2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

insanın kendi çocuğu olunca ne yapıcağını şaşırıyo ablamların doğum çantalarını hep ben hazırlardım ama kendime gelince elim ayağıma dolanıyo ne koyim diye bana kalsa evi hastaneye taşırım mesela iki günlüğüne bi yere gidim 1 bavul eşyayla giderim ütüme varıncaya kadar götürüyorum sizde benim gibimisiniz

hakocum aslında bizler fazla abartıyoruz ve çogunu kullanmayacagız eminim benimde bitane kayınvalidem birde annem almış başka almam kundakta almış kayınvalidem sararım belki eve gelince..

kızlar hastane çantanıza neler koydunuz ?

valla canım ben söylim ne koyduğumu hiiççççç bişeyyyyyyy çünkü hiç bişey almadık daha eşimle kaynanama kalsa doğurduktan sonra herşeyi alırız ama ben yarın işallah alıcam bişeyler hastane için kendi ailem çok almış ama uzaklar gelirken getiricekler bendde sadece hastane için bişeyler alıcam

Vallaha oyle
allah razı olsun
cnm hanı bukuk ınsan ıcın battanıye oluyorya
hanı boyle yumusacık
onların bebek ıcın olanı var
ben ondan aldım
boyle yumusacık
o kadar guzel kı
adam 20 tl dedı
15e aldık
sende fazla para verme bence
semt pazarında bıle vardır
tasıma cantası da aldım
ıcınde bıde canta vardı
2 lı set
cantasını da hastane cantası yaptım
ama battanıyem boyle yumusacık ınan

ben şimdi bi duş alıyım ondan sonra oğluşumun ciclerini çekip koyıyım
bizde resmen battaniye koleksiyonu var:)) epey fikir edinirsiniz valla:))

canım resimleri koyunca haber verde bakalım hadi iyi çipi çipiler sıcak suyla yapma aman dikkat

insanın kendi çocuğu olunca ne yapıcağını şaşırıyo ablamların doğum çantalarını hep ben hazırlardım ama kendime gelince elim ayağıma dolanıyo ne koyim diye bana kalsa evi hastaneye taşırım mesela iki günlüğüne bi yere gidim 1 bavul eşyayla giderim ütüme varıncaya kadar götürüyorum sizde benim gibimisiniz

hakocum aynıyız iki günlügüne ankaraya annemlere gidiyorum bi valiz dolusu eşya artık eşim yarısını boşalttırıyor haklıda aslında götürdüğümün yarısını kullanmadan geri getiriyorum:kedi: şimdide hastanede iki gün kalacagız allahtan bir sorun çıkmazsa inşallah ama dediğim gibi küçük bi valiz hazırladım valla :CüvCüv:

bu gece kuşlarının kocaları kızmıyomu bunlara valla benim kociş zorla uyutuyo beni kavga ede ede uyuyorum

günaydınn

beni kocam seve seve gönderiyo
ee tabi kim ister devamlı kaşınıp yatağı sallayan bi tombalağı
laelaelaelaelae

ANNıŞLEERR MELEKLEEERR NASILSINIZZZ... biz gelmeyeli neler neler olmuş 3 gündür oku oku bitmedi... atladım artık okuyaadım... face'e de katıldım bugün... Evim 3 aydır Yoktu orada burada kaldım resmen.. Dün eşyalar taşındı en sonunda yeni evime.... ama biz bebişimle Eskişehirdeyiz.. Eşimin işi dolayısıyla geldik.. nezaman gidip yerleşicem haberim yok... benim hiç bavul yapmaya vaktim olmadı ıstanbula döndügüm ilk zaman bişeyler yapmam lazım artık.. Bizimde hiç bişeyimiz yok... :dance::emir_bebek:

ÖZLEDıMM YA TOPııııKııızemuszemus:sm_cool:

hoya bizimkide rahatsız oluyoda bende kaşıntı yokta yerleşememe sorunu var canım ama yinede bensiz yatamaz maşaaaallah kocişime allahım bozmasın bi taraftanda hoşuma gidiyo ha çaktırmayın

ANNİŞLEERR MELEKLEEERR NASILSINIZZZ... biz gelmeyeli neler neler olmuş 3 gündür oku oku bitmedi... atladım artık okuyaadım... face'e de katıldım bugün... Evim 3 aydır Yoktu orada burada kaldım resmen.. Dün eşyalar taşındı en sonunda yeni evime.... ama biz bebişimle Eskişehirdeyiz.. Eşimin işi dolayısıyla geldik.. nezaman gidip yerleşicem haberim yok... benim hiç bavul yapmaya vaktim olmadı İstanbula döndügüm ilk zaman bişeyler yapmam lazım artık.. Bizimde hiç bişeyimiz yok... :dance::emir_bebek:

ÖZLEDİMM YA TOPİİİİKİİİzemuszemus:sm_cool:

hoş geldin canım ev taşıdın galiba kaç haftalıksın canım biran önce gidip yerleş iyiyken çok zor çünkü ev yerleştirmek

ülkeryıldızı hayırlı olsun cnm,Allah analı büyütsün..

bfg hoşgeldin cnm,kaç haftalıksın,ben de daha hastane çantamızı hazırlamadımbu hafta olmassa haftaya hazırlıcam en geç

hoş geldin canım ev taşıdın galiba kaç haftalıksın canım biran önce gidip yerleş iyiyken çok zor çünkü ev yerleştirmek

34+4 oldum canım.. zaten nst ii çıkmadı benim bilmiyorum neyapıcam yat dedi doktor ...bu c.tesi burada bi doktora gidicem eger dönemessek... tekrar nst çekilmem lazım... dönünce ne yapacagımı düşünmek bile istemiyorum...:eek:mafoldumben

BFG canım bende taşındım ve çok zorluk çektim yardım edende olmayınca tek başıma okadar çok zorluk çektim hatta hala yerleşemedim bile boya yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum kendine güvenipte

BFG canım bende taşındım ve çok zorluk çektim yardım edende olmayınca tek başıma okadar çok zorluk çektim hatta hala yerleşemedim bile boya yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum kendine güvenipte

Ya sorma Benimde eşim izin alıcak buradaki iş bitince... Evi o yerleştiricek mecburen... ticker yaptım olmuşmu???

Melikasu senin nasıl gidiyo hamişlik ? heralde Nst düzgün çıkıyo stres yapmıyosun o yüzden hastane bavul olayını:icecream:

Az kalmış ya bence hazırla biran önce... normal mi olucak allah kısmet ederse?

Hosgeldin BFG, nst kötü ü cikms ins. bir sorun yoktur, sen de aralik annesi olma buranin adi ocak anneleri ama elimiz her aya uzaniyor maasallah, aralikta basladik dogurmaya subatta bitiririz heralde zemuszemus

X