ihtiyaçın denemesini tavsiye etmiyorum bi çok arkadaşımda memnun kalmadı...data olabilir... yediikliim 20 li setini arkadasım almış çok memnun 13 tlye vede çözümleride var içinde
ya arkdaşlar benım elımde çözcek soru kalmadı bir tek denemlerım var toplam 40 tane onları çözcem artık ama test ktb alsam mı ki ne yapsam sizce....
bir yandan konu tekrarı yapıyorum bir yandan eksik konu çalışıyorum...ama geometri yapamıyorum...
bu yüzden de çalışmıyorum offf...
yargı pegem ve irem bitti
sağol tatlım öyle yapayım artık birde knuları birer kere okuyarak tekrar edeyim
vay anaaam sen nettin yavrm oyle sempatiksalakcinni
kiiiz yemedin icmedin nasil btirdin bunlari ? akannehir
sicakta elimdeki su ktabi bile bitiremedm :umursamaz: kendimden cok utandmm mafoldumben gaza geldm
ya arkdaşlar benım elımde çözcek soru kalmadı bir tek denemlerım var toplam 40 tane onları çözcem artık ama test ktb alsam mı ki ne yapsam sizce....
kızlar bısey danıscam kpss yı ıstıyorum ama suanda bı iş fırsatı gectı elıme ynı parası asgarı ucret ama guvenlır ve calsma saatlerı guzel..dıyorum kı az kaldı bırasta durayım bu fırsatı tepeyımde tam bı calısayım mı yoksa bu işe gırıp hem maasım olsun hemde sınavdan yerlesene kadar aralık olur( tabı ılk atama olsa bıle ki garantı degıl) ozamnaa kadar paramı alırımbos durmm dıyorum ıkı dusunce var kafamda bı turlu karar veremıyorum nolur bana bır fıkır verın
senın elınde hanggı ktb var
kızlar bısey danıscam kpss yı ıstıyorum ama suanda bı iş fırsatı gectı elıme ynı parası asgarı ucret ama guvenlır ve calsma saatlerı guzel..dıyorum kı az kaldı bırasta durayım bu fırsatı tepeyımde tam bı calısayım mı yoksa bu işe gırıp hem maasım olsun hemde sınavdan yerlesene kadar aralık olur( tabı ılk atama olsa bıle ki garantı degıl) ozamnaa kadar paramı alırımbos durmm dıyorum ıkı dusunce var kafamda bı turlu karar veremıyorum nolur bana bır fıkır verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?