• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

kızlar bısey danıscam kpss yı ıstıyorum ama suanda bı iş fırsatı gectı elıme ynı parası asgarı ucret ama guvenlır ve calsma saatlerı guzel..dıyorum kı az kaldı bırasta durayım bu fırsatı tepeyımde tam bı calısayım mı yoksa bu işe gırıp hem maasım olsun hemde sınavdan yerlesene kadar aralık olur( tabı ılk atama olsa bıle ki garantı degıl) ozamnaa kadar paramı alırımbos durmm dıyorum ıkı dusunce var kafamda bı turlu karar veremıyorum nolur bana bır fıkır verın:(

selamlar canım,
bende bu topiğin en sıkı takipçilerinden biriydim. ama şimdi takip edemiyorum çünkü artık çalışamıyorum.
sende benim gibi ikilemde kalmışsın. aynı şey benim başıma geldi.
kasımdan beri çok sıkı kpss hazırlandım. geçen ay iş teklifi geldi eşimle aynı şirkette çalışacaktık kabul edersem ki ettim. şartları harika maaşı asgari ücretin üzerinde ve her yönden çok çok uygundu. kabul ettim. bu 2. haftam iş yerinde. akşamları evde çalışırım umuduyla başladım işe ama inan akşamları hiç çalışılmıyo.
akşamları çok zor çalışmak. ben eve yorgun gidiyorum ve içimden hiç çalışmak gelmiyo. saat en geç 22:30 da uyuyorum.
kasımdan beri canını dişine takıp çalışan ben bütün emeklerimi yerle bir ettim. alsanaalsanasmileşimdi toparlamaya çalışıyorum.:sinifsinif:
diyeceğim o ki gerçekten memur olmak istiyosan şuan işe hiç başlama. çünkü insanda heves kalmıyo. :bbo:mümkünse işi 1,5 ay daha erteleyemez misin?

Son düzenleme:
günaydın kızlar
nasılsınız?
deneme çözmeye başlamadınız mı?
hergun çözdümüz deneme sonuçlarını yazıp değerlendirelim ..
ne dersiniz ben bugun çözücem gazeteden almıştım bu denemeyı zamanın denemesını çözücem
çok zor geliyor bana zamanın denemesı sizin elinizde neler var deneme olarak... birazda konu tekrarı yapayım diyorum ...

günaydın kızlar
nasılsınız?
ne dersiniz ben bugun çözücem gazeteden almıştım bu denemeyı zamanın denemesını çözücem
çok zor geliyor bana zamanın denemesı sizin elinizde neler var deneme olarak... birazda konu tekrarı yapayım diyorum ...

selam walker,ben sürekli çözmüyorum deneme konu eksiklerimi tamamlamadım
gazeteden hiç almadım deneme merak ediyorum ama denk getiremedim bir türlü...
elimde sadece onbeşli ihtiyaç denemeleri var ama yargıdan bile daha kasmış
soruları ...yeni de almam artık elimdekileri çözmem lazım.

günaydın kızlar
nasılsınız?

işte yayınları var sakın rastlarsan alma canım...hiç beyenmedim..

bende deneme çözüyorum sürekli ilklerde 108 doğrum çıkıyordu şimdi 120leri geçtim..yargı denmesi çözdüm 28 yanlışım çıktı bunu en fazla 20 ye düşürmem lazım inş hepimiz emeğimizin karşılığını alırız buarada yanlışlarımın hepsi anlatım bozuklukları bir türlü anlayamadım
ama mat iyi artık 2 ya da 3 tane yanlışım çıkıyor inş düzeltirim hepinize iyi çalışmalar

bugun çözdüm 100.75 net çıkardım kızlar
nasıl sizce... zamanın denemesi

zamanın denemeleri için iyi olduğunu söylüyorlar 20 yanlışımız çıkarsa 90 alıyoruz yükseltirsin daha çok soru çöz artık 300 400 geçmek gerek buarada 3 yanlış mı 1 doğruyu götürüyordu

