MRB KIZLAR BENİMDE TARİH NET OLMAMAKLA BERABER SONBAHARDA OLACAK BÜYÜK İHTİMALLE..HAZIRLIKLAR NASIL GİDİYOR..TOPİK BİRAZ DURGUNMU NE NERDESİNİZ KIZLAR.hihoyyyt
hepinize hayırlı olsun kızlar...:)) 25 Eylül bende :))
25 Eylül benim d.günüm...Düğün tarihim ise 19 Eylül...Heyecandan olsa gerek diyemedim dğün 25 eylül olsun diye...Unuttum:sinifsinif:
D.günümde balayında oluyorum bende çok heyecanlıyım şimdiden:asigim:
sonbahar gelinleri nerdesiniizzz neler aldınız çeyizinize kızlar
Selam canım ben burdayım ama topiğimize kimse pek uğramıyor bu kadarmıyız bizbenneyaptımki
Çeyizime aldıklarım;
Karaca yemek takımı+
Çatal bıçak+kahvaktı+tencere tkm
Philips ütü
Fakir Elekt.süpürge
5 adet taç nevresim takımı (1 tanesi saten)
1 adet özdilek+1 adet daysın clours örgü pattanite takımı (nevresim takımı içinde)
4 adet pike takımı
3 adet battaniye
Özdilek bornoz takımı
Hamam takımı
Tost Makinesi+Su ısıtıcı+Blander Seti
Saç kurutma makinesi
Teflon tava seti
1 Adet teflon pilav tenceresi
Saklama kapları
Baharatlık
Masa örtüsü (peçeteleride yüzük takılanlardan)
Yatak örtüsü (mürdüm renkte üstü pullu çok beğenerek aldımmmmm kadife kumaşlı olanlardan)
günlük çatal bıçacak takımı
Mutfak havluları (renk renk aldım)
El yüz havluları (yine rengarenk aldım)
Artan yemekleri koymak için küçük tencere tk
Şarjlı süpürge (Aşkımm aldıopuyorumnanaktan)
Gecelik takımları aldım
İç çamaşır vs.
Yeni aldığım ancak çeyişime kaldırdığım bir kaç parça elbisem vs...Kıyamıyomki giymeye..Evlendikten sonra güsel güsel giyerim diyorumm:asigim:
Büyük eşya olarakta yatak odası takımını babam aldı
baza ve yatağıda ayrıca istikbalden aldık...
Alacaklarım;
Salon takımım için şık boncuklu bir örtü düşünüyorum...
Banyo için sabunluk takımı
Mutfak için birkaç parça ıvır zıvır işte
Daha ne olsun değil mi:uhm:
maşallah maşallah bitirmiş sayılırsın papatya.bende olanları da kırmızıyla renklendirdim üşendim yazmaya :roflol: :roflol: hepsi hayırlıı olsuuun güle güle kullaaanopuyorumnanaktan
kızlar benim de düğünüm 2 ekimde olacak.Çeyiz hazırlıkları devam ediyo ayrı şehirlerde oldğumuz için birçok eşyayı düğüne yakın bi tarihte alıcaz ufak tefekleri hallettik ama.Evimizde yeni yapıldığı için bitmedi onun bitmesini de bekliyoruz.Allah herkese kolaylık versin gerçekten bu zamanda evlenmek çok zor
Selam canım ben burdayım ama topiğimize kimse pek uğramıyor bu kadarmıyız bizbenneyaptımki
Çeyizime aldıklarım;
Karaca yemek takımı+
Çatal bıçak+kahvaktı+tencere tkm
Philips ütü
Fakir Elekt.süpürge
5 adet taç nevresim takımı (1 tanesi saten)
1 adet özdilek+1 adet daysın clours örgü pattanite takımı (nevresim takımı içinde)
4 adet pike takımı
3 adet battaniye
Özdilek bornoz takımı
Hamam takımı
Tost Makinesi+Su ısıtıcı+Blander Seti
Saç kurutma makinesi
Teflon tava seti
1 Adet teflon pilav tenceresi
Saklama kapları
Baharatlık
Masa örtüsü (peçeteleride yüzük takılanlardan)
Yatak örtüsü (mürdüm renkte üstü pullu çok beğenerek aldımmmmm kadife kumaşlı olanlardan)
günlük çatal bıçacak takımı
Mutfak havluları (renk renk aldım)
El yüz havluları (yine rengarenk aldım)
Artan yemekleri koymak için küçük tencere tk
Şarjlı süpürge (Aşkımm aldıopuyorumnanaktan)
Gecelik takımları aldım
İç çamaşır vs.
