• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2010 ocak-şubat bebişlerinin gelişimi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
iyileştıgıne cok sevındm canım cok gecmıs olsun :) 1haftadır oğlum cok huzursuz aglayabıldıgı kadar aglıor tek altını actıgımda hemen susuyor bende c.tesi dr daydık soyledım darlı fılan olabırmı dıye ama bır sey demedı kontrolda etmedı ıyı bır cocuk dr ıhtıyacım var

merhaba size iyi bir cocuk dokturu önerim var uzm.dr. bırol öztürk avrupa florans nıghtgalede fulyada 0212 212 88 11 den randevu alabılırısnız benım kızımın dr u gayet memnunum cok ılgılı ve her konuda cok tıtız davranıyor :)
hastanede ssk ile 55 tl muayenesı bılgınıze a.s

benım kızım 13subat dogumlu dogdugunda 3220gr boyuda 50cmdi. Şuan 6kg boyu 60cm ılk 3ay sadece anne sutu ama son bı aydır sut olmadıgı ıcın sadece mılupa yıyoruz gelısımı gayet normal :)

Merhabalar, kızım 17 Şubat doğumlu, 2990 gram ve 48 cm doğdu.
Dün kontroldeydik, 7 kilo ve 64 cm olmuş. Sadece anne sütü alıyor.:nazar:

Merhabalar, kızım 17 Şubat doğumlu, 2990 gram ve 48 cm doğdu.
Dün kontroldeydik, 7 kilo ve 64 cm olmuş. Sadece anne sütü alıyor.:nazar:
merhaba cnm 2010 subat anneleri topiğine gelsene sen de..benim de oğlum 17 şubat 2010 doğumlu orada 3 arkadasın daha 17 subat doğumlu beebekleri var pek verimli bigünmüş:)

haftaya 5.ay kontrollerimiz var ama bz de 10gun once doktordaydık 7 kg 66 cm dik:nazar:

merhabalar benim bir kızım bir de oğlum var..15 Şubat doğumlular..4 aylık kontrolümüzde yani 15 Haziranda kızım 6800gr oğlum 6600 gr dı..boylarımız 64 cm..perşembe günü 5 aylık kontrolumuz var..çok merak ediyorum ne durumdayız..

merhabalar benim bir kızım bir de oğlum var..15 Şubat doğumlular..4 aylık kontrolümüzde yani 15 Haziranda kızım 6800gr oğlum 6600 gr dı..boylarımız 64 cm..perşembe günü 5 aylık kontrolumuz var..çok merak ediyorum ne durumdayız..
ay nekadar guzel maaşallah canım yaa.. ne güzel ikisi bir arada ama bakımları cok zor olmuştur bugune kadar dimi.. ama ne guzel bi seferde cıkartmışsınız aradan:)ay bişey sorucam emzirebildin mi bebeklerinin ikisini de?ohaoldumsmile

ay nekadar guzel maaşallah canım yaa.. ne güzel ikisi bir arada ama bakımları cok zor olmuştur bugune kadar dimi.. ama ne guzel bi seferde cıkartmışsınız aradan:)ay bişey sorucam emzirebildin mi bebeklerinin ikisini de?ohaoldumsmile

evet bu zamana çok zor geldik ama şükür yavaş yavaş düzene giriyoruz..ama şimdi de dişler başlayacak galiba oğlan pek huzursuz..bakalım yaşayarak göreceğiz..sağlıkla büyütelim evlatlarımızı inşallah..
evet emzirdim ama 3,5 ay dayanabildi sütüm malesef :(
gece yattıklarında sağdım..bir öğün birini emzirdim öbürüne biberonla verdim diğer öğün diğerine..ama mama takviyesi hep yaptık..şimdi de mama veriyorum sadece ve sabah 1 öğün meyve, akşamüstü 100 gr yoğurt veriyorum..

evet bu zamana çok zor geldik ama şükür yavaş yavaş düzene giriyoruz..ama şimdi de dişler başlayacak galiba oğlan pek huzursuz..bakalım yaşayarak göreceğiz..sağlıkla büyütelim evlatlarımızı inşallah..
evet emzirdim ama 3,5 ay dayanabildi sütüm malesef :(
gece yattıklarında sağdım..bir öğün birini emzirdim öbürüne biberonla verdim diğer öğün diğerine..ama mama takviyesi hep yaptık..şimdi de mama veriyorum sadece ve sabah 1 öğün meyve, akşamüstü 100 gr yoğurt veriyorum..
olsun canım süper 3 bucuk ay bile super iki cocuk hem de ben de elişmden geldiğince emziriyorum ama 40 mız cıktıgından beri mama takviyesi yapıorum hem de tek cocuk olsun cok iui yapmıssın!! tebrikler subat topiğine gelsenize 2010 subat annişleri..

Back