selamlar canım,
bende bu topiğin en sıkı takipçilerinden biriydim. ama şimdi takip edemiyorum çünkü artık çalışamıyorum.
sende benim gibi ikilemde kalmışsın. aynı şey benim başıma geldi.
kasımdan beri çok sıkı kpss hazırlandım. geçen ay iş teklifi geldi eşimle aynı şirkette çalışacaktık kabul edersem ki ettim. şartları harika maaşı asgari ücretin üzerinde ve her yönden çok çok uygundu. kabul ettim. bu 2. haftam iş yerinde. akşamları evde çalışırım umuduyla başladım işe ama inan akşamları hiç çalışılmıyo.
akşamları çok zor çalışmak. ben eve yorgun gidiyorum ve içimden hiç çalışmak gelmiyo. saat en geç 22:30 da uyuyorum.
kasımdan beri canını dişine takıp çalışan ben bütün emeklerimi yerle bir ettim. alsanaalsanasmileşimdi toparlamaya çalışıyorum.:sinifsinif:
diyeceğim o ki gerçekten memur olmak istiyosan şuan işe hiç başlama. çünkü insanda heves kalmıyo. :bbo:mümkünse işi 1,5 ay daha erteleyemez misin?

cok sagol caım ertelerım elbette ama bı daha bole guvenılır ve zor olmayan ıs cıkmıyor bu ozel bı iş yerı ama yer etmıs bı yer yanı guvenılır bı yer yemek ucretıyok falan ya reddetsem 1 ay sonra bole yer cıkmaz dıyorumreddetöesemde nasıl clısırım dıyorum ama du bakalım daha dusunmeye zaanım var bıras daha duseneyım cok teskkurler hepınıze kızlar dusuncelerınıı paylaştınız ıın..

zamanın denemeleri için iyi olduğunu söylüyorlar 20 yanlışımız çıkarsa 90 alıyoruz yükseltirsin daha çok soru çöz artık 300 400 geçmek gerek buarada 3 yanlış mı 1 doğruyu götürüyordu

eet çok zor bugun elımdekı son zamanın denemesını çözücem
lisans .... daha sonra güvender var onu çözmeye başlıcam birde bol bol çıkmış sorulara bakıyorum bakalım bugu lisans denemesınden kaç çıkarcam
siz neler yapıyorsunuz?

deneme çözdüm....
lisans gy=45 dogru 4 yanlış gk=48 9 yanlış çıktı net=89,75
kötü ya dimi neyse
artık önlısans denemlerı ile devam edıcem şimdi ders çalışmaya başlıyorum kızlar hoşçakalın

bugün yargını denemesine girdim kursda...çok kötüydü...türkçede bile yanlışlarım çok çıkdı o kadar
kasmışlar ki soruları kaç kere okumak zorunda kaldım...moralim çok kötü hiç iyi olmadı ...

üzülme canım eksiklerini düzletirsin hem denemeler çok zor oluyor
düşün yanı gerçek sınv daha basıt oluyor ...

deneme çözdüm....
lisans gy=45 dogru 4 yanlış gk=48 9 yanlış çıktı net=89,75
kötü ya dimi neyse
artık önlısans denemlerı ile devam edıcem şimdi ders çalışmaya başlıyorum kızlar hoşçakalın
kötü denmez bence orta 78.911 puan eder we sen daha deneme olayına yenı basladın cozdukçe artışı göreceksın

kötü denmez bence orta 78.911 puan eder we sen daha deneme olayına yenı basladın cozdukçe artışı göreceksın

bu lisans sorularını çzödüm ondan 89.75 net çıkardım
önlisans denemesinden 100.75 çıkardım .....
eet yenı başladım denemelere off bugun kpss ler açıklandı
bizde inş. iyi puanlar alırız

kızlar oruç sizleri ders çalışma açısından nasıl etkiledi ben iftardan sonra daha kötü oldum yaa bir deneme çözdum ama çok bunaldım öyle yorgun hissedıyorumki kendimi

kızlar oruç sizleri ders çalışma açısından nasıl etkiledi ben iftardan sonra daha kötü oldum yaa bir deneme çözdum ama çok bunaldım öyle yorgun hissedıyorumki kendimi

ben tutamıyorum malesef
hem çok sıcak hem çok uzun oldugu için tansıyonum düşüyor aç kalınca
...:(
sürekli ders çalışmak istiyorum ama belli bir yerden snr kafam duruyor:)zemuszemus

lisansların durumu kötü beklenilenlerden düşük gelmiş...ben demorilize oldum çok ama çok
etkilendim biz ne olcaz artık tahmin bile edemiyorum demekki katsayılar baya düşdü bu sene
sorular kolay oldukça da düşecek...

aynen ebnde çok kötü oldum ya ....
strese girdim .... sorularına bakmadım lisansların basitmiydi ...
bu kadar çalışmaya karşılgını alamıcam diye korkuyorum

Back