• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

arkadaşlar kimse gazete denemesi almıyor mu merak ettim sorularını ne zaman veriliyor???
bende bugün kursdaydım ...sıcak ve oruç etkiliyor gündüz çalışmalarını ...akşama ağırlık verdim
kolay gelsin...

arkadaşlar kimse gazete denemesi almıyor mu merak ettim sorularını ne zaman veriliyor???
bende bugün kursdaydım ...sıcak ve oruç etkiliyor gündüz çalışmalarını ...akşama ağırlık verdim
kolay gelsin...
artık gazeteler deneme vermiyor diye biliyorum .. lisans snv kadar verdiler ben zamanın denemelerını almıştım lisans snv geçtikten snr vermedi diğer gazeteler de vermiyor diye biliyorum ... kolay gelsin bende gündüzden bitirdim ders çalışmamı ama hala denemelerde 120 vuramadım 108.5 kaldım aynı yerde sayıyorum
elimde daha 38 denemem var bakalım onlardan nasıl çıkarcam
konu tekrarıda yapıyorum ama korkularım dahada artıyor snv yaklaştıkça ...

kızlar mrb
günler geçiyo ben kpss de hala başarılı degilim hamilelikde ilerledikçce çalışasım gelmiyo ilk günler bu sayfaya ugruyordum sonraları ugramaz oldum herkese başarılar arkadaşlar bide ben bi kitap aldım kpss 2010 soru tahmin kitabı genel yetenek genel kütür dinamik akademinin ..çözen varmı aranızda sizce buna benzer başka kitap almalıyım yada sadece soru olan başka kitap önerirmisiniz?

datanın denemelerini çözen varmı arkadaşlar...

canım ben datanın denemelerini aldım 7 li set olanı iki tane çözdüm ondan gayet güzel di sorular ama ben tam çalışmadıgım için 75 netim kalmıştı :(
ihtiyacın kitaplarını aldım bide denemesi onlarda zor
yargının denemelerinide gerçi konular çalışyom aklımda kalmıyo ayrı :(

kızlar mrb
günler geçiyo ben kpss de hala başarılı degilim hamilelikde ilerledikçce çalışasım gelmiyo ilk günler bu sayfaya ugruyordum sonraları ugramaz oldum herkese başarılar arkadaşlar bide ben bi kitap aldım kpss 2010 soru tahmin kitabı genel yetenek genel kütür dinamik akademinin ..çözen varmı aranızda sizce buna benzer başka kitap almalıyım yada sadece soru olan başka kitap önerirmisiniz?

canım bende hamile hamile ders çalışmaya çalışıyorum.kaç aylık hamilesin.demek tek ben degilmişim.bir ara delirdiğimi düşünmeye başlamıştım.

canım ben datanın denemelerini aldım 7 li set olanı iki tane çözdüm ondan gayet güzel di sorular ama ben tam çalışmadıgım için 75 netim kalmıştı :(
ihtiyacın kitaplarını aldım bide denemesi onlarda zor
yargının denemelerinide gerçi konular çalışyom aklımda kalmıyo ayrı :(

canım benimde 85 civarı çıkıyor data dan çok iyi degil yani.bu arada bebeklerimiz arasında bir hafta var .allah sabırla hem sınavı hem doğumu atlatmayı nasip etsin.

Arkadaşlar tarihten sorumlu olmadığımız konuları yazabilir misiniz? her yerde başka konu isimleri yazıyor kafam karıştı, sadece ilk çağ yok diye duydum doğru mu?

arkadaşım tarihten islam tarihinden ilkçağdan falan sorunlu değilsin. konular ağırlıklı olarak lale devrinden başlıyor onun öncesi de o kadar detay çalışmana gerek yok aslında bir yada iki soru çıkıyor.trablusgarp savaşına kadar osmanlı tarihi daha sonra trablusgarptan sonra inkilap tarihi olarak geçiyor önemli olan soru sayısı çok olan asıl inkilap tarihi ordan da dış politika ilkeler inkilaplar falan son konu aslında çok da zor değil tarih çalışmak

canım benimde 85 civarı çıkıyor data dan çok iyi degil yani.bu arada bebeklerimiz arasında bir hafta var .allah sabırla hem sınavı hem doğumu atlatmayı nasip etsin.

ay demek sende hamilesin bende bi hafta önce mi yoksa sora mı dogum olcak senin bide nasıl dogum düşünüyodn ?* hayırlısı ile saglıkla dünyaya gelsin inş bende birazkorkuyom açıkcası şu sınavı bi atlata bilsem inş senin sınav ii geçiyo asloında bende matamatik sıfır birazda onun etkisi var düşük almam da neyse hayırlısı olsun diyelim kolay gelsin sanada canım

ay demek sende hamilesin bende bi hafta önce mi yoksa sora mı dogum olcak senin bide nasıl dogum düşünüyodn ?* hayırlısı ile saglıkla dünyaya gelsin inş bende birazkorkuyom açıkcası şu sınavı bi atlata bilsem inş senin sınav ii geçiyo asloında bende matamatik sıfır birazda onun etkisi var düşük almam da neyse hayırlısı olsun diyelim kolay gelsin sanada canım

canım senden bir hafta öndeyim.sınava girememe olasılığımda var ama ben yinede elimden geldiğince çalışıyorum.ben 38 mat 25-30 arası yapıyorum.benimde tarih berbat.benim ikinci doğumum ilki sezeryandı buda sezeryan olacak.sanada kolay gelsin canım.

