> 2010 Sonbahar Gelinlerinin Paylaşım Alanı <

kızlar ben gelinliğimi temmuz ağustos gibi kiralamayı düşünüyorum çok mu geç olur acaba akannehir

hayatım benim gelinlikçiğimin dediğine göre erken ayrttırıp kiralamak daha iyiymiş çünkü çok sıra oluyor dedi yazın kalabalık oluyor gün vermekte zorlanıyorum dedi o yüzden erken ayırttırdıın iyi oldu dedi bence sen de bekleme hayatım ağustosu senin üzerine göre yapılacak sonuçta bi aksilik olmasın

25 Eylül benim d.günüm...Düğün tarihim ise 19 Eylül...Heyecandan olsa gerek diyemedim dğün 25 eylül olsun diye...Unuttum:sinifsinif:
D.günümde balayında oluyorum bende çok heyecanlıyım şimdiden:asigim:

aa ne tesadüf benimde 16 ekim düğün 24 ekim d.günümm

Canım çok geç tabiki sonra strese gireceksin..
Haziran Temmuz gibi bak mutlaka..

hayatım benim gelinlikçiğimin dediğine göre erken ayrttırıp kiralamak daha iyiymiş çünkü çok sıra oluyor dedi yazın kalabalık oluyor gün vermekte zorlanıyorum dedi o yüzden erken ayırttırdıın iyi oldu dedi bence sen de bekleme hayatım ağustosu senin üzerine göre yapılacak sonuçta bi aksilik olmasın

Haklısınız kızlar CADIARZU Gözüm hep gelinliklerde fiyat da soruyorum sürekli ama hiç denemedim henüz :ecrin_bebek:

Haklısınız kızlar CADIARZU Gözüm hep gelinliklerde fiyat da soruyorum sürekli ama hiç denemedim henüz :ecrin_bebek:

Beğendiklerin varsa dene giydiğinde fikrin değişebilir..
Gelinliğin altına nasıl bir ayakkabı düşünüyorsunuz?
Ben taşlı açık istiyorum ama rahat edebilirmiyim diyede düşünüyorum:uhm:

ayyy ben de güz geliniyimmm kaydirigubbakcemile3 benim de ekim sonu olcak gibi görünüyor. şimdiden hazırlıklara başladım.beyaz eşya bakıyorum. gelinlik , ayakkabı, damatlık , davetiye, davetiye yazısı, balayı için otel,..... çok mu hızlıyım yaa laelaelaelaelae
ve ve ve kendimi de hazırlıyorum.pilates yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum, kişisel bakım kürleri uyguluyorum :D
anam böyle yazınca neler neler yapıyomuşum ben şaştım kendime eyvahedigeldismile:kedi:

Beğendiklerin varsa dene giydiğinde fikrin değişebilir..
Gelinliğin altına nasıl bir ayakkabı düşünüyorsunuz?
Ben taşlı açık istiyorum ama rahat edebilirmiyim diyede düşünüyorum:uhm:

ben ayakkabıyı çok topuklu düşünmüyorum nişanlımla aramızda fazla boy farkı olmadığı için.az topuklular da fazla seçenek bulamıyorum napsamboshayallersmile

ayyy ben de güz geliniyimmm kaydirigubbakcemile3 benim de ekim sonu olcak gibi görünüyor. şimdiden hazırlıklara başladım.beyaz eşya bakıyorum. gelinlik , ayakkabı, damatlık , davetiye, davetiye yazısı, balayı için otel,..... çok mu hızlıyım yaa laelaelaelaelae
ve ve ve kendimi de hazırlıyorum.pilates yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum, kişisel bakım kürleri uyguluyorum :D
anam böyle yazınca neler neler yapıyomuşum ben şaştım kendime eyvahedigeldismile:kedi:

hoşgeldin güz gelini :)

selamlar kızlar bende eylül geliniyim :) az kaldı düğünümüze.. inanılmaz stresliyim... ya ne kadar zor birşeymiş bu işler

slm arkadşlar bende ekim geliniyim düğünüm 10.10.2010 da hafiften heyecan basmaya başladı ama bir yandanda 5 ay var falan die kendimi rahatlatmya calışıyorum...

slm arkadşlar bende ekim geliniyim düğünüm 10.10.2010 da hafiften heyecan basmaya başladı ama bir yandanda 5 ay var falan die kendimi rahatlatmya calışıyorum...

yaa öyle deme az kalmış yine de.anca hazırlanırsın

Son düzenleme:
undomiel düğünün 19 eylül sanırım.günler çabuk geçse yaa opuyorumnanaktan kızlar anneler günü sebebiyle ev eşyalarında nerdeyse her marka indirimde oluyor.Takip etmenizi öneririm.

Back