2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

ön kaydımı yaptırdım
liseyle birlikteymiş sınav aynı tarihte diye ama önlisansa göre eğitim veriyorlarmış ve temmuzda da grupları ayıracaklarmış
inşallah hayırlısı olur

kızlar günaydın bende kpss için derhaneye yazıldım sizlerin bölümleri neler

tıbbi laboratuvar canım benim. ..2010 haziranda liseden mezun olcam , eylülde de kpssye giricem :)

cok teşekkür ederim nice15 :)) ben doğan ulu'nun sitesine kayıt oldum.cok beğenilmiş o site. matematiğe ordan calısıcam.

biz daha deneme olmadık o yüzden durumumu bilmiyorum ben senin iyiymiş canım tebrikler inşallah dahada iyi olur:lepi:

sagol canım aslında cok da ıyı degıl sorular genel olarak kolaydı ve sure sorunu yasadım ılk sınavlarda sıksık zamanla yarısmadıgımızdan zamanın onemını pek de dıkkate alamamısım..

bugun yıne dershanem vardı matematıkten ondalık sayılardayız cografyada ızohıpslerı yenı bıtırdık tarıhta ılk Turk-İslam devletlerını bıtrdık ve bugun pegem akedemının 5000 soruluk soru bankasını verdıler ama gel gor kı hıc elım varmıor soru cozeyım..mafoldumben
kendımı ıyıce motıve edıp baslamam lazım..bilmiyorumkismile

tıbbi laboratuvar canım benim. ..2010 haziranda liseden mezun olcam , eylülde de kpssye giricem :)

cok teşekkür ederim nice15 :)) ben doğan ulu'nun sitesine kayıt oldum.cok beğenilmiş o site. matematiğe ordan calısıcam.

canım umrım faydasını görürsün başarılarrrrrrrhihoyyyt

sagol canım aslında cok da ıyı degıl sorular genel olarak kolaydı ve sure sorunu yasadım ılk sınavlarda sıksık zamanla yarısmadıgımızdan zamanın onemını pek de dıkkate alamamısım..

bugun yıne dershanem vardı matematıkten ondalık sayılardayız cografyada ızohıpslerı yenı bıtırdık tarıhta ılk Turk-İslam devletlerını bıtrdık ve bugun pegem akedemının 5000 soruluk soru bankasını verdıler ama gel gor kı hıc elım varmıor soru cozeyım..mafoldumben
kendımı ıyıce motıve edıp baslamam lazım..bilmiyorumkismile

biz matematikten bölünebilmedeyiz cografya yeryüzü şekilleri daha başlardayız anlayacaagın canım motive edici kitaplar oku cnım ben şimdi düşün ve başar diye bir kitap okuyorum azimlendiriyor insanı başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

slm arkadaşlar
bende önlisansdan giriyorum ama bu topik çok ölü duruyo
kimse çalışmıyo mu ya bilmiyorumkismile

ben büro yönetimi ve sekreterlik böl. 2009 mezunuyum bu yıl sınava ne olarak giricem önlisansmı yoksa lisemi cvp yazan olursa sevinirim kafam karıştı benim

bugün hiç çalışamadım direksiyon sınavım vardı şimdi çalışacagım yarın dersane var tekrar yapıp test çözecegim

canlandıralım canım el ele vererek vereliniortak

canlandıralım ya haklısınopuyorumnanaktan

evde hazılanıyorum sınava
matematik temellerimi yeni inşa ettim sayılır-tatlicadiarzu-
anca 50 soru çözebildim bugünkafamçokkarıştı

şimdi matematik izledim bölmedeyim 45 dakikalıktı yemek yiyip tekrar yapacagım çok çalışmam lazım çooooookkkk

bende rasyonel sayılardayım ama
ebob ekok zayıf biraz
ve çok yavaşım soru çözerken çok zaman kaybediyorum
çocuk olunca zor ama idare ediyorum
ikisine de yetişmeye çalışıyorum

lise mezunları ve önlisans mezunları aynı sınava giriyorlarmış
ben bunu bilmiyordum

Back