Yeni aldığım ancak çeyişime kaldırdığım bir kaç parça elbisem vs...Kıyamıyomki giymeye..Evlendikten sonra güsel güsel giyerim diyorumm:asigim:
Büyük eşya olarakta yatak odası takımını babam aldı
baza ve yatağıda ayrıca istikbalden aldık...
Alacaklarım;
Salon takımım için şık boncuklu bir örtü düşünüyorum...
Banyo için sabunluk takımı
Mutfak için birkaç parça ıvır zıvır işte
Daha ne olsun değil mi:uhm:
Tşk ederim canım...Başlayalı 2 yılı geçti bitecek tabiki...Valla büyük bir yük kalktı sırtımdan..Heyecanlı oluyor tabiki ama çeyiz işi zor. Allah herkese yardımcı olsun..Sende almıssın güle güle kullan canım..
canım benim de 2 ekimde düğünüm nerede olucak istanbulda mı olcak düğünün gelinliğini seçtin mi ben seçtim nedense bir tane giydim ve başka da beğenemedim öle oldu bana onu kiraladım işte başka da bir şey yok sadece nişanlımla mobilya bakıoruz şuanda alcaımız zaman gidip alıcaz ortalama bir bütçe çıkarmaya çalışıyoruz ama evdeki hesap hiç çarşıya uymaz tabi illaki fazlası çıkar eminim buna a.s
canım maşallah tamamlamış sayılırsın ben büyük mobilyalardan daha hiç bişi almadım mutfak yatak odası nevresim mevresim küçük ev aletleri tabak çanak e.süpürgesi mutfakta bi eksiim kalmadı bi kaç ıvız zıvır dışında yok sadece beyaz eşya ve mobilyalarımız tül perde ve halılarımız yok işte onları da hepsini birden bir başladımı alırız zaten hayatım sen gelinliine falan karar verdinmi peki
Önemli olan küçük eşyalar bence..Hem sayısı çok hemde çok para tutuyor..örneğin 5 tane nevremim takımı aldım taçtan biri saten 550 TL verdim..daha bu neki değil mi ama..
Sen büyük eşyalardan ne alacaksın?
Gelinlik konusunda başlarda çok kararsızdım..Çünkü çok net bir model yoktu kafamda..Günlerce int.araştırdım.En sonunda bir gelinlikçiye gittim vitrinde bir gelinlik beğendim denedim.Eteği çok hoşuma gitmişti üstünüde nasıl istediğimi tarif ettim.Güzel birşey çıkacak inş.ortaya..Eteği kabarık üçgen şeklinde kat kat inen parçalar var..katların ucunda güpürler..Bakalım inş.güzel olurrr:Saruboceq:
Sen karar verdin mi??
Ben karar verdim gelinliğime aynı senin gibi ölesine bakınırken vitrinde bir model beğendim denedim üzerinde hiç bir deişklik yapmak istemedim çünkü herşeyiyle tam benlikti benimkisi fransız danteli işlemeli straplez krem rengi ama açık krem çok güzel de yakıştı ağustosta provaya gidicem üzerime göre ayarlanacak öle işte ben de aldım 4 5 tane nevresim aynen taçtan bi tane saten aldım benimki de öle pahalıydı canım büyük eşyalardan hiç bişi almadık daha hepsini alıcaz tammuzdan itibaren şuanda araştırıoruz sadece beyaz eşya alıncak tv ünitesi yemek masası köşe istiorum ben salonuma sora oturma odasına koltuk yatak odası halı perde tül plazma offff yaa nasıl baş edicez bunlarla bilemiyorum ben yaa çok zor valla Allah herkese sabırlar versin kızlar benneyaptımki
Hımmm..Anladığım kadarı ile gelinliğin çok güzel olacak sende öyle tabiki..
Eşya işine üzülme o kadar elele verdikten sonra herşey hallolur..Allah yuva kurana yardım edermiş:teselli:
teşekkürler canım tüm gelinler güzel olur zaten ben çirkin gelin görmedim hiç valla sen de çok güzel olucaksın eminim anlattıına göre gelinliin çok farklı ve çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?