farklı oturumda falan değil aynı gün,aynı salonda,aynı sorularlaymış
canım ben önlisanları başka oturumda sınav oluyo diye biliyodum boshayallersmile
yanlış biliyomuşum demekkibilmiyorumkismile
teşekkürleropuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SLM KIZLAR
KIZLAR BİLGİSİ OLAN VARSA BEN AÇIKÖĞRETİM İŞLETME OKUYORUM 4.sınıftayım ben özlisans olarak girmek istiyorum ama 4 yıllık mezun olarak girmek zorunluluğu varmış
bende rasyonel sayılardayım ama
ebob ekok zayıf biraz
ve çok yavaşım soru çözerken çok zaman kaybediyorum
çocuk olunca zor ama idare ediyorum
ikisine de yetişmeye çalışıyorum
canım bu fotograf senin çocugunmu yoksa allah bagışlasın ebob ekok zormuş zaten biz bugün o konuya geçtikte hoca dedi
zorlanılıyormuş karıştırılıyormuş
ben şimdi bölmeyi izleyecegim bakalım sonra o konuya yogunlaşacagım senağlama
ewet tatlım resimdeki benim güzel kızım gazel olur opuyorumnanaktan
bende dershaneye gitmek istedim ama çocuk olunca olmuyo tabii
eşim çalıştırıyo , o anlatıyo bana
emeklerimizin karşılığını alırız inşallahkaydirigubbakcemile5
ben büte ders bırakırsam o zaman olurmuki 4-5 eylülde bütler yani sıvavı kazanıp okulu bitirsem sorun olmaz galiba sınav tercih süresi ne zaman
Allah bagıslasın..:Saruboceq:
benım de 3.5 yasında bır kızım var :asigim:hem cocuklu olup hem ders calısmaya calısmak nedır ıyı bılırım..akannehir
kolay gelsın Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:.
merhaba kzılar bende önlisans mezunuyum bilgisayar teknolojileri programlama bölümü mezunuyum
Bende karar verdim bu sene gircem kpssye ama dershameye gitmiycem eşim zaten matematik öğretmeni mat. eşim anlatcak diğerlerine ben çalışcam ama nerden başlıycam nasıl çalışcam bilmiyroumsiz ilk hangi dersden başladınız