2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr tum bebelerı opuyorummm nasılda buyuduler kuzucuklarımız...akıl küpleri resmen... sonsuz şükürler olsun hepimiz adına.......

Hante'ciğim ben de her gün şükrediyorum meleklerimiz için 2. yaşlarına giriyorlar bebek değiller artık çocuk oldular.Ve hepsi zehir gibi her yeni gün yeni şeyler öğrenip şaşırtıyorlar bizi maşallah onlara :nazar::nazar::nazar:

Merhaba Sevgili Ocak Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Ocak Anneleri, bu kalp Ocak Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

bende çok susuyorum ve içiyorum..benim annemle kayınvalidemde içme diyolardı ama dinlemiyodum yanlarındada içiyodum..

kızlar daha önce burda yazmıştım isme özel ninni yapan bi site var diye..oğlumun adının ninnisini yani utku olanı indirdim oğluma dinletiyodum hep bir haftadır unuttum dinletmeyi şimdi aklıma geldi çaldım..hatırladı bebeğim çok mutlu oldu nasıl bi gülücük attı anlatamam..

sizde deneyin bence xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

merhaba..benimde oğlumun ismi utku..o site malesef kapanmış..eğer sizin bilgisayarda hala varsa çok ricaaa etsem bana yollarmısınız? mailmede atabilirsiniz..çok aradım ulaşamadım ben. mailim xxxxxxxx

şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Hey gidi günler... ne güzeldi burası. face'e sık giremiyorum. gelseniz yavaş yavaş şenlense burası yine :KK43:

arada ses verin kızlar :)
ikincileri denk getirir o zaman yazarız burada diye hayal kuruyodum ama adı üstünde hayal :KK5:
ben her gün bakıp bakıp çıkıyorum
bizden iyilik, sizler nasılsınız?
oferta her şey yolundadır umarım, keyifler iyidir :KK16:
juli sizden ne var ne yok, tekrar işe başlayacak mısın?

ikincileri denk getirir o zaman yazarız burada diye hayal kuruyodum ama adı üstünde hayal :KK5:

Selam bende arada bakiyorum topige ne gunlerdi sayfalari okumaya yetisemezdik simdi kimse yok ocak anneleri bazi seyleri asip guzel paylasimlara devam edemedik,cocuklrimizin onune gecti dusunce ve goruslerimiz ne yazikki.

selam canım işe baslamak istiyorum ama melisaya bakan yok kres ve bakıcıda istemediğimden evde oturmaya devam..
hımm ikinci istemeye basladık galiba hee :):) bende istiyorum bakalım kısmet ne zaman gelirse :KK52:

merhaba
öncelikle bebeişlerinizle sağlıklı günler diliyorum,
sezeryandan sonra korse kullanımı hk da çok kararsız kaldım ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim,sezeryan olan ve korse kullanan varsa ne zaman kullanmaya başladınız işe yaradımı çok merak ediyorum
şuan 11 gün oldu sezeryan olalı ağrı sızı veya başka türlü bi sıkıntım yok yara yerimde,her işimi kendim yapabiliyorum sizce kullanmaya başlamalı mıyım?:44:

merhaba
öncelikle bebeişlerinizle sağlıklı günler diliyorum,
sezeryandan sonra korse kullanımı hk da çok kararsız kaldım ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim,sezeryan olan ve korse kullanan varsa ne zaman kullanmaya başladınız işe yaradımı çok merak ediyorum
şuan 11 gün oldu sezeryan olalı ağrı sızı veya başka türlü bi sıkıntım yok yara yerimde,her işimi kendim yapabiliyorum sizce kullanmaya başlamalı mıyım?:44:

Ben korse değil ama şu sporcuların kullandığı elastik bantlardan sarmıştım 10 gün sonra. Bence faydası oldu. Hem sıkı tuttuğu için yaramın ağrısını da hafifletmişti. Bu konuda internette birçok dr kullanılabilir diyor. Sen bir araştır yine de. Güle güle büyüt bebişini...

Selam bende arada bakiyorum topige ne gunlerdi sayfalari okumaya yetisemezdik simdi kimse yok ocak anneleri bazi seyleri asip guzel paylasimlara devam edemedik,cocuklrimizin onune gecti dusunce ve goruslerimiz ne yazikki.

inanmıyorum, 2. mi geliyor, çok sevindim. inşallah kardeşi de ablası gibi uslu bi bebek olur. Gözün aydın. Ne kadarlık?
Haklısın, keşke bazı şeyler eskisi gibi kalabilseydi.

selam canım işe baslamak istiyorum ama melisaya bakan yok kres ve bakıcıda istemediğimden evde oturmaya devam..
hımm ikinci istemeye basladık galiba hee :):) bende istiyorum bakalım kısmet ne zaman gelirse :KK52:

haklısın, bakıcıyla zor oluyo. bizim bakıcımız iyi birisi ama çocuğu vs sık sık rahatsızlanıyo, çok izin alması gerekiyor. anneanne ve babaanneler olmasa çok daha zor işimiz. kreş için de erken şimdilik, biraz daha büyüsenler bakalım.
ikinciyi bi istiyorum bi vazgeçiyorum. korunmuyoruz ama henüz ciddi bi çalışma yok. hayırlısı hepimiz için :)

inanmıyorum, 2. mi geliyor, çok sevindim. inşallah kardeşi de ablası gibi uslu bi bebek olur. Gözün aydın. Ne kadarlık?
Haklısın, keşke bazı şeyler eskisi gibi kalabilseydi.

Sagol canim tesekkur ederim.8 haftaligiz daha.ins ayrisim gibi uslu akilli olur.

