• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

mrb hanımlar bende tüm konuları bitirdim sayılır vatandaşlıgın güncel konularını da okursam ii olcak artık deneme çözmeye başlayım bende

evet yediiklim bende baktım tarihi biraz zorladı ama matematikten 28 net yaptım.denemlerin kolay olması bizi inş aldatmaz.

2006-2008 kps snavına bakarsak sorular kolay zaten . yargı yayını mesela cok zor geliyo bana onu çözmüyorum. yadiiklimin genel kültüründen 60-65 net çıkarıyorum,türkçe ful. ama bende mat yok. en fazla 10 net cıkarıyorum matden, sadece 4işlemi biliyorum başka tek bişey dahi bilmiyorum..

Son düzenleme:
mataematıkten olasılık yapamıyorum geo dan analıtık ve çember sorularını hiç yapamıyorum diğerlerini yapıyorum çok büyük nir kayıpdeğil mi kızlar off moralım bozuldu bende bir kaç gun hiç çalışamadım içimden hiç gelmedim 4 gun ara verdım hiç ders çalışmadım şimdi telrar başladım

herkes nerelerde çok çalıştığınız içinmi yoksunuz çalışamadığınız içinmi son günlerde ende çok çalışamadım bu hafta öğrendimki 4 haftalık hamileymişim çok sevindim tabi ama sınava az kalmasınada sevindim elimdeki ütün denemeleri bitirmek için uğraşıyorum arada da tekrar yapıyorum siz neler yapıyorsunuz

herkes nerelerde çok çalıştığınız içinmi yoksunuz çalışamadığınız içinmi son günlerde ende çok çalışamadım bu hafta öğrendimki 4 haftalık hamileymişim çok sevindim tabi ama sınava az kalmasınada sevindim elimdeki ütün denemeleri bitirmek için uğraşıyorum arada da tekrar yapıyorum siz neler yapıyorsunuz

çok sevindim canım inş.bulantın falan olmaz.allah sag salım kucagına almayı nasip etsin.

kmkm cim hayırlı olsun allah saglıklakucaklamanı nasip etsin
bende ografyamı bitirdim bi güncel konular kaldı onuda bitirrirsem yarın denemelerimi çözücem

meraba kızlar ramazan boyunca çalışamadım pek sadece gunde bır deneme çözdüm...artık ramaazandan sonra 15 gun sıkı bir konu tekrarı yapmayı düşünüyorum...

kızlar sınav gırıs kagıdınız geldımı kardesımınkı gelmedı halen

kızlar şimdi sınav ertelendi mi?
bana giriş kağıdım gelmedi,aranızda gelmeyen var mı?
lütfen cvpppppppppppppppppppppp

kızlar şimdi sınav ertelendi mi?
bana giriş kağıdım gelmedi,aranızda gelmeyen var mı?
lütfen cvpppppppppppppppppppppp

evet ela sınav ertelendi kesin olarak ..ama tarihi belli değil sanırım bayram sonu
açıklama yapılır...kasım felan deniliyor..bu arada sınav giriş belgelerinizi saklayın
ösym açıklama yapmış o belgelerle yeni sınava da girilecek...
bana da daha gelmedi haftaya gelir diyorum ...

Back