2010 ocak anneleri hangi doğum yöntemine karar verdiniz paylaşalım

hangi doğum yöntemine karar verdiniz?

• Ankete Katılan
    49

Hoya

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
4.359
28
hadi bakalım güzel annişler doğuma az kaldı
sebepleriyle paylaşalım hangi doğum yöntemine karar verdik

normal dogum arkadasım.
allahtan bısey cıkmazsa normal ıstıyorum.şuan oyle gorunuyor ama son anda bısıy cıkmazsa normal.
sezeyan olunca hemen ayaga kalkamıyorsun yatmak ta bana gore degıl.zaten bakacak kımsem yok...
herkese hayırlı saglıklı dogumlar

10 aralıkta belli olacak benimki
aslında normal doğum istiyorum ama
tırsıyorum bi taraftan da

malesef bizim kararımızla olmadı canım yaa
benimki sezeryan
tam tarihi bi aksilik çıkmazsa sanırsam 15 aralıkta belli olacak
yılbaşından önce bekliyoruz

24 aralıktan sonra genel anestezi ile sezerayn..birinci sezerayn oldugu için ikincide sezerayn mecburi.

normal doğum düşünüyorum ama ne olacağı belli olmaz bazende korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok demişler:))

Bir aksilik olmazsa ins. Normal dogum.

Normal dogumla bebegin bagisiklik sistemi daha güclü oluyormus dogum sirasinda koruyucu genleri harekete geciyormus. Bu yüzden Sezeryanla dogan bebekler hastaliklara daha acik oluyorlarmis, Bir makalede okumustum.

malesef seçme şansım yok gibi sezeryan olacağım çünkü bebişim tüp bebek.doktorum zor bulduk riske giremem normal doğumla diyor.bende bişey diyemiyorum bu durumda.

ikiz olması,bebeklerimin hala dönmemiş olması ve doktorumun doğum haftama kadar dönmeyecekleri tahmini üzerine 23 aralıkta Allah'ın izni ile genel anestezi altında(tamamen benim tercihim)sezaryan olacağımakannehir
çok isterdim normal doğum yapabilmeyi ama malesef tek gebelik bile yaşasaydım normal yapamazdım,bende o cesaret yok,bu biraz psikoloji işi,ben ezelden beri ne zaman normal doğum lafını duysam fena olurdum,ama en sağlıklısı tabiki de normal doğum, sezaryan veya normal,Allah hepimize sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Ben de sezeryandan korkuyorum, bir de nette sezeryan operasyon seyrettim :KK43: daha da korktum.

Ama büyük konusmamak lazim. birseyi cok isteyince olmazmis derler. Ins. bebeklerimiz saglikli olur

Bende sezeryandan korkuyorum. Ilkini normal dogurdum.Tecrübesizlik vardi geceyi hastanede gecirdim ama normal dogum yapan kadin bence bi kac saat dinlenip kontrol edilip evine gönderilebilir. Gerci rüzgar sezeryan oldu hemen evine döndü .Böyle sezeryani cok güzel bi kac kisi daha biliyorum .Dimple2 gibi 3 cocuk yapmicaksaniz sezeryan olabilir dimple nin dikislerini raahtsiz ediyor bildigim kadariyla bebek.
Birde benim burda secme sansim yok.Gecen gittigimde doktor kontrolden sonra gününde gelir bebek normal dogrursun dedi. Sezeryan zaten basta demiyorlar dogumda bi problem olursa aliyolar hemen.Keske sezeryan olsam diyorum cünki arada tüpleri baglatma sansim var ücretsiz bundan sonra dogum kontrol derdim olmazdi.
Neyse Allahtan herseyin hayirlisi demek lazim.

hayırlısı bakalım ama normal doğum istiyorum..evet bende biraz tırsıyorum ama bakalım bi aksilik olmazsa normal olsun bitsin bende kurtulayım kızımda:))

kısmetse normal doğum istiyorum ama tabi bizim elimizde değil bebişim ters normal doğum yolunda ama oan neler olur bilinmez tabii allah yardımcımız olsunnnn

ah kızlar,hayırlı olsun şimdiden..
ben tüm hamileliğim boyunca normal istemiştim çünkü sezeryan çok korkunçtu izlediğim kadarıyla..
ama kısmet acil sezeryana girdim.spinal oldu ve çok rahatt..bebeğimi de gördüm doğar doğmaz.sadece ilk ayağa kalkışım zorladı beni o kadar..
Allah herkese hayırlı doğum versin işallah..

ben o kadar çok sezeryan gördüm ki bi de her nöbette gelir. ben normal doğuracam diyip duruyodum hamilelikten önce. normali de gördüm o da pek hoş değil yani ama adı üstünde normal diyodum. ama ne zamanki kasılmalarımdan dolayı doğumhanede bi gece kaldım,o bağırışlar ağlamalar öğürmeler, yok dedim böyle işgence çekemem,sonra epizyo açılması var, ya bebek sıkışırsa vs vs vs. şimdi sezeryanın riskleri yok mu? var tabide en azından daha kontrollü ne biliim işte öle ....
sezeryanı da tabiki spinalle olacam inşallah. bunlar benim planlarım tabi allah izin ederse ama ne olacağı belli olmaz tabikikaydirigubbakcemile3

ben o kadar çok sezeryan gördüm ki bi de her nöbette gelir. ben normal doğuracam diyip duruyodum hamilelikten önce. normali de gördüm o da pek hoş değil yani ama adı üstünde normal diyodum. ama ne zamanki kasılmalarımdan dolayı doğumhanede bi gece kaldım,o bağırışlar ağlamalar öğürmeler, yok dedim böyle işgence çekemem,sonra epizyo açılması var, ya bebek sıkışırsa vs vs vs. şimdi sezeryanın riskleri yok mu? var tabide en azından daha kontrollü ne biliim işte öle ....
sezeryanı da tabiki spinalle olacam inşallah. bunlar benim planlarım tabi allah izin ederse ama ne olacağı belli olmaz tabikikaydirigubbakcemile3

Ama hocam sezeryanla dogan bebekler normal doganlara nazaran hastaliklara daha yatkin oluyormus.

X