Hey gidi günler... ne güzeldi burası. face'e sık giremiyorum. gelseniz yavaş yavaş şenlense burası yine :KK43:
beyzacım nerelerdesin
yahu bir buluşamadım ama yaa
ikinci mi düşünüyosun sende

Sagol canim tesekkur ederim.8 haftaligiz daha.ins ayrisim gibi uslu akilli olur.

aa hayırlıs olsun sümeyra Allah tamamına erdirsin

merhaba 2010 ocak anneleri,

ben 2011 ocak annelerindenim,merak ettiğim ve tecrübelerinizden yararlanmak istediğim bi kaç sorum olacak yardımcı olursanız cok memnun olurum

*oğlum şuan 13 aylık 5.5 aylıkken diş çıkarmaya başladı şuan üst ve allta 4 er tane olmak üzere 8 diş var ama 3-4 aydir tık yok başka diş çıkmadı normalmi bu sizce?

*sizler mama ve içme sularını ne zamana kadar kaynattınız doktorlar 1.5 yaşa kadar kaynatin diyor ve ben hala kaynatıyorum...ama sudan alması gereken mineralleri alamiyor nasil telafi edebilirim ki?

*geceleri bir yda 2 kez süt içiyor bu dişlerde çürük yaparmi ?

*su çiçeği aşısı özel bi aşıı hangi ayında yaptirdiniz?ve hangisi?

*dişler için ayrıca çürüme ve yıpranmasına engel florür gibi bişeyden bahsettiler kullandinizm,?

*bu aylarda hangi yemekleri yedirdiniz bir gün içerisinde ne sıklıkla beslediniz...şuan 11 kg 78cm boyumuz biraz zayıf bir cocuk

şimdiden teşekkürler

merhaba 2010 ocak anneleri,

ben 2011 ocak annelerindenim,merak ettiğim ve tecrübelerinizden yararlanmak istediğim bi kaç sorum olacak yardımcı olursanız cok memnun olurum

*oğlum şuan 13 aylık 5.5 aylıkken diş çıkarmaya başladı şuan üst ve allta 4 er tane olmak üzere 8 diş var ama 3-4 aydir tık yok başka diş çıkmadı normalmi bu sizce?

*sizler mama ve içme sularını ne zamana kadar kaynattınız doktorlar 1.5 yaşa kadar kaynatin diyor ve ben hala kaynatıyorum...ama sudan alması gereken mineralleri alamiyor nasil telafi edebilirim ki?

*geceleri bir yda 2 kez süt içiyor bu dişlerde çürük yaparmi ?

*su çiçeği aşısı özel bi aşıı hangi ayında yaptirdiniz?ve hangisi?

*dişler için ayrıca çürüme ve yıpranmasına engel florür gibi bişeyden bahsettiler kullandinizm,?

*bu aylarda hangi yemekleri yedirdiniz bir gün içerisinde ne sıklıkla beslediniz...şuan 11 kg 78cm boyumuz biraz zayıf bir cocuk

şimdiden teşekkürler

merhaba
ben kendi yaşadığım bildiğim şeylere göre cevap vereyim

1: benim oğlumda bahsettiğiniz ayda diş çıkardı biraz hızlı idik diş konusunda çoktan tamamladık tüm dişleri
durması normal ki 1 yaşına kadar hiç diş çıkarmayan bebklerde var
çıkacaktır elbet sıkıntısız çıksın inşallah

2: ben pek mama kullanmadım ayrıca içme suyunuda normal hazır su kullandım sizde küçük şimdilerde cam şişelerde olan sulardan alıp sadece o suyu içirebilirsiniz

3:bahsettiğiniz süt normal sütmü dr lar gece beslenmesini önermiyor 1 e indirseniz mesela diş fırçalamaya başlayın macunsuz sadece fırça ile veya florürsüz yutulabilen bebek macunları var

4:su çiçeği aşısının simini bimiyorum biz hastanede yaptırdık ismine bakmadım yanılmıyorsam 1 yaşında yaptırdık

5:dr bize florür minik tablet vermişti ara ara verdim onunla ilgili zararları vs bi çok şey konuşuldu her dr önermiyor aklıma geldikçe verdim ama çok değil isterseniz netten araştırın kullanıp kullanmamak size kalmış

6:önemli olan bebeğinize katı gıdaları öğretmek veya alışmak ççünkü biz hala sıkıntı yaşıyoruz
özel bişey yapmadım bizim yemek veya çorbalardan verdim tuzunu az atıp hazırladım ama püre yaparak veya ezerek günde 3 öğün 1 kase yedirmeye çalıştım 1 kerede meyva püresi falan bu arada 3 öğün ün içinde yatamadan evvel hipp yulaflı gece maması verdim ben 100ml sütle yaptım
mevsimine göre yedirin şuanki sebzelerden mesela
kereviz çorbası yapın ne bileyim pırasa ısapanak vs yoğurt bulunsun yerse öğünlerinizde
böyle konuşuyorum ama inanın bizim yemek işimiz bir kabus
yani neyi seviyor damak tadına hitap edin balık yedirin vs vs öğün arası en az 3-4 saat ama iyi yediyse bu süre uzayabilir
siz çocuğunuzu bilirsiniz

13 aya göre 11 kilo normal hiç az diye üzülmeyin biz 10 kiloyduk 2 yaşındayız 12 kiloyuz oda ayrı
sağlıklı olsun iyi beslensin kiloyu sakın takmayın

sevgilerle sağlıcakal buyutun

umarım bilgiler işinize yarar :KK54:

X