2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

benım de bugun dershanem vardı yarında var ve cuma gunu de deneme sınavımız varmıs nerdeyse 3 hafta once olmustuk deneme son zamanlarda gıttıkce sıklastı..
bakalım bu sınav nasıl gecıcek..
ıyı geceler a.s.

dershanesiz olmiicak bu iş ya
ne güzel tam gaz gidiyodum kaç gündür canım kitabı açmak bile istemiyo
eşimi nası ikna edicem ben ya

kızlar mrb bende kpss ye hazırlanıyorum büroyönetimi ve sekreterlik böl. mezunuyum aslında pekde çalışıyorum denilmez daha yeni başladım dün türkçe nin ilk konusunu bitirdim çokk çalışmam gerek çokkk uzun süre ara verincede içimden gelmiyo bakalım dersaneyede gitmedigim için zorlancam neyse inş sonuc iyi gelir:)

HoŞgeldın gÖkÇe
ben derhaneye gıttıĞım halde ÇalıŞamıyorum akŞam tarıh ÇÖzeyım dedım 16 souda 6 doĞrum Çıktım durumum vahım

slm kızlar
bende aöf bankacılık ve sıgortacılık 2. sınıf öğrencısıyım bu sene sımdı ben lıse mı yoksa onlısans olarak mı gırecegım???
dıyelımkı basvuru formunu önlısans olarak doldurdum alttan dersım kalırsa sınav hakkım olmüş mü olacak yardım edın nolur
3 aylık bı bebegım var ve yenı yenı kendımı toplamaya basladım cuma gunu memlekete gıdecegım ve 15 tatıl bıtımınde baslıyacagım ders calışmaya inş basarırım sızlerede basarılar kızlar....15 tatıl bıtımınde benıde aranıza alırsınız deıl mı???

canım bir bilgim yok bu konuda ama galiba alttan dersin kalırsa giremezsin diye tahmin ediyorum canım birbirimize destek olarak çalışırız tatil dönüşü görüşürüz iyi gezmeler :teytey:

bugünde çalışamadım ya malesef şimdi biraz bakacagı bugün kız kardeşim geliyor çok mutluyum onunla matematik çalışacagız inşallah iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr

denklemlere geldik bugün
ama anlayamıyorum ben onları ya
eşimi nasıl ikna edebilirim dershane konusunda

merhaba canım..
onlısans duzeyınde ıkıncı sınıfsan gırebılırsın ve butunlemeye kalmadan tum derslerden gecersen onlısans mezunu olmus oluyorsun halıyle ve ancak bu durumda onlısans tercıh hakkın dogar yanı hıc dersın kalmadan hazırandakı sınavda hepsını vermelısın canım..mafoldumben
kolay gelsın:kedi:

denklemlere geldik bugün
ama anlayamıyorum ben onları ya
eşimi nasıl ikna edebilirim dershane konusunda

esını en ıyı tanıyan sensın tatlım..
zayıf noktalarını kullan azıcık duygu somurusu yap ..kaydirigubbakcemile3
her ıkınızın ortak gelecegı ıcın cok onemlı bır adım oldugundan bahset..boshayallersmile

yarın dersanem var,şimdi matematik test çözecegim planıma göre 50 tane çözmem gerekiyor planı aksatmama lazım.........herkese iyi geceler

rkadaşlar hepimiz kaç soru çözdüümüzü yazsak birbirimizzi motive etmiş oluruz ne dersiniz bu fikre????????????????vereliniortak

ben başlatayım bugün 50 matamatik çözdüm dahada çözecegim şimi inşallah yatmk yok kaznmak için :hooray:

rkadaşlar hepimiz kaç soru çözdüümüzü yazsak birbirimizzi motive etmiş oluruz ne dersiniz bu fikre????????????????vereliniortak

harika fikirboshayallersmile
ben bu aralar hiç çalışmıyorum ya
evde çok bunaldım canım bişi yapmak istemiyobenneyaptımki
bugün çalışayım biraz

AkŞam ben anayasaya baktım ama bıŞıy anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…