kızlar bısey danıscam kpss yı ıstıyorum ama suanda bı iş fırsatı gectı elıme ynı parası asgarı ucret ama guvenlır ve calsma saatlerı guzel..dıyorum kı az kaldı bırasta durayım bu fırsatı tepeyımde tam bı calısayım mı yoksa bu işe gırıp hem maasım olsun hemde sınavdan yerlesene kadar aralık olur( tabı ılk atama olsa bıle ki garantı degıl) ozamnaa kadar paramı alırımbos durmm dıyorum ıkı dusunce var kafamda bı turlu karar veremıyorum nolur bana bır fıkır verın
canım geometriden 4 soru faln çıkıyor fazla canını sıkma diğer derslere çalış...
günaydın kızlar
nasılsınız?
deneme çözmeye başlamadınız mı?
hergun çözdümüz deneme sonuçlarını yazıp değerlendirelim ..
ne dersiniz ben bugun çözücem gazeteden almıştım bu denemeyı zamanın denemesını çözücem
çok zor geliyor bana zamanın denemesı sizin elinizde neler var deneme olarak... birazda konu tekrarı yapayım diyorum ...
günaydın kızlar
nasılsınız?
deneme çözmeye başlamadınız mı?
hergun çözdümüz deneme sonuçlarını yazıp değerlendirelim ..
ne dersiniz ben bugun çözücem gazeteden almıştım bu denemeyı zamanın denemesını çözücem
çok zor geliyor bana zamanın denemesı sizin elinizde neler var deneme olarak... birazda konu tekrarı yapayım diyorum ...
bugun çözdüm 100.75 net çıkardım kızlar
nasıl sizce... zamanın denemesi
selamlar canım,
bende bu topiğin en sıkı takipçilerinden biriydim. ama şimdi takip edemiyorum çünkü artık çalışamıyorum.
sende benim gibi ikilemde kalmışsın. aynı şey benim başıma geldi.
kasımdan beri çok sıkı kpss hazırlandım. geçen ay iş teklifi geldi eşimle aynı şirkette çalışacaktık kabul edersem ki ettim. şartları harika maaşı asgari ücretin üzerinde ve her yönden çok çok uygundu. kabul ettim. bu 2. haftam iş yerinde. akşamları evde çalışırım umuduyla başladım işe ama inan akşamları hiç çalışılmıyo.
akşamları çok zor çalışmak. ben eve yorgun gidiyorum ve içimden hiç çalışmak gelmiyo. saat en geç 22:30 da uyuyorum.
kasımdan beri canını dişine takıp çalışan ben bütün emeklerimi yerle bir ettim. alsanaalsanasmileşimdi toparlamaya çalışıyorum.:sinifsinif:
diyeceğim o ki gerçekten memur olmak istiyosan şuan işe hiç başlama. çünkü insanda heves kalmıyo. :bbo:mümkünse işi 1,5 ay daha erteleyemez misin?
zamanın denemeleri için iyi olduğunu söylüyorlar 20 yanlışımız çıkarsa 90 alıyoruz yükseltirsin daha çok soru çöz artık 300 400 geçmek gerek buarada 3 yanlış mı 1 doğruyu götürüyordu
kötü denmez bence orta 78.911 puan eder we sen daha deneme olayına yenı basladın cozdukçe artışı göreceksındeneme çözdüm....
lisans gy=45 dogru 4 yanlış gk=48 9 yanlış çıktı net=89,75
kötü ya dimi neyse
artık önlısans denemlerı ile devam edıcem şimdi ders çalışmaya başlıyorum kızlar hoşçakalın
kötü denmez bence orta 78.911 puan eder we sen daha deneme olayına yenı basladın cozdukçe artışı göreceksın
kızlar oruç sizleri ders çalışma açısından nasıl etkiledi ben iftardan sonra daha kötü oldum yaa bir deneme çözdum ama çok bunaldım öyle yorgun hissedıyorumki kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?