artık gazeteler deneme vermiyor diye biliyorum .. lisans snv kadar verdiler ben zamanın denemelerını almıştım lisans snv geçtikten snr vermedi diğer gazeteler de vermiyor diye biliyorum ... kolay gelsin bende gündüzden bitirdim ders çalışmamı ama hala denemelerde 120 vuramadım 108.5 kaldım aynı yerde sayıyorumarkadaşlar kimse gazete denemesi almıyor mu merak ettim sorularını ne zaman veriliyor???
bende bugün kursdaydım ...sıcak ve oruç etkiliyor gündüz çalışmalarını ...akşama ağırlık verdim
kolay gelsin...
datanın denemelerini çözen varmı arkadaşlar...
kızlar mrb
günler geçiyo ben kpss de hala başarılı degilim hamilelikde ilerledikçce çalışasım gelmiyo ilk günler bu sayfaya ugruyordum sonraları ugramaz oldum herkese başarılar arkadaşlar bide ben bi kitap aldım kpss 2010 soru tahmin kitabı genel yetenek genel kütür dinamik akademinin ..çözen varmı aranızda sizce buna benzer başka kitap almalıyım yada sadece soru olan başka kitap önerirmisiniz?
canım ben datanın denemelerini aldım 7 li set olanı iki tane çözdüm ondan gayet güzel di sorular ama ben tam çalışmadıgım için 75 netim kalmıştı
ihtiyacın kitaplarını aldım bide denemesi onlarda zor
yargının denemelerinide gerçi konular çalışyom aklımda kalmıyo ayrı
Arkadaşlar tarihten sorumlu olmadığımız konuları yazabilir misiniz? her yerde başka konu isimleri yazıyor kafam karıştı, sadece ilk çağ yok diye duydum doğru mu?
canım benimde 85 civarı çıkıyor data dan çok iyi degil yani.bu arada bebeklerimiz arasında bir hafta var .allah sabırla hem sınavı hem doğumu atlatmayı nasip etsin.
ay demek sende hamilesin bende bi hafta önce mi yoksa sora mı dogum olcak senin bide nasıl dogum düşünüyodn ?* hayırlısı ile saglıkla dünyaya gelsin inş bende birazkorkuyom açıkcası şu sınavı bi atlata bilsem inş senin sınav ii geçiyo asloında bende matamatik sıfır birazda onun etkisi var düşük almam da neyse hayırlısı olsun diyelim kolay gelsin sanada canım
artık gazeteler deneme vermiyor diye biliyorum .. lisans snv kadar verdiler ben zamanın denemelerını almıştım lisans snv geçtikten snr vermedi diğer gazeteler de vermiyor diye biliyorum ... kolay gelsin bende gündüzden bitirdim ders çalışmamı ama hala denemelerde 120 vuramadım 108.5 kaldım aynı yerde sayıyorum
elimde daha 38 denemem var bakalım onlardan nasıl çıkarcam
konu tekrarıda yapıyorum ama korkularım dahada artıyor snv yaklaştıkça ...
mrb cızlar ya bu lisans sınavı benim çok morelimi bozdu acaba bizdede öyle şeyler olurmu sizce bu konuda fikriniz nedir acaba ben çok korkuyorum yazık ya millet 80 nete 70 almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?