2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

farklı oturumda falan değil aynı gün,aynı salonda,aynı sorularlaymış

canım ben önlisanları başka oturumda sınav oluyo diye biliyodum boshayallersmile
yanlış biliyomuşum demekkibilmiyorumkismile
teşekkürleropuyorumnanaktan

SLM KIZLAR
KIZLAR BİLGİSİ OLAN VARSA BEN AÇIKÖĞRETİM İŞLETME OKUYORUM 4.sınıftayım ben özlisans olarak girmek istiyorum ama 4 yıllık mezun olarak girmek zorunluluğu varmış

farklı oturumda falan değil aynı gün,aynı salonda,aynı sorularlaymış

hayır yanlıs bılgı almıssınız..
evet aynı gun ama farklı oturumlarda ve farklı sorularla..
her ıkı ogrenım duzeyı de esıt tutulsa ne dıye ayrı ayrı tercıh hakları olsun kı..
yanlış bılgılendırme yapılmıs sıze.:delphin:.

SLM KIZLAR
KIZLAR BİLGİSİ OLAN VARSA BEN AÇIKÖĞRETİM İŞLETME OKUYORUM 4.sınıftayım ben özlisans olarak girmek istiyorum ama 4 yıllık mezun olarak girmek zorunluluğu varmış

sınav tercıh suresı ıcınde lısans mezunu olmus olursanız onlısans tercıh edemezsınız..
ama sınava onlısans gırebılırsınız ..

ben büte ders bırakırsam o zaman olurmuki 4-5 eylülde bütler yani sıvavı kazanıp okulu bitirsem sorun olmaz galiba sınav tercih süresi ne zaman

bende rasyonel sayılardayım ama
ebob ekok zayıf biraz
ve çok yavaşım soru çözerken çok zaman kaybediyorum
çocuk olunca zor ama idare ediyorum
ikisine de yetişmeye çalışıyorum

canım bu fotograf senin çocugunmu yoksa allah bagışlasın ebob ekok zormuş zaten biz bugün o konuya geçtikte hoca dedi
zorlanılıyormuş karıştırılıyormuş
ben şimdi bölmeyi izleyecegim bakalım sonra o konuya yogunlaşacagım senağlama

matematik çalıştım anladım bölünebilmeyi test çözecegim yemekten sonra

canım bu fotograf senin çocugunmu yoksa allah bagışlasın ebob ekok zormuş zaten biz bugün o konuya geçtikte hoca dedi
zorlanılıyormuş karıştırılıyormuş
ben şimdi bölmeyi izleyecegim bakalım sonra o konuya yogunlaşacagım senağlama

ewet tatlım resimdeki benim güzel kızım gazel olur opuyorumnanaktan
bende dershaneye gitmek istedim ama çocuk olunca olmuyo tabii
eşim çalıştırıyo , o anlatıyo bana
emeklerimizin karşılığını alırız inşallahkaydirigubbakcemile5

ewet tatlım resimdeki benim güzel kızım gazel olur opuyorumnanaktan
bende dershaneye gitmek istedim ama çocuk olunca olmuyo tabii
eşim çalıştırıyo , o anlatıyo bana
emeklerimizin karşılığını alırız inşallahkaydirigubbakcemile5

Allah bagıslasın..:Saruboceq:
benım de 3.5 yasında bır kızım var :asigim:hem cocuklu olup hem ders calısmaya calısmak nedır ıyı bılırım..akannehir
kolay gelsın Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:.

ben büte ders bırakırsam o zaman olurmuki 4-5 eylülde bütler yani sıvavı kazanıp okulu bitirsem sorun olmaz galiba sınav tercih süresi ne zaman

bu konu da tam bır bılgım yok senı yanıltmıs olmak ıstemem canım bilmiyorumkismilesen memurlar nete bak bı ordan daha net bılgı alabılırsın..yerimseniben
yanlızca mezun durumda oldugun ogrenım durumu yerıne bır alt ogrenımden sınava gıremedıgınden emınım..ılerleyen zaman ıcınde mezunıyet durumunun degısmesı sorun teskıl eder mı bılemıyorum cnm..boshayallersmile

Allah bagıslasın..:Saruboceq:
benım de 3.5 yasında bır kızım var :asigim:hem cocuklu olup hem ders calısmaya calısmak nedır ıyı bılırım..akannehir
kolay gelsın Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:.

teşekkür ederim,
kızım çok bağırıp çağıran bi bebek değil çok uslu ama yine de çok zamanımı alıyor onunla ilgilenmekopuyorumnanaktan
onların canları saolsun yeter gamyoncuiremsu

merhaba kzılar bende önlisans mezunuyum bilgisayar teknolojileri programlama bölümü mezunuyum
Bende karar verdim bu sene gircem kpssye ama dershameye gitmiycem eşim zaten matematik öğretmeni mat. eşim anlatcak diğerlerine ben çalışcam ama nerden başlıycam nasıl çalışcam bilmiyroum :( siz ilk hangi dersden başladınız

arkadaşlar bugün dersanem yok oglumuda uyuttum şimdi matematik izleyecegim herkese kolay gelsin...........

merhaba kzılar bende önlisans mezunuyum bilgisayar teknolojileri programlama bölümü mezunuyum
Bende karar verdim bu sene gircem kpssye ama dershameye gitmiycem eşim zaten matematik öğretmeni mat. eşim anlatcak diğerlerine ben çalışcam ama nerden başlıycam nasıl çalışcam bilmiyroum :( siz ilk hangi dersden başladınız

canım aynı bölümden mezunuz
ben önce matematikten başladım
çünkü benim hiç temelim yoktu
arada bi coğrafya çalışıyorum
matematiği yarıladıktan sonra tarihe başlarım diyorumbilmiyorumkismile

ben daha başlamadan pes etcem galiba kızlar anlamıyorum bir türlü okuduğum şeyi tarih çalışayım dedim ama olmuyor anlamıyorum ve hemen sıkılıyorum tek başıma yapamıycam bu işi eşim dershaneye gitmemede izin vermiyo ama benim yapımda biraz tembellik var birinin beni dürdüklemesi lazım evde olunca çalışamıyorum işte:gitme:

turkceden konuları tamamen bıtırdım yanlızca soru cozuyorum tarıh ve cografyayı dershaneyle aynı anda goturuyorum eve geldıgımde 3 kaynaktan not cıkarıorum yoksa tarıhın ustesınden gelemıycem..
ılk Turk-ıslam Dev. bıtırdık sımdı elımdekı tum kaynaklardan konuyla ılgılı soru cozucemm..
herkeze kolay gelsın ıyı geceler a.s.

günaydın kızlar bende akşam çalışayım dedim misarfirlerimiz vardı gittiklerinde yorgunluktan uyuyakalmışım benim sorunum coğrafya ve matematik coğrafyayala matematiğe nasıl çalışıyorsunuz kızlar
bu arada ben önlisans mezunu olarak girebiliyormuşum ilgilendiğiniz için sağolun kızlar

matematikten önce konu işliyoruz sonra bolca test çözüyorum ben
coğrafyayı en sona bırakcam sanırım
çok tembelleştim bugünlerde
2 gündür kitap yüzü açmadım ya
bugün türkçeyi bitireyim bari

bugün dersanem vardı sabah, gelince hiç çalışamadım şimdi bugün işlediklerimizi tekrar etmek istiyorum matematikte çok zorlanıyorum kız kardeşim gelecek tatilde o yardımcı olacak test çözmeme

Back