Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır sadece soru bankası demedim bütün derslerin içinde olduğu kalın kitap onlardan almalısın onlarda konular özetlenmiş...o kitaplarda her konu sonunda 15 soru var ama konuyu pekiştirmek için yeterli gelmeyebilir o yüzden birde soru bankası almalısın ama bu surede ben soru bankasını çözemem der isen ihtiyaçın genel kültür ayrı genel yetenek ayrı çek kopart yaprak testleri var seçim sana kalmış canım...
ama mutlaka konu çalış ardından soru çöz sadece konu çalışmak yada o konu hakkında tam anlamıyla bilgin olmadan soru çözmek çok etkili bir çalışma olmaz...
umarım yardımcı olabilmşimdir...
Yargı Yayınevi Konu Kitabı, Soru Bankası, Deneme, Çıkmış Yıllar, Yaprak Test, Cep Kitapları kitapları burda konu anlatımlı kitap
ek Kopart Testler » KPSS-ALES-DGS-KPSS Soru Bankalar-KPSS Konu Anlatm bu linktede çek kopart yaprak teset var
birde z tv nin internet sitesinden kpss derslerini dinleyebilirsin
Yargı Yayınevi 2010 KPSS Lise / Önlisans Genel Yetenek Genel Kültür Tek Kitap
Bu kitapmı acaba Yağmurcum?
sanada kolay gelsin bende coğ. dan nüfusua kadar tekrar ettım
devam edicem ... 2008 cog sorularına baktım ne kadar kolay full çıktı çözdüm.... :) allahım snv yıne bu kadar kolay olsa keşke
merhaba neerelerdesiniz
birşey sorucam bır deneme seti almak istiyorum hangı yayını tavsiye dersiniz ? yargı var elimde ....
dun 124 soru çözdüm
bugun daha hiç başlamadım ... allahım şu snv biran önce gelsin geçsin bitsin ve yerleşelim inş. iyi bir yere .... off çok bunaldım hem işsizlikten hemde stres bastı artık çalıştıkça dahada stres oluyorum yapamazsam ya diye
bende tarih çözüyorum bugün...ama çok sıcak sabır diyorum başka bir şey demiyorum artık...