2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

ben dershaneye gitmiyorum evdeyım canım
evde en az 6 saat çalşıyorum günde çözdüm soru sayısı değişiyor ama 100 altına düşmüyorum canım
gunlere böldüm dersleri mesela bugun sadece met ve türkçe çalışıyorum gibi

ben dershaneye gitmiyorum evdeyım canım
evde en az 6 saat çalşıyorum günde çözdüm soru sayısı değişiyor ama 100 altına düşmüyorum canım
gunlere böldüm dersleri mesela bugun sadece met ve türkçe çalışıyorum gibi

benim bir planım yok ama çalışmaya çalışıyorum işte konularda daha başta oldugumuz için test çzecek bişey bulamıyorum sadece matemetikte hızlıyız ondada hergün bir matematik videosu izleyerek pekişirmek istiyorum ama pek başaramıyorum şimdi izleyecegim inşallah bölme ile ilgili video

canım matemtik izledim sayı basamaklarını anladım bkalım yarın da izleyecegim inşallah çarşamba dersim var

kursa gitmeden olmuyor:(
iş arası ders durumu oluyor bu da olmuyor iş arası dinlenmek istiyor insan
hafta içi gündüz programı çok aradım ama saatleri uymadı haftasonu tek gün öğleye kadar olan bir yer buldum 23 ocakta başlayacakmış sanırım kaydımı yaptıracağım

selamlar:delphin:
bende dershaneye gıdıyorum carsamba ve persembe haftada 9 saat..
dershaneye gıdemeyen arkadaslar bosuna uzuluyorsunuz cokta bır farkı yok evde calısmaktan yanlızca her konudan sonra yaprak testler artı olabılır gerı kalanı zaten kısının kendı elınde..
dershanedekılerı goruyorum sırf gelmıs olmak ıcın gelenler var ama ınanın evde calısanlar onlardan cok daha verımlı calısıyorlar..
benı cezbeden 3 saat matematık dersı olmasıydı ..
ve her ay sonunda denemelerımız oluyor sımdılık 80-81 aralıgında dolasıyorum ınsallah sene sonuna kadar 90+ olur..
bol sans ve bol sorulu zıhın acıklıgı dolu gunler a.s.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ben kpssye hazılanıyorum.sağlk meslek laboratuvar bolumu okuyorum.matematiğim hiç yok. tarih coğrafya ve türkçeme güveniyorum.vatandaslık ezber işi zaten..
acıkcası nasıl calısıcağımı bilemiyorum.. bu ilk girişim oucak..ve son olmasını da istiyorum . liseden mezun olduktan hemen sonra sınava giricem..
78 puan üstünde bi puan almalıyım.. nasıl calısabilirim ? napmalıyım ? önerileriniz varmı..
ltfen yardmcı olun.. artık sıkı bir calısma programına ihtiyacım var.. fikirlerinizi bekliyorum....

nerden başlamalıyım .... :(

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ben kpssye hazılanıyorum.sağlk meslek laboratuvar bolumu okuyorum.matematiğim hiç yok. tarih coğrafya ve türkçeme güveniyorum.vatandaslık ezber işi zaten..
acıkcası nasıl calısıcağımı bilemiyorum.. bu ilk girişim oucak..ve son olmasını da istiyorum . liseden mezun olduktan hemen sonra sınava giricem..
78 puan üstünde bi puan almalıyım.. nasıl calısabilirim ? napmalıyım ? önerileriniz varmı..
ltfen yardmcı olun.. artık sıkı bir calısma programına ihtiyacım var.. fikirlerinizi bekliyorum....

nerden başlamalıyım .... :(

canım planını yap ve kesinlikle taviz verme bol soru bankası al konuları çalıştıktan sonra çok soru çöz internetten izle derslerin konu anlatımlarını ve bir defter tut günlük tekrar et bu işi başaracgız inşalahhihoyyyt

selamlar:delphin:
bende dershaneye gıdıyorum carsamba ve persembe haftada 9 saat..
dershaneye gıdemeyen arkadaslar bosuna uzuluyorsunuz cokta bır farkı yok evde calısmaktan yanlızca her konudan sonra yaprak testler artı olabılır gerı kalanı zaten kısının kendı elınde..
dershanedekılerı goruyorum sırf gelmıs olmak ıcın gelenler var ama ınanın evde calısanlar onlardan cok daha verımlı calısıyorlar..
benı cezbeden 3 saat matematık dersı olmasıydı ..
ve her ay sonunda denemelerımız oluyor sımdılık 80-81 aralıgında dolasıyorum ınsallah sene sonuna kadar 90+ olur..
bol sans ve bol sorulu zıhın acıklıgı dolu gunler a.s.

biz daha deneme olmadık o yüzden durumumu bilmiyorum ben senin iyiymiş canım tebrikler inşallah dahada iyi olur:lepi:

kursa gitmeden olmuyor:(
iş arası ders durumu oluyor bu da olmuyor iş arası dinlenmek istiyor insan
hafta içi gündüz programı çok aradım ama saatleri uymadı haftasonu tek gün öğleye kadar olan bir yer buldum 23 ocakta başlayacakmış sanırım kaydımı yaptıracağım

yaptır canım ihmal etme faydasını görürsün inşallah başarılar opuyorumnanaktan

arkadaşlar matematik izleyip yatacagım yarın sabah dersanem var iyi geceler

canım planını yap ve kesinlikle taviz verme bol soru bankası al konuları çalıştıktan sonra çok soru çöz internetten izle derslerin konu anlatımlarını ve bir defter tut günlük tekrar et bu işi başaracgız inşalahhihoyyyt

internetten izle demişsin arkadaşım nerden izliyorsunuz?konu anlatımları mı var?

kızlar günaydın bende kpss için derhaneye yazıldım sizlerin bölümleri neler

gece ders çalışamadım şimdi matematik izleyecegim ögleden sonra direksiyon dersim var

birşey soracağım arkadaşlar kursa yazılacağım fakat birşeyi anlayamadım lise ve önlisanslar birlikte mi ders görüyorlar? peki bunların sınav soruları aynı mı ki aynı eğitimi alıyorlar?
lise için yeterli gelen bir eğitim önlisansa da yeter mi?

hangi kurslara gidiyorsunuz ayrıca?

günaydın canım benim bölüm halkla ilişkilerhangi dersaneye gidiyorsun
senin bböüm ne hoşgeldinnnnnnn opuyorumnanaktan
hoşbuldum sağol sınav derhanesine gidiyorum sen hangisine gidiyorsun
bölümün muhasebe

birşey soracağım arkadaşlar kursa yazılacağım fakat birşeyi anlayamadım lise ve önlisanslar birlikte mi ders görüyorlar? peki bunların sınav soruları aynı mı ki aynı eğitimi alıyorlar?
lise için yeterli gelen bir eğitim önlisansa da yeter mi?

hangi kurslara gidiyorsunuz ayrıca?

evet birlikte ders görüyolar aynı değil önlisanslarınki biraz daha zor oluyor senin çalışmanla alakalı eğitim dershane sadece konuyor anlatoıyor

Back