük giydirdiler.yanımdaki yatakta normal doğum sancısı çeken bir bayan yatıyordu o bağırırdıkça ben ağlıyordum.sancıları sıklaşınca yan odada çatala aldılar 5 dk da kadın doğum yaptı bebeği ağlamaya başladı bende ağlıyordum yanıma geldi ebeler ne oldu çok mu ağrın var dediler hayır bebek doğdu diye ağlıyorum dedim güldüler bana ben bile şimdi düşününce gülünecek haldeymişim.
7:30'da bi ebe daha geldi başladı çatı muayenesi yapmaya ama ne mümkün ben duramıyorumki kasılmaktan açılman 6 cm olmuş.bebek ters acil sezeryan diyor kadın bana.8'de beni sedyeye alıp doğumhanenin kapısında gözüktük kapının önünde herkes o kadar kısa zamanda nasıl toplandılar diye şaşkın şaşkın bakınıyorum etrafıma gözlerim eşimi arıyor oda işlemleri için yukarı çıkmış onu göremeyince ağlayarak ailemin önünden geçip ameliyathaneye girdim.yarım saat beni hazırladılar yapılacakları anlattılar ama ben sadece titriyordum.tüm ekip çok iyiydi elimi tutup yüzümü okşadılar beni sakinleştirmeye çalıştılar.8:20'de spinal iğnem yapıldı.ve dr'um gelmişti 8:30'da başladılar ameliyata eee pınar ben sana demiştim 7 cm açıkla gelirsin diye.tutduramadınız 6 cm de kaldım dedim hepsi gülmeye başladı.8:40'da hazırmısın dedi dr'um o sırada bir ağlama sesi duydum ve bende başladım ağlamaya.sonra ses kesildi ne oldu neden ağlamıyor diye soruyorum sürekli meğer içeri götürüp temizlemişler 3 dk sonra geri getirdiler bembeyaz pembe yanaklı gözleri açık bana bakan bir yağız delikanlı vardı karşımda.aşık oldum o an.hoşgeldin annecim diyebildim sadece.alıp götürdüler bebeğimi dışarıya göstermek için.saat 9'da ben çıktım ameliyattan.bu sefer gülüyordum herkese gördünüzmü ne güzel ne yakışıklı oğlum var diye soruyordum.
39+4 'de 06.02.2010 tarihinde saat 8:40 da 3.250 gr 51 cm doğdu YAĞIZIM teyzeleri.
aklıma gelen herkese dua ettim.
şimdi içerde uyuyor gidip izliyorum sürekli ve Allahıma şükrediyorum bana bu duyguyu yaşattığı için.

ne güzel anlatmışsın heyecanla okudum.allah yagızını annesi babasına bagışlasın.demek sende en sonunda sancıyla gittinkaydirigubbakcemile3.neyse seninki en azından zamanında oldu..

pınarcım Allah yağızını sana babasına bağışlasın... o kadar sancıdan sonra sezeryan olman kötü olmuş ama olsun sağsağlim gelmiş ya yağız bebek...

pınarcım maaşallah yağıza canım... ne kadar güzel olmuş hikayen valla ne yalan soyleyeyim tam bnm yazmak istediğim gibi bi hikaye...sancı gelmiş sezercik olunmuş..maaşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…