mrb cızlar ya bu lisans sınavı benim çok morelimi bozdu acaba bizdede öyle şeyler olurmu sizce bu konuda fikriniz nedir acaba ben çok korkuyorum yazık ya millet 80 nete 70 almış

artık gazeteler deneme vermiyor diye biliyorum .. lisans snv kadar verdiler ben zamanın denemelerını almıştım lisans snv geçtikten snr vermedi diğer gazeteler de vermiyor diye biliyorum ... kolay gelsin bende gündüzden bitirdim ders çalışmamı ama hala denemelerde 120 vuramadım 108.5 kaldım aynı yerde sayıyorum
elimde daha 38 denemem var bakalım onlardan nasıl çıkarcam
konu tekrarıda yapıyorum ama korkularım dahada artıyor snv yaklaştıkça ...

sağol walker ben lisans zamanı almamışdım şimdi merak ettim...farklı soru görmek için
neyse artık...konu tekrarı yapıyorum bende ama panik başladı yaklaşdıkça sınav...
kolay gelsin herkese...

mrb cızlar ya bu lisans sınavı benim çok morelimi bozdu acaba bizdede öyle şeyler olurmu sizce bu konuda fikriniz nedir acaba ben çok korkuyorum yazık ya millet 80 nete 70 almış

benimde acaip canım sıkıldı yaa bizim bi tanıdıkta 86 netle 77 almış lisansların soruları kolaymış galiba ee yapanda çok olunca offf zaten ii yapamıyom bide üstüne bunu duydum iice moral gitti-tatlicadiarzu-

netlerim 80 nin altına düşütü kızlar.bendemi sorun sorulardamı anlayamadım.çalıştıkça netlerim düşüyor.moralımde bozuluyor tabi.zaten lisansların durumu beni düşündürüyor...

Ben daha hiç tam deneme çözmedim.Yani çalışmalara başladıktan sonra.
Çalışmadan önce 2008 kpss yi çözdüm, 78 küsürlü bir puan geliyordu.
Matematiği bitirdim bende 37 sorudan 30 ile 34 arası net yapabilcem sanırım.
Türkçeden 30 net çıkartırım taş çatlasın 32 olur daha yukarı çıkmaz.
Ama işte en büyük sorun tarih soruların yarısı doğru yarısı yanlış çıkıyor :(
Coğrafyayıda hiç çalışmadan6-8 yanlışa kapatırım. Ama zaten eleyici olan tarih.
Yalnız 2006 da girdiğimde 82 almıştım ve bu dediğim netlerin çok atındaydım.
Mesela tarihten 18 yanlış 19 doğru vardı, matematiğim 21,50 netti.Diğerleride dediğim gibi.
Ama bu netlerle 82 geldi.Geldi gelmeyede bu lisans kpssi şoka uğrattı herkesle beraber benide.
Ya onun gibi olurda iyi netlere düşük puanlar alırsak :(
T&ek bildiğim atanmam gerek.O kadarda çok çalışmam gerek.
Bi kurumda işçiyim şuanda işimdende çok memnundum ama eşimin yanına tayin olamıyorum oda olamıyor.
O yüzden mutlaka atanmalıyım :(
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş arkadaşlar...

selam kızlar.ben yargının konu anlatımlı kitabını aldım ondan çalışıyorum.konulardan sonra sorular var çözüyorum ama 15 soruda 5-6 yanlışım çıkıyor.çalıştığım yerlerde adı bile geçmeyen şeylerisoruyorlar.o kadar yanlış çıkıncada moralim bozuluyor.siz hangi kaynaktan çalışıyorsunuz?

kızlar ben daha yeni başlıcam çokmu geç kaldım acaba?:(bi yandan evleniyorum bi yandan ders çalışıyorum allahım yardımcımız olsun inşallh

kızlar netlerim çok düştüü off 3 gundur çalışmıyordum dogru duzgun bugun deneme çözeyım dedım ve netlerim 108 netten 99 nette düştü hemen açıgı kapatmam gerek hemen ... kpss uzmanından hesaplıyorum ben orda gayet güzel puanlar çıkıyor inş. ordakı puanlar gibi olur paunlar
.........

selam...benimde netler belli olmuyor insanın psikolojisi ,uyku düzeni bile etkiliyor ..dikkat
dağınıklığı yapıyor...ne kadar çalışsak didinsek de o 150 dk ya bağlı her şey ...biraz da şans
diyorum artık...neyse bugün vatandaşlık tekrarı ve soru çözümü yapıyorum .

kolay gelsin bende ara verdım bir iki saat aravericem sabah 10dan beri çalşıyorum beyın kalmadı yanı .... ama 2 gun çalışmam netlerımı fena düşürdü bakalım yarın kaç net yapıcam çok merak ediyorum kendıme yogunlaşmış program hazırladım valla inş. iyi bir puan alıcaz 85-90 arası alsak ne kadar güzel olur ??

mr arkadaşlar hepinize kolay gelsin bende oruçtan dolayı çok verimli çalışamıyorum ama yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum bugün lisans sınavında çıkan soruları çözdüm 94.5 netim çıktı sanırım bizim sınav daha kolay çıkar inş öyle olur

Back