> 2010 Sonbahar Gelinlerinin Paylaşım Alanı <

Böcük hem bizde kız 3 kere istenir diyorsun hemde hemencik evleniyorsun nasıl iş kız bu:roflol:
Maşallah sübhanallah..Allah daim etsin canım ..Herşey inşallah hep güzel gider..

Kızlaarr böcük evleniyor 2 gün sonra hala inanamıyorum..
Sizler nerelerdesiniz bakiim..

Tabi bu arada bende nerdeyim dimi :))

Biz sevdiceğimin tarafına iade-i ziyaret yaptık. Tekrar bize gelecekler önümüzdeki hafta isteme ve sözü konuşmak için.

Ondan sonrada galiba Şubat başı yada ortası gibi isteme söz olacak inşallah..

Sizin hazırlıklarınız ne alemde?

Diye diye böcük evlendi 1 aylık yeni gelin oldu bile..

Benimde söz günüm kesinleşti kızlar bir aksilik olmaz ise inşallah.

13 Şubat cumartesi akşamı olacak.

Sizlerin hazırlıkları ne alemde. Yokmu 2010 sonbahar gelinleri nerdesiniz?

nehircim topiğin hayırlı olsun :))
zaman nasıl geçiyor,dün gibi 2009 sonbahar gelinleri topiğinde konuşuyorduk.
bu arada hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin..

hatige, tax ve ben istanbulda 25 eylül evleneceğiz hangi ilçede olcak dugununuz merak ettimde:)

nehircim topiğin hayırlı olsun :))
zaman nasıl geçiyor,dün gibi 2009 sonbahar gelinleri topiğinde konuşuyorduk.
bu arada hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin..

Çok sağol esracımopuyorumnanaktan
Yaa sizi everdik bu sonbaharda şimdi sıra bizde inşallah :))

25 Eylül 2010 doğduğum ay ve sonbahar gelini :))

benimde il dugun 17 eylul 2010 , ikinci dugunum 25 eylul 2010 aynı gun evlenıyoz ne guzel

ay evet canım aynı gün evleniyoruzz opuyorumnanaktan

kısmetse bende sonbahar gelini olcam
eylül diye düşünüyoruz bakalım..

selam bende eylül geliniyim eylülün 3 de inş

selam kızlar ben de 25 eylül de evlenecelerdenim:)) a.s

hatige, tax ve ben istanbulda 25 eylül evleneceğiz hangi ilçede olcak dugununuz merak ettimde:)

Oyy oy oyy kızlar hoşgeldiniz hepiniz..
Yani diyorum terkedilmiş topik olamaz burası vardır 2010 sonbaharında evlenecekler:)
Ben bi sözleneyim inşallah aklinialirimsmile
Bu cumartesi nasip kısmet olursa..

Bizde sonbaharda evlenmeyi planlıyoruz ama daha tahmin edersinizki günümüz belli değil.
Temmuzda küçük görümcemin düğünü var.
Ondan sonra diye düşündüğümüzden dolayı gene Ekim Kasımı bulacak..

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

merhaba kızlar bende 2010 sonbhar geliniyim bizimde 10 ekim de hayırlısıyla ama ben sizin gibi bekleyemiyorum nedense hemen halletmek istiyorum herşeyi son aylar rahat geçsin kendimle ilgileneyim spor yapayım falan diyorum ama hepsi istek gerçekleşir mi bilmem:D bide bnm eşim yabancı işimiz çok zor herşey farklı.... ve üstelik biz 2 öğrenci evleneceğiz... herkese mutluluklar şimdiden özellikle ankarada gelinlik alabileceğim yer bilenler varsa bekliyorummmm...

ıstanbulizmir , benim Ankara da nikah olacak,ıstanbul da yaşıyorum ama aileler Ankara da.Atakule <nkah Salonu nu düşünüyourz.Sonrasında da küçük bir gurp eğlemeye gidicez ama yeri belli değil.

Nehir21 canım senin de hayırlı olsun şimdiden mutluluklar dilerim.Daha Eylül e çok var ama kafamda nasıl olcak ne alınacak gelinliği ne yapıcam aman nikah gününü nasıl alabiliriz diye bimbir türlü düşünce var.Stres oluyor insan..Ama güzel telaşlar bunlar hepimiz için

Mires Ankara da Kızılay da bir çarşı var içerisinde bir sürü gelinlikçi var oraya bakabilirsin.Emin değilim ama galiba And Çarşısı adı,ilk tüp geçide yakın.Ben ıstanbul da yaşadığım için burdan bakıcam gelinliğe,ama ne zaman bakmaya başlasam bilmiyorum.Eylül e daha çok var ama son ana bırakmamak gerek galiba...Mirescim ikinizde öğrenciyseniz artık aileler yardım edecek yoksa bu zamanda çalışanlar bile nasıl alacağız tüm eşyaları diye korkuyor.Ama stres yapma bir şekilde hallolur hepsi...

tax sana da şimdiden kolay gelsin ama ben şunu düşünüyorum en azından kendim için limit belli sonuçta gelinlik için o yüzden o fiyatlara da hep hemen hemen aynı tarz ve kalite bulunuyo stres yapmadan şimdiden bakmak ve uygun olanı almak en mantıklıca sonra zaman daralıyo stres artıyo başka dertler çıkıyo ne gerek var ki? aldıktan sonra bi daha gelinlik bakmazsan daha güzelini görmezsin;) dün damatlık aldık mesela sarar interview den çok şık ve şuan indirimde 20 gün sonra normal fiyata geçecek hepsi indirimden almak akıllıca biz ayakkabı dahil 630 aldık herşeyi baya uygun bence ama damatlık aldık takımlar daha ucuz..bu arada foto için turuncu var internetten bakabilirsiniz çok güsel çekim yapıyorlar onunla görüşebilirsiniz..

Mires haklısın aslında gelinliklerde de eğer bedenin çok değişmeyecekse şimdi bazı yerlerde indirimler var onlardan yaralanılabilir.
Ben Ankara da Stüdyo 2001 i duymuştum ama çok iyi diyorlardı hala var mı bilmiyorum.Ayrıca sen Ankara da yaşıyorsun galiba.Bana Ankara da bir kuaför gerekiyor gelin saçı için.Makyajı da bir arkadaşım Tekin Acar da yaptırmıştı ben profesyonel bir yere gitmek istiyorum.Bu konuda bildiğin bir yer var mı.Bir de MAC de gelin makyajı yapıyormuş,hiç Ankara da yaptıran oldu mu.Çünkü MAC de çok güzel makyaj yapıyorlar...:lepi:

Back