• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

yargının denemesi nasıl snv formatına uygun mu yoksa daha mı zor bende de var ama daha başlamadım iremi çözüyorum tüm adaylar için olanı 120 soru var hepsinde toplam... elimde bir kaç tanede güvender kaldı ... snr yargıya başlıcm

hiç ama hiç beğenmedim sorunun içindeki şıkları dahi yanlış vermişler çözdükten sonra şüphelendiğim soruların cevaplarını netten ve kitaptan arastırıyorum ki yanlış çıkıyor böyle oluncada hiç güvenerek çözemiyorum...9. denemeden sonrada olayı abartmışlar hızlı bi düşüşe geçtim ben hiç memnun kalmadım şuana kadarki en iyi deneme bana göre datanınki

kursdaki denemeler yargının..sorular tutarsız bir denemede türkçeyi abartıp diğerinde
başka bir dersi abartıyorlar ağır biraz ama ihtiyacında ondan farkı yok elimde onbeşli denemesi
var tarihi bile yargıdan çok kasmışlar...
başka da kaynak yok data nasıl ?

bugün cografya çalıştım son iki konum kaldı tarihtede üç konum kaldı biterse matda bakacam ama matematikgi kafam basmıuyoooooooo off neyse sözelle idare etcez

kızlar calısmalarınız nasıl gıdıyor ben bütlere calısıyorum su sıra cografya ve türkçeden ıyıyım tarih ve anayasaya çalışmam lazım artık aöf sınavlarından sonra calısırım heralde sızın konular ne alemde bıtırdınızmı ?

nerelerdesiniz kızlar ben şimdi deneme çözücem sonucu yazarım artık hiç bırakmamalıyız çok az kaldı hepimize kolay gelsin

nerelerdesiniz kimse uğramamış ugünkü denemem 103 net canım sıkıldı tarih ve vatandaşlıktan yanlışım çok çıktı akşam tekrar edicem

benim anayasa türkçe bitti tarihten iki konu kaldı cografyadan üç konu duruyo daha matematik dinledim bugün oran orantı okek kümeler ama fosss kafada matematik kalmıyo benim o yüzden 100 net yapma gibi bi lüksüm olmayacak malesef:(

bide bugün kocişim soru tahmin kitabı almış önlisans lise düzeyi için çıkmış dinamik akademinin bende bide lisans düzeyi olan vardı ona başlayacam çözmeye kitapla ilgili bilgisi olan varmı işe yarar mı sizce=?????????**

ben kaç gundur deneme çözmüyorum yarın çözerim birtane artık
gokçerana aldın ktb nasıl güzel mi ne kadara aldın

walker cim dün baktım kitaba içerigi iyi sorular ne zor ne kolay gibi geldi ama açıklama güzel yapmışlar soruların ..kitabı eşiim elazıg dan 15 tl ye almış internette kendi adreslerinde 12 tl yazıyodu kargo ile gönderilir yazmışlardı almak istersen orayada bak canım

cızlar sizde sınav yaklaştıkça ders çeklışme hevesi kalıyomu bu arada yargının denemeleri zor ama güzel bence ama en çok ihtiyaç çözüyom ben

bende artık konuları tamamen bitirdim. mat hariç .mat calısmıyorum(yapamıyorum) . matden 10 net falan cıkarabliyorum genelde. diğerler dersler fule yakın çok şükür. 115 netlerde falan geziyorum bu günlerde. ve benm atanmam için en düşük 90 net yapmam gerekiyo. yediiklim yayının denemesini çözüyorum cok iyi buldum şahsen.
kpss seviyesine cok yakın deeme soruları. 2008 kpssyi çözdüğümde 110 net cıkmıstı, denemeden 115 net cıkıyo. en yakın sonucu 7iklimde buldum kızlar tavsiye ederm.

bende artık konuları tamamen bitirdim. mat hariç .mat calısmıyorum(yapamıyorum) . matden 10 net falan cıkarabliyorum genelde. diğerler dersler fule yakın çok şükür. 115 netlerde falan geziyorum bu günlerde. ve benm atanmam için en düşük 90 net yapmam gerekiyo. yediiklim yayının denemesini çözüyorum cok iyi buldum şahsen.
kpss seviyesine cok yakın deeme soruları. 2008 kpssyi çözdüğümde 110 net cıkmıstı, denemeden 115 net cıkıyo. en yakın sonucu 7iklimde buldum kızlar tavsiye ederm.

evet yediiklim bende baktım tarihi biraz zorladı ama matematikten 28 net yaptım.denemlerin kolay olması bizi inş aldatmaz.

selam kızlar..ben konu tekrarları ve karışık soru çözümleri yapıyorum daraldım ve korkuyorum zaman yaklaşdıkça...kolay gelsin ...

Back