• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

evet walker özellikle tarih,coğrafya,türkçe diğer yılların lisan sorularına göre çok kolaydı ...ben nette çözdüm ama bu kadar etkileyeceğini sanmazdım millet mahfoldu soruları herkes yapınca sapmalar
düşdü demekki...anladım ki bu kpsss çalışmaya felan gelmiyor o sınav anı her şeyi
değiştiriyor şans mı ne anlamadım..analdığım ve bildiğim tek şey korkum daha da arttı...
şansım zordu en az 85 gerekiyor bana hatta 90 bu koşullar bizde de olursa yandım .

bu kadar stres yapma bende çok etkilendim ama sonuçta bizdede öyle olucak değil ama inş. sorular zor olur .... çalışan kazanır bence

mrb arkadaşlar oruçlu çok zor oluyor dün sadece 100 soru çözebildim şimdi deneme çözücem bi tane anlatım bozukluğu hala yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz nasıl çalıştınız

mrb arkadaşlar oruçlu çok zor oluyor dün sadece 100 soru çözebildim şimdi deneme çözücem bi tane anlatım bozukluğu hala yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz nasıl çalıştınız

selam canım evet zor oluyor bende bı ılk gun uyudum 4 e kadar planım ıftardan sonra sahura kadar calısmatı ole denedım ama gece yapamıyorum cok fazla oyuzden gene gunduz calısmaya basladım bakalım bu gun ne olacak cog konularım bıttı ama konuları gece calısıp gunduz bı tekrar yapıp test cozmk dah ıı oluyor bende .benım asıl korktugum sey anayasa kızlar anayasaya nasıl calısıyorsunuz?ezberı cok ben cok korkuyrum...

canım z tvden dinle anlatım bozukluğunu 3 saatte anlatıo ama çok güzel bende ordan öğrendim

lisanslara benimde moralim bozuldu umudum azaldı açıkçası bu sene ösymden insanların çektiği ne yaa kesin bunlardada vardır yanlışlık hiç güvenim yok açıkçası...allah yardımcımız olsun

ben geldim deneme çözdüm.... kızlar 108.5 çıkardım bugunde denemeden yukselıyorum hadi bakalım
kızlar stres yapmayın dicem ama bende çok kötü oldum lisansların durumuna ama çalışmaktan başka çaremiz yok...
buarada ben hep denemlerı bi 30 dk önce bitiyorum yaaa :(
snvda da böyle olsa keşke .... sizin denemeler nasıl gidiyor bakalım

ben geldim deneme çözdüm.... kızlar 108.5 çıkardım bugunde denemeden yukselıyorum hadi bakalım
kızlar stres yapmayın dicem ama bende çok kötü oldum lisansların durumuna ama çalışmaktan başka çaremiz yok...
buarada ben hep denemlerı bi 30 dk önce bitiyorum yaaa :(
snvda da böyle olsa keşke .... sizin denemeler nasıl gidiyor bakalım

merhaba canım sana bir sey danısmak ıstıyorum konularını bıtrdın denemelrıı cozuyorsun nekadar guzel ben anayasadn cok korkuyorum sen herseyı ezberledın mı yanı nasıl caıstın anayasa ?aha onceden kpss onlısans a gırıp memur oln ark.m var cok ayrıntı sorulmuyor demıs senn fıkrın ne bu konuda?

merhaba canım sana bir sey danısmak ıstıyorum konularını bıtrdın denemelrıı cozuyorsun nekadar guzel ben anayasadn cok korkuyorum sen herseyı ezberledın mı yanı nasıl caıstın anayasa ?aha onceden kpss onlısans a gırıp memur oln ark.m var cok ayrıntı sorulmuyor demıs senn fıkrın ne bu konuda?[/QU

geçmiş snv sorularıma baktım
eet çok ayrıntılı sormuyorlar önce ezber yaptım snr unutum ama okudukça aklıma geliyor ben hiç konu çalışmıyor değilim konulara da bakıyorum gunde en az 5 -7 konu okuyorum anlayarak artık ezber biliyorsunki unutuluyor belli bir süre snr okudukça kavrıyor insan ama ... :) başarılar
geçmiş snv soruları gibi gelirse çok basit sorular denemeler daha çok kasıyor ben şuan güvenderin denemesine başladım ve çok basit keşke snvda böyle olsa

vaayy, denemeleriniz gerçekten güzel, tebrik ederim hepinizi..
ben anca akşamları çalışabiliyorum, çalışmak denirse tabi..
100 soru anca çözebiliyorum..
lisansların puanları beklenenden çok düşük gelmiş.
onun için şu sıralar o topiklere hiç bakmıyorum..
hakkımızda hayırlısı..

mrb 2006 önlisans soruları çözdüm genel yetenek 12 yanlış genel kültür 10 yanlışım çıktı ve hiç boşum yok sizce nasıl çıkmış sorularda dahamı az yanlışımız olmalı

mrb 2006 önlisans soruları çözdüm genel yetenek 12 yanlış genel kültür 10 yanlışım çıktı ve hiç boşum yok sizce nasıl çıkmış sorularda dahamı az yanlışımız olmalı

kpss uzmanı diye bir site var orada hesaplayabilirsin ....
bence gayte güzel sonuç... kaç net oluyor böyle olunca :?

anayasa çalıştım bugun ardından birde deneme çözdüm oruçla birlikte agır geldi sanırım başım dönüö çok kötü oldum böyle olursa napıcam ramazanda offmafoldumben
bu arada dün lisans arkadaşların yüzü gülemedi ama lys ye giren arkadşların yüzü güldü sanırım kazanan herkesi tebrik ediyorum...

bende tarihten milli mücadele çalıştım ama canım hiç istemiyor çalışmak bi uyku halı var bende de bir tane deneme çözdüm yine 108 net çıkardım :S:S dünkü gibi :S:S:S

Back