Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın bende kpss için derhaneye yazıldım sizlerin bölümleri neler
biz daha deneme olmadık o yüzden durumumu bilmiyorum ben senin iyiymiş canım tebrikler inşallah dahada iyi olur:lepi:
tıbbi laboratuvar canım benim. ..2010 haziranda liseden mezun olcam , eylülde de kpssye giricem :)
cok teşekkür ederim nice15 :)) ben doğan ulu'nun sitesine kayıt oldum.cok beğenilmiş o site. matematiğe ordan calısıcam.
sagol canım aslında cok da ıyı degıl sorular genel olarak kolaydı ve sure sorunu yasadım ılk sınavlarda sıksık zamanla yarısmadıgımızdan zamanın onemını pek de dıkkate alamamısım..
bugun yıne dershanem vardı matematıkten ondalık sayılardayız cografyada ızohıpslerı yenı bıtırdık tarıhta ılk Turk-İslam devletlerını bıtrdık ve bugun pegem akedemının 5000 soruluk soru bankasını verdıler ama gel gor kı hıc elım varmıor soru cozeyım..mafoldumben
kendımı ıyıce motıve edıp baslamam lazım..bilmiyorumkismile
ben büro yönetimi ve sekreterlik böl. 2009 mezunuyum bu yıl sınava ne olarak giricem önlisansmı yoksa lisemi cvp yazan olursa sevinirim kafam karıştı benim
canlandıralım canım el ele vererek vereliniortakslm arkadaşlar
bende önlisansdan giriyorum ama bu topik çok ölü duruyo
kimse çalışmıyo mu ya bilmiyorumkismile
canım bende bu sene mezun oldum önlisans olarak gireceksin hihoyyyt
canlandıralım canım el ele vererek vereliniortak
önlisans olarak giriceksin bende aynı 2009 mezunuyum aynı bölümben büro yönetimi ve sekreterlik böl. 2009 mezunuyum bu yıl sınava ne olarak giricem önlisansmı yoksa lisemi cvp yazan olursa sevinirim kafam karıştı benim
lise mezunları ve önlisans mezunları aynı sınava giriyorlarmış
ben bunu bilmiyordum