2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hakoperı ben dun olamadım
persembeye kaldı
esımde olacak
senın esın oldumu
bu konudakı dusuncen ne?

bu gece kuşlarının kocaları kızmıyomu bunlara valla benim kociş zorla uyutuyo beni kavga ede ede uyuyorum

hayırlı ugurlu olsun yenı topıcımız sayfa sayfa dolsun ınsallah yıne zemuszemus

hakoperı ben dun olamadım
persembeye kaldı
esımde olacak
senın esın oldumu
bu konudakı dusuncen ne?

canım biran önce ol benim eşim olmuyo çok ısrar ve baskı yapıyorum ama olmicak benim kendi ailem den herkes oldu ve şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmadılar allahtan eşin olmayı kabul ediyosa olsun canım haberleri seyrediyosan ölümleden 27 si gebelermiş yeni doğum yapanlarda varmiş aralarında bize şart aşı yani biran önce gecikmeden ol çünkü 20 gün sonra etkisini gösteriyomuş

tamam cnm
bakarsın gıder bugun olurum
zaten surda 3 haftam kaldı

ayyy sorma dun gece esım uyumaya goturdu ısrarla
yattı ama uyuyamadım
esımde bensız hayatta yataga gırmez,
uyudu ben kalktım
kka ya gırdım
daha sonra uyandı
geldı bana bı kızdı bı kızdı
hasta olacaksın dıye
ha bıde kka yı yasaklıcam dedı

anne olmak ıstıyorum
O GECE KUSLARINDAN BIRI DE BENIM
AMA ARTIK GUNDUZ KUSU OLMAK DUSER BANA
IYI FIRCA YEDIM DUN GECE

üşüdüüm burnum şıplamaya başladı.güya ütü yapacaktım sabahtan beri bunun başındayım.kovun beni kıslar kovuuuuun kaydirigubbakcemile

benimki yasakladı da yinede gizli gizli giriyorum o dışrı işe gidince swetten sonra kötü oldum ben oda yasak koydu kendini dolduruyon dolduruyon sonra bana sarıyon dedi bidaha girmiceksin dedi hatta şifremi felan değiştiricekti unuttu sonra benimkide ölse bensiz yatmaz hatta beni önce yatırıyo sonra kendi yatıyo bu adamlarda bazen çocuk gibi oluyolar yakaydirigubbakcemile3

ya kızlar hastaneye nasıl battaniyeler aldınız ben daha alamadım yarin alıcamda bi fikir verin ya çok zor durumdayım

bosver hakoperı
OLSUN DA BOYLE OLSUN
ADAM KANEPEDE UYUYOR INAN
GITMIYOR YATAGA
GIDERKEN KALDIR BENI DIYOR OLE YANI
ZATEN BENCE YATAGA BERABER GIRMEK
ARADAKI DUYGUSAL BAGI GUCLENDIRDIGINI DUSUNUYORUMMM

ayyy ne guzel benımkıde hadı sen gıt yat der uykusu gelmez bır turlu kafamçokkarıştı

evet aşkitom

allah heriflerimizi başımızdan eksık etmesin canım ne adamlar var ya biz adamları öpüp başımıza koymamız lazım tabi onlarda bizi

Vallaha oyle
allah razı olsun
cnm hanı bukuk ınsan ıcın battanıye oluyorya
hanı boyle yumusacık
onların bebek ıcın olanı var
ben ondan aldım
boyle yumusacık
o kadar guzel kı
adam 20 tl dedı
15e aldık
sende fazla para verme bence
semt pazarında bıle vardır
tasıma cantası da aldım
ıcınde bıde canta vardı
2 lı set
cantasını da hastane cantası yaptım
ama battanıyem boyle yumusacık ınan

nie hastaneye özel bişey mi getirmek lazım kendi battaniyelerinden olmuyo mu:sm_confused:

battaniyeleri var aslında canımda teyzeleri almış onlarda istanbulda doğuma gelicekler işallah ben de fuzuli yere fazladan almak istemiyorum idarelik bişey alicam kundak felan aldınızmı hastaneye şu hastane işini atlatıp biran önce eve gelsek insan evde ne olursa olsun kullanıcak bişey buluyo önemli olan hastaneler

günaydın kızlar nasılsınız valla maşallah size yeni topiği bile hemen ilerletmişsiniz ama ben geçmişe bakamadım bi olay yok demı doğuran filan.. kızlar bu arada ben hastane çantamızı hazırladım ama çanta olmaktan çıktı valla küçük bi valiz oldu öyle ıvır zıvır bişeyde koymadım sizdemi valiz hazırladınız neye yerleştirdiniz?

hmmm anladım ,ben de 2 penye bi kadife var.anneannemis 1 polar almış,2 tanede ördü. yeter heraldeyerimseniben

hakocum aslında bizler fazla abartıyoruz ve çogunu kullanmayacagız eminim benimde bitane kayınvalidem birde annem almış başka almam kundakta almış kayınvalidem sararım belki eve gelince..

kızlar hastane çantanıza neler koydunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…