2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın poseıdon
aksam ıyı fırca yedım vallaha
usutecem dıye korkmuş

Sizin ev sobali ya hakli be adam. Bizim ev de sobali ama elektrik sobasi yakiyoruz. Benim de uzandigimda belim agridi ama kötü kötü rüyalar gördüm gece, hic uyutmamaya basladi.

34+4 oldum canım.. zaten nst ii çıkmadı benim bilmiyorum neyapıcam yat dedi doktor ...bu c.tesi burada bi doktora gidicem eger dönemessek... tekrar nst çekilmem lazım... dönünce ne yapacagımı düşünmek bile istemiyorum...:eek:mafoldumben

dinlen cnm kendini fazla yorma,yerleştirme işlemini eşin yakınların falan yapsınlar,inş. oğluşun sağlıcakla ve zamanında doğar..

BFG canım bende taşındım ve çok zorluk çektim yardım edende olmayınca tek başıma okadar çok zorluk çektim hatta hala yerleşemedim bile boya yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum kendine güvenipte

Hkoperi boya yaparsan ev kokmaz mi? o koku uzun bir süre gecmiyor.

Bizim yatak odamizdan girilen bir kutu gibi ivir zivir odmaiz var, üst kattakinden su akmis geldiler tavani boyicaz diye, boyadan sonra kokudan yatamadik biz de yatagi salona tasidik.

Valla Posaidon bende şaşırdım bi baktım Çıkıyo bizim melekler:)) Ya o çıkacagı zamanı biliyo... :roflol: Ben her gün konuşuyorum CÜCÜM le Ogluşum Akıllı benimsırnaşık şeylaelaelaelaelae

Melikasu senin nasıl gidiyo hamişlik ? heralde Nst düzgün çıkıyo stres yapmıyosun o yüzden hastane bavul olayını:icecream:

Az kalmış ya bence hazırla biran önce... normal mi olucak allah kısmet ederse?

çok şükür iyi gidiyor,benim sancım falan yok kasılma ise çok seyrek oluyor,
içim den bir ses daha doğuma çok olduğunu söylüyor,çok rahatım,
yalnız burada doğum haberlerini okudukça bir yerlerim tutuşmaya başlıyor,
onçün bu hafta olmassa haftaya hazırlicüüm inş.
ben normal istiyorum kızımda doğum pozisyonuna girmiş bulunmakta,
herşey yolunda giderse inş.normal olacak cnm

kızlar culi neyaptı acep,sabahberi yoklamadı topii,doğurmuş olmasın:jeyyar:

Melikasu cum zaten kızlar erken dogmaz derler Ablam sezeryan oldu en sonunda:))) çıkmıcaktı almasalardı :))) Hayırlısı olur inşallah. çok iyi ozaman kocaman bi bebegin olucak KIZLARI ÇOK SEVıYORUM..:nazar:

Poseidon ben CÜNEYT koyucam kimse begenmese de biz Sevgiliyken bile isimleri hazırdı çocuklarımızın:)) Daha iyi bi isim bulamadık.. Kızım olsaydı GÜNEŞ olucaktı.. Neyse bi dahakine :roflol:

bugün saat bir buçuktaydı randevüsü sanırım,
sabahberi hiç girmedi,
artık elimiz kulağımızda doğum haberleri bekler olduk,

Poseidon ben CÜNEYT koyucam kimse begenmese de biz Sevgiliyken bile isimleri hazırdı çocuklarımızın:)) Daha iyi bi isim bulamadık.. Kızım olsaydı GÜNEŞ olucaktı.. Neyse bi dahakine :roflol:

Siz begenin önemli olan ama anlamini merak ettim simdi sen diyince.

bugün saat bir buçuktaydı randevüsü sanırım,
sabahberi hiç girmedi,
artık elimiz kulağımızda doğum haberleri bekler olduk,

dogurur o yakinda, dogurmicam diye diye bana da hic dogurmicakmis gibi geliyor

ay uzanarak yazmak ne zor oluyormus hala uykum var. kahvalti da etmedim iyice düzenim bozuldu geceleri uyuyamadigim icin:kedi:

Melikasu cum zaten kızlar erken dogmaz derler Ablam sezeryan oldu en sonunda:))) çıkmıcaktı almasalardı :))) Hayırlısı olur inşallah. çok iyi ozaman kocaman bi bebegin olucak KIZLARI ÇOK SEVİYORUM..:nazar:

aman erken gelmesin zaten,tembel anası daha çamaşırlarını yıkayıp ütülücek,çantayı hazırlıcak,
ve hala çalışmakta,bu hafta doğum iznim başlii,benim tembelliğim hala çalışıyor olmaktan kaynaklanii,evde olsam şimdiye kadar ohoo çoktan hazırlardım..
benim kızımın ismi de güneş ama arapçası yani şemse,kayınvalidemin ismi herif koymak istii,ne yapalım biz de kabullendik,ama ben diğer ismini kullanacam,berili,
cüneyt ismi de güzel,küçük asker,askercik ,mehmetcik anlamlarına geliyormuş,internetten baktım şimdi..

mehlıka cnm senın beklenen dogum tarıhın ne zaman
yakınız sanırsam degılmı

cnm benim beklenen doğum tarihim 8 ocak

cnm allah bılır
ama benımkı erkek
erkekler daha geç olur derler ya
bu arada mehlıkasu
adın şeyma mıydı senın
yanlıs hatırlamıyorum demı

kızlar cicler topiğine cicilerimizi ekledim
battaniye soranlar bi göz atsın:))

bu arada banyo yparken yoruluyomusunuz ya ben banyomu yaptım savaştımmı bilemedim:))

aman erken gelmesin zaten,tembel anası daha çamaşırlarını yıkayıp ütülücek,çantayı hazırlıcak,
ve hala çalışmakta,bu hafta doğum iznim başlii,benim tembelliğim hala çalışıyor olmaktan kaynaklanii,evde olsam şimdiye kadar ohoo çoktan hazırlardım..
benim kızımın ismi de güneş ama arapçası yani şemse,kayınvalidemin ismi herif koymak istii,ne yapalım biz de kabullendik,ama ben diğer ismini kullanacam,berili,
cüneyt ismi de güzel,küçük asker,askercik ,mehmetcik anlamlarına geliyormuş,internetten baktım şimdi..

cnm benim beklenen doğum tarihim 8 ocak

Cüneyt Bagdani Hz. de var... aslında ata binen binici .. böyle manalarıda var ama bilmiyorum ... Beril benim görümcemin kızı çook güzel çok akıllı bi kız... inşallah seninkide öyle olur bende severim Beril ismini... ZÜMRÜT demek oda:)))hihoyyyt

X