kızlar bısey danıscam kpss yı ıstıyorum ama suanda bı iş fırsatı gectı elıme ynı parası asgarı ucret ama guvenlır ve calsma saatlerı guzel..dıyorum kı az kaldı bırasta durayım bu fırsatı tepeyımde tam bı calısayım mı yoksa bu işe gırıp hem maasım olsun hemde sınavdan yerlesene kadar aralık olur( tabı ılk atama olsa bıle ki garantı degıl) ozamnaa kadar paramı alırımbos durmm dıyorum ıkı dusunce var kafamda bı turlu karar veremıyorum nolur bana bır fıkır verın
selamlar canım,
bende bu topiğin en sıkı takipçilerinden biriydim. ama şimdi takip edemiyorum çünkü artık çalışamıyorum.
sende benim gibi ikilemde kalmışsın. aynı şey benim başıma geldi.
kasımdan beri çok sıkı kpss hazırlandım. geçen ay iş teklifi geldi eşimle aynı şirkette çalışacaktık kabul edersem ki ettim. şartları harika maaşı asgari ücretin üzerinde ve her yönden çok çok uygundu. kabul ettim. bu 2. haftam iş yerinde. akşamları evde çalışırım umuduyla başladım işe ama inan akşamları hiç çalışılmıyo.
akşamları çok zor çalışmak. ben eve yorgun gidiyorum ve içimden hiç çalışmak gelmiyo. saat en geç 22:30 da uyuyorum.
kasımdan beri canını dişine takıp çalışan ben bütün emeklerimi yerle bir ettim. alsanaalsanasmileşimdi toparlamaya çalışıyorum.:sinifsinif:
diyeceğim o ki gerçekten memur olmak istiyosan şuan işe hiç başlama. çünkü insanda heves kalmıyo. :bbo:mümkünse işi 1,5 ay daha erteleyemez misin?
Son düzenleme: