2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

sıcaklar hele mahvetti beni soru çözerken terimi siliyorum oderece.kendimi tam veremiyorum kafam dağılıyor.sonuna kadar elimizden geleni yapalım.walker hızlandırılmış proğramından biraz bahsedermisin.

sıcaklar çok etkiledi tabi..ramazanda da uyku düzeni haliyle etkileniyor ama genede pes etmek yok...
ben lisansların durumundan sonra çok basit soru değil yapabileceğimiz tarz sorular çıksın istiyorum...
puanlar kolay sorularda malesef düşüyor çalışan ve çalışmayan belli olmuyor o zaman.
herkese kolay gelsin...

slm cızlar saat kaç oldu hala ders mi çalışıyorsunuz yoksa maşallah maşallah benimde durumun yaz ayları gelmeden çok iyiydi sıcağı bahane edip çaloşmıyorum malesef içinizde tıbbi sekreter olan varmı birde sizce sınavda olasılık kümeler çıkarmı lisanslara sormamışlar bize sorarlarmıbilmiyorumkismile

çıkabilir onlara sormamışlar sa çıkma ihtimali bence daha yuksek
bende ders çalışmak istedim ama olmadı bugun benım kota dolmuş artık almıyor az snr uyucam ...

ramazanda çalışmak zor oluyo açken zor ve çok sıcak yedikten sonra d ağırlık çöküyo ama çalışmaya çalışıyorum gene de (( genel kültür çalışıyorum diğer tarafı iyi kötü yapıyorum da

bende bugun konuları full tekrar etmeye başlıcam en baştan
matematikten başlıcam ...deneme çözmicem bugun

ya ordaki puanlar inş gerçeğe yakın olur.
Bende ordan hesaplayınca seviniyorum ...

inş alabiliriz canım ya ...
Bence çok kolay olmasa daha iyi olur.
Lisans kolaydı ama sonuçlar ortada.
normal düzüeyde olsun bencede.
Kolay olması bizim işmizi zorlaştırır çünkü...

Valla kümeler bilemiyorum ama inş bizde de analitik çıkmaz...

arkadaşlar yediiklim ve datanın denemesini almak istiyorum sınava kadar çözüyüm diye sizce soruları iyimi aranızda kullanan varmı

heycan bastııı benı çok korkmaya başladımmm snv soruları çok zor olucak diyorlar...

bence zor olmayacak, ösym nin bu yılki sınavları hep kolaydı bunuda öyle yaparlar gibi.
Çok kolay yapmasalarda zor olmaz tahminimce.
Ama önemli olan zor yada kolay bizim zorlanmayacağımız sorular olsun dimi :)

heycan bastııı benı çok korkmaya başladımmm snv soruları çok zor olucak diyorlar...

walker bunlara inandığını söyleme lütfen ...millet özellikle malum memur sitesinde
resmen moral bozmaya çalışıyor akıllarınca herkesi demorilize edecekler...
ben kulaklarımı tıkadım her şeye korkuyorum panikliyorum ama soruların sadece
çözebileceğimzi nitelikde olmasını düşünüyorum ...sorular bence hazırlandı veya
bitmek üzere olabilir...bu safsatayı uyduranlar soru araştırma merkezindeler mi acaba ?
uyanıklar ya kendi çaplarında.

eeet ordan okudum stres oldum :S
şimdi mat tekrar ettım ben elımden gelenı yapayım dedim kendı kendıme sayılar konusunu tekrar ettım off çok yoruldum sözel çalışcam ama 1 saat ara vericem çok çalışmamız gerek

datanın 7 li denemesi var bende.bütün denemelerde sorular aynı kalıp.yediiklimi tavsiye ederim.

ben de datanın kinden emin olamadım yargıyı çözüyorum sürekli o bitecek artık yediiklim alıyım diyorum 20 tane deneme yetmez heralde...bi tane daha almak istiyorum hangisini önerirsin

ben de datanın kinden emin olamadım yargıyı çözüyorum sürekli o bitecek artık yediiklim alıyım diyorum 20 tane deneme yetmez heralde...bi tane daha almak istiyorum hangisini önerirsin

yargının denemesi nasıl snv formatına uygun mu yoksa daha mı zor bende de var ama daha başlamadım iremi çözüyorum tüm adaylar için olanı 120 soru var hepsinde toplam... elimde bir kaç tanede güvender kaldı ... snr yargıya başlıcm

slm ya şu kopya meselesi ne olcak bence bizim sınavda dikkat ederler herhalde diye düşünüyorum bu kadar tepkiden sonra inşallah dikkat ederler ALLAH sonumuzu hayır etsin....bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…