Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ordaki puanlar inş gerçeğe yakın olur.kızlar netlerim çok düştüü off 3 gundur çalışmıyordum dogru duzgun bugun deneme çözeyım dedım ve netlerim 108 netten 99 nette düştü hemen açıgı kapatmam gerek hemen ... kpss uzmanından hesaplıyorum ben orda gayet güzel puanlar çıkıyor inş. ordakı puanlar gibi olur paunlar
.........
inş alabiliriz canım ya ...kolay gelsin bende ara verdım bir iki saat aravericem sabah 10dan beri çalşıyorum beyın kalmadı yanı .... ama 2 gun çalışmam netlerımı fena düşürdü bakalım yarın kaç net yapıcam çok merak ediyorum kendıme yogunlaşmış program hazırladım valla inş. iyi bir puan alıcaz 85-90 arası alsak ne kadar güzel olur ??
Bence çok kolay olmasa daha iyi olur.mr arkadaşlar hepinize kolay gelsin bende oruçtan dolayı çok verimli çalışamıyorum ama yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum bugün lisans sınavında çıkan soruları çözdüm 94.5 netim çıktı sanırım bizim sınav daha kolay çıkar inş öyle olur
Valla kümeler bilemiyorum ama inş bizde de analitik çıkmaz...slm cızlar saat kaç oldu hala ders mi çalışıyorsunuz yoksa maşallah maşallah benimde durumun yaz ayları gelmeden çok iyiydi sıcağı bahane edip çaloşmıyorum malesef içinizde tıbbi sekreter olan varmı birde sizce sınavda olasılık kümeler çıkarmı lisanslara sormamışlar bize sorarlarmıbilmiyorumkismile
heycan bastııı benı çok korkmaya başladımmm snv soruları çok zor olucak diyorlar...
arkadaşlar yediiklim ve datanın denemesini almak istiyorum sınava kadar çözüyüm diye sizce soruları iyimi aranızda kullanan varmı
heycan bastııı benı çok korkmaya başladımmm snv soruları çok zor olucak diyorlar...
walker bunlara inandığını söyleme lütfen ...millet özellikle malum memur sitesinde
resmen moral bozmaya çalışıyor akıllarınca herkesi demorilize edecekler...
ben kulaklarımı tıkadım her şeye korkuyorum panikliyorum ama soruların sadece
çözebileceğimzi nitelikde olmasını düşünüyorum ...sorular bence hazırlandı veya
bitmek üzere olabilir...bu safsatayı uyduranlar soru araştırma merkezindeler mi acaba ?
uyanıklar ya kendi çaplarında.
datanın 7 li denemesi var bende.bütün denemelerde sorular aynı kalıp.yediiklimi tavsiye ederim.
ben de datanın kinden emin olamadım yargıyı çözüyorum sürekli o bitecek artık yediiklim alıyım diyorum 20 tane deneme yetmez heralde...bi tane daha almak istiyorum hangisini önerirsin