> 2010 Sonbahar Gelinlerinin Paylaşım Alanı <

Turuncu ya baktım canım ama ıstanbul da bu fotoğrafçı.ınternet sayfalarındaki fotolar harika bu arada...

bilmiyorum ama mac güzel yapar bencede düşünebilirsin istersen senin için gittiğimde ortalama bi fiyat alabilrim.. valla indirimden yararlanmak lazım diye düşünüyorum ben:) kuaför olarak 7 .caddede var bildiğim bi yer ama araştırmak lazım ben eğer duyar öğrenirsem sana yazarım tax olur mu?

Turuncu ya baktım canım ama İstanbul da bu fotoğrafçı.İnternet sayfalarındaki fotolar harika bu arada...

sen ankarada evleneceksin dimi unuttum ben de yer istanbul görünce hbr veriim dedim:( neyse buluruz burdada bi yer haberdar ederim sen de bana kuaför önerirsen sevinirim makyaj olarak oya tolga var ama baya tuzlu:( genelde beşiktaş nışantaşı o taraflarda olursa iyi olur avrupa kısmındayız ev ortaköyde...

sen ankarada evleneceksin dimi unuttum ben de yer istanbul görünce hbr veriim dedim:( neyse buluruz burdada bi yer haberdar ederim sen de bana kuaför önerirsen sevinirim makyaj olarak oya tolga var ama baya tuzlu:( genelde beşiktaş nışantaşı o taraflarda olursa iyi olur avrupa kısmındayız ev ortaköyde...

MAC dekiler makyajı nerede yapıyor peki biliyormusun,kuaföre mi geliyorlar yada ayrı bir yerleri var mı?forumda biri yazmıştı onların gelin makyajı yaptığını ama ???

evet canım Ankara da ve büyük ihtimalle de Atakule de nikah olacak,güzel bir yer bulabilirsem de eğlenceye gidicez gençlerle.:dance:

Mirescim İstanbul da bir tane kuaför biliyorum oda Mecidiyeköy de.Gelin saçını ve makyajı nasıl yaparlar bilmiyorum.Ama sorarım arkadaşlara bilen var mı sana haber veririm:)))
Teşekkür ederim canım yardımın için hihoyyyt

kılzar mrbb herkese bsı sormak ıstıyorum bu yıl eylulde bayrama denk gelıcek dugun tarıhımız ayrıca 2 bayram araası muhabbetı bna kalırsa bn boyle seylere ınanmıyorum fakat aklım karıstı yardımm ltfnnnnnnnnnnnnn

kılzar mrbb herkese bsı sormak ıstıyorum bu yıl eylulde bayrama denk gelıcek dugun tarıhımız ayrıca 2 bayram araası muhabbetı bna kalırsa bn boyle seylere ınanmıyorum fakat aklım karıstı yardımm ltfnnnnnnnnnnnnn

Aklını hiç öyle şeylere takma lütfen güzel düşün. Hem her düğün iki bayram arasına denk gelmiyor mu :)

Pony bence de takma böyle şeyleri,herhalükarda iki bayram arasına gelir düğünün:)))

Mirescim hoşgeldin. Hayırlı olsun şimdiden.
Aslında haklısın herşeyi erkenden hallette.
Ama benim sözüm cumartesi günü daha nişan belli değil..Düğünede kabataslak bi tarih olarak 2010 sonbahar diyoruz bakalım hayırlısı.
Ben baş örtülü olduğum için gelinliğimi diktirmeyi düşünüyorum.
Böyle açık modellerin üzerine bolero giyiyorlar benim hoşuma gitmiyor öyle.
Tam anlamıyla güzel bana göre benim tarzımda dikilmiş gelinlik istiyorum.
Zaten nişan geçsin düğün için hazırlık yapmaya hemennn başlamam lazım :))

Pony cim o dediğin 2 bayram arası öyle 2 bayram arası değil :)
Bir çok insan o yanılgıya düşüyor ama mantıken her halukarda 2 bayram arası oluyor zaten.
Doğrusu şöyle:

Eğer bayramın 1. günü Cuma gününe denk gelirse,
Cuma günü Cuma namazı olduğundan;
Cuma günü müslümanların bayramı olarak sayıldığından;
Bayram namazı ile cuma namazı arasında nikah kıyılmaz.

2 bayram arasından kasıt bu.
Yani senin için hiç bir problem yok canım :))

Benimde son 1 gün kaldı kızlar..heyecandan bayılmadan geçirebilsem şu günleri :)

ben de geldimm bnm düğünüm de 19 ya da 20 kasımda olacak sanırım nişanlım askerde şu an 17 mayısta geliyo
herkes kaç ay öncesinden başlamış hazırlıklara biz daha hiç bir şey almadık mafoldumben

kızlar konuyu görüp hemen atladım. ben de 23 nisanda sözleniyorum. istemeye geldikleri gün söz kesilecek. farklı şehirlerde olduğumuz için gel git olmasın dedik.daha aileler bile tanışmadı, ilk defa o gün görecekler birbirlerini.
nehircim söz fotolarına baktım, çok yakmışsınız maşallah

ben de hiç hazırlık yok ya, sizce normal mi?bir yandan kpss ye hazırlanıyorum. hiç kıyafet vs. bakmadım. bakasım da yok, nereye bakılır ne yapılır bilemiyorum.kapalı olduğum için her yerde uygun kıyafette bulamam diye düşünüyorum.

çeyizim büyük ölçüde tamam. annem bir sürü boyama vs. yaptı. hepside çok güzeller kullanmak için sabırsızlanıyorum.

nehircim nerelerdesinkaydirigubbakcemile4
evlilik hazırlıklarına mı daldın, gelinliğini çok merak ediyorum. ne yapmayı düşünüyorsun, diktirecek misin?

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benımde25- 26 eylül 2010 allh nasıp hatige arkadaslaa aynı gunlerde sanırımm herkse hayırlı ugurlu olsun mutlulgumuz daim olsun inşallhh

MRB KIZLAR BENıMDE TARıH NET OLMAMAKLA BERABER SONBAHARDA OLACAK BÜYÜK ıHTıMALLE..HAZIRLIKLAR NASIL GıDıYOR..TOPıK BıRAZ DURGUNMU NE NERDESıNıZ KIZLAR.hihoyyyt

Back