slm kızlar
bende aöf bankacılık ve sıgortacılık 2. sınıf öğrencısıyım bu sene sımdı ben lıse mı yoksa onlısans olarak mı gırecegım???
dıyelımkı basvuru formunu önlısans olarak doldurdum alttan dersım kalırsa sınav hakkım olmüş mü olacak yardım edın nolur
3 aylık bı bebegım var ve yenı yenı kendımı toplamaya basladım cuma gunu memlekete gıdecegım ve 15 tatıl bıtımınde baslıyacagım ders calışmaya inş basarırım sızlerede basarılar kızlar....15 tatıl bıtımınde benıde aranıza alırsınız deıl mı???
slm kızlar
bende aöf bankacılık ve sıgortacılık 2. sınıf öğrencısıyım bu sene sımdı ben lıse mı yoksa onlısans olarak mı gırecegım???
dıyelımkı basvuru formunu önlısans olarak doldurdum alttan dersım kalırsa sınav hakkım olmüş mü olacak yardım edın nolur
3 aylık bı bebegım var ve yenı yenı kendımı toplamaya basladım cuma gunu memlekete gıdecegım ve 15 tatıl bıtımınde baslıyacagım ders calışmaya inş basarırım sızlerede basarılar kızlar....15 tatıl bıtımınde benıde aranıza alırsınız deıl mı???
denklemlere geldik bugün
ama anlayamıyorum ben onları ya
eşimi nasıl ikna edebilirim dershane konusunda
nice15
gözün aydın canım :)
rkadaşlar hepimiz kaç soru çözdüümüzü yazsak birbirimizzi motive etmiş oluruz ne dersiniz bu fikre????????????????vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?