• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

ihtiyaçın denemesini tavsiye etmiyorum bi çok arkadaşımda memnun kalmadı...data olabilir... yediikliim 20 li setini arkadasım almış çok memnun 13 tlye vede çözümleride var içinde

neden memnun kalmamış
bende de var 15li denemesi ve ben birtane daha alıcam
irem yediiklim olabilir data çok zor diyorlar :S kararsız kaldım
bugun şimdi başlıcam bende mat ve türkçe çalışcam bugun..

aksine canım data çok kolay ben 110 nete kadar çıkıorum pek mat yapamadım halde tarihi birazcık zor...benim iki tane ihtiyaç kaldı setten çözmek istemiyorum özellikle türkçe konusunda herkes şikayetçi cewapları yanlış vede paragraf olayını abartmışlar

havalar çok sıcak temmuz ayı boyunca hiç ders çalışmadım denilebilir artık başladım tarih çözüyorum şu aralar vede türkçe çünkü ikisinde de çok fazla düştüm. Sınav dershanesine gidiyorum denemeleri çok mu zor yoksa ben mi kazanamıycam anlamadım 70 lere düşmüşüm ne yapcam bilmiyorum offf offf

yımselam arkadaşlar benım cog.dan az konum kaldı turkcede oyle tarıhten baslardayım anayasa ve matematik eksık tamamen sızcegecmı kaldım yoksa yetıstıtrebılcekmıyım?sizler denemelre vbaslamıssınız ne kadar guzel...

anaam ilk kez goruyorum burayi sempatiksalakcinni
kpss ciler burdamii kaydirigubbakcemile2

bende hemen araniza katiliim aklinialirimsmile

sayisalciydim ben dolayisiyla cografya tarih eksik :kedi: hadi o zaman tamamlayalim herbiseyimizi bayanssulusmile

ya arkdaşlar benım elımde çözcek soru kalmadı bir tek denemlerım var toplam 40 tane onları çözcem artık ama test ktb alsam mı ki ne yapsam sizce....

ya arkdaşlar benım elımde çözcek soru kalmadı bir tek denemlerım var toplam 40 tane onları çözcem artık ama test ktb alsam mı ki ne yapsam sizce....

kaç tane kitap bbitirdin canım bence denemelerini çöz hatta ilk çözerken üstüne çözme sonra ikişer kez çöz yanlışlarınınıda hiç unutmazsın yine biterse deneme al bence kolay gelsin canım

yargı pegem ve irem bitti
sağol tatlım öyle yapayım artık birde knuları birer kere okuyarak tekrar edeyim

bir yandan konu tekrarı yapıyorum bir yandan eksik konu çalışıyorum...ama geometri yapamıyorum...
bu yüzden de çalışmıyorum offf...

yargı pegem ve irem bitti
sağol tatlım öyle yapayım artık birde knuları birer kere okuyarak tekrar edeyim

vay anaaam sen nettin yavrm oyle sempatiksalakcinni

kiiiz yemedin icmedin nasil btirdin bunlari ? akannehir

sicakta elimdeki su ktabi bile bitiremedm :umursamaz: kendimden cok utandmm mafoldumben gaza geldm

vay anaaam sen nettin yavrm oyle sempatiksalakcinni

kiiiz yemedin icmedin nasil btirdin bunlari ? akannehir

sicakta elimdeki su ktabi bile bitiremedm :umursamaz: kendimden cok utandmm mafoldumben gaza geldm

işsizlik işte :)
benım sadece denemlerım ve tekrarlarım kalıyor artık sıcak ama çalşıyorum işte abah erken kalkıyorum akşma kada rfull ders başındayım ...

canım bence bir tane daha kitap al tekrar ettiğin konunun testini ordan çöz sonra günde 2 deneme çözsen süper olur

kızlar bısey danıscam kpss yı ıstıyorum ama suanda bı iş fırsatı gectı elıme ynı parası asgarı ucret ama guvenlır ve calsma saatlerı guzel..dıyorum kı az kaldı bırasta durayım bu fırsatı tepeyımde tam bı calısayım mı yoksa bu işe gırıp hem maasım olsun hemde sınavdan yerlesene kadar aralık olur( tabı ılk atama olsa bıle ki garantı degıl) ozamnaa kadar paramı alırımbos durmm dıyorum ıkı dusunce var kafamda bı turlu karar veremıyorum nolur bana bır fıkır verın:(

kızlar bısey danıscam kpss yı ıstıyorum ama suanda bı iş fırsatı gectı elıme ynı parası asgarı ucret ama guvenlır ve calsma saatlerı guzel..dıyorum kı az kaldı bırasta durayım bu fırsatı tepeyımde tam bı calısayım mı yoksa bu işe gırıp hem maasım olsun hemde sınavdan yerlesene kadar aralık olur( tabı ılk atama olsa bıle ki garantı degıl) ozamnaa kadar paramı alırımbos durmm dıyorum ıkı dusunce var kafamda bı turlu karar veremıyorum nolur bana bır fıkır verın:(

şimdiye kadar düzenli çalışıp emek verdiysen emeklerini boşa harcama canım.senelerce asgari üçretle çalışıp atanamayan var.

canım memurluk asgari ücretmi benim bildiğim değil....ama çalışma saatleri güzel diyorsun sınavada az kaldı eğer o saatlere göre akşam kendini güzel programlayıp kısa süre için biraz zorlarsan hem çalışıp hem hazırlanman en mantıklısı sonuçta sınavın garantisi yok hani iyi bir puan alsanda ne zaman atanacağın dediğin gibi belli değil